bütün konusmalari okudum bastan sona ve hayretler icerisinde kaldim... ilk basta Allah yardimcin olsun...
sana bir müftüyü yada hatiri sayilir bir hocayi araya koy diyecektim ama babanin galiba pek inanca, dini degerlere saygisi yok maalesef...
seni üzmek istemem fakat düsüncelerimi paylasmak istiyorum...
bence baban anlattigin gibi ´elalem ne der?´ itibarim kaybolur diye gurur yapiyor seni vermek istemiyor... ayrica internette muhtemelen baska kadinlarla görüstügü icin seni cok SIKIYOR...
baban sevgilini öldürmeye kalkismis bile..bence evlenirsen gurur yapip (olmayan gurur) sevgilini gercekten öldürebilir yada kardesini zorlar öldürmesi icin...cok üzgünüm ama haberlerde halen görebiliyoruz böyle olaylari...
ayrica bu haberleri izleyince böyle ailelerin kizlari olacaklari bile bile neden kacar ki derdim? Sizin durumunuzu okuyunca daha iyi anladim...yine de kötü düsüncelerden alamiyorum kendimi cünkü gercekci olmamiz lazim..baban sana bisey yapamazsa annene yapabilir ´bu kize sen yüz verdin, neden sahip cikmadin, kizi annesi yetistirir´ gibi birsürü bahane uydurabilir...
tavsiyem...bir psikatra gidin babanizin durumunu anlatin...belki ilac yazarda babaniz biraz sakinlesir...o olmazsa internetten arastirin ´lavanta, melisa cayi´ gibi bitkiler insanlari sakinlestiriyormus... babaniza bunlardan icirin icmezse eczaneden recetesiz satilan sakinlestiriler varsa onlardan alin....
VE cok cok dua et...fakat sevgilimle evlenin diye degil hem dünyaniz hem de ahiretiniz icin ne hayirli olacaksa onu iste...gözyaslari ile dua et...yasin oku... ve istisare et ki zaten burada ediyorsun...
son karari kendin vereceksin cünkü babani en iyi sen taniyorsun...sevgiline ya da annene bisey yapar mi yapmaz mi...yaparsa dayanabilir miyim diye iyi düsün...belki 5-6 senede ask acisi azalir fakat birine bisey olursa dayanabilir misin....
kusura bakma lütfen seni üzmek istemiyorum ama bunlari düsünmen lazim cnm... Allah yardimcin olsun