Baba Bedduası?

anne bedduası tutar diyorlarda..baba bedduası nı duymadım..adamın kendine hayırı yokki bedduası tutsun..merak etme böylelerin bedduası tuttuğunu zannetmiyorum..
Annem hiç beddua etmedi çok şükür. Babaligi erkek arkadaşım olunca ortaya çıktı. Baba var baba var işte ..

Kiskancliga babamdan alışık olduğum için garipsemedim galiba. kıyafet konusunda çok hassas, ben de çok kıskanç olduğum için pek bişey demiyorum. Yapım gereği hep supheci, tetikte ve guvensizim. Kendime yazık ediyorum ama böyleyim

Kendinize yazık etmiyorsunuz ben bu yaşımda başka bir ülkeye gitsem ve atıyorum 10 sene kalsam, yine döndüğümde özüme dönerim, herkes de yüksek ihtimalle döner fakat sizin bu "öz"den şimdilik hiç haberiniz yok. Yakın örneğim de var bu konuda. Neyse ki kız tarafı zaman kaybetmesine rağmen, tetikteliği yüzünden daha kötü şeylerden kurtuldu.

babandan ben bile tırstım valla.kaçıp evlensende rahat bırakmaz canım baksana işini bile bozmaya kalkmış.yanlış anlamada babanı anlattıkça çok vicdansız biriymiş gibi geldi bana :KK43:

Kinlendi. Kendi söylüyor zaten, evlensen de rahat olcam zannetme sakın dedi. Yapar da .. yabancılar şubeye şikayet için gitti geçen gün, hâlâ kaçak zannediyor çünkü.

Valla hic kusura bakmayin ama babaniz babaligi gectim adam degilmis..
Karisini aldatiyor kizini dovuyor sovuyor, mutlu olsa bile istemiyor..
Bencillik diz boyu..

Kendinize yazık etmiyorsunuz ben bu yaşımda başka bir ülkeye gitsem ve atıyorum 10 sene kalsam, yine döndüğümde özüme dönerim, herkes de yüksek ihtimalle döner fakat sizin bu "öz"den şimdilik hiç haberiniz yok. Yakın örneğim de var bu konuda. Neyse ki kız tarafı zaman kaybetmesine rağmen, tetikteliği yüzünden daha kötü şeylerden kurtuldu.

Guvensizligim konusunda yazık ediyorum Anlamında. Çünkü çok yordu bu güvensizlik beni. Herkese karşı guvensizim. Evet henüz " öz " ü bilmiyorum :KK43:

Valla hic kusura bakmayin ama babaniz babaligi gectim adam degilmis..
Karisini aldatiyor kizini dovuyor sovuyor, mutlu olsa bile istemiyor..
Bencillik diz boyu..
Ona göre babalık bunu gerektiriyor. Fedakarlikmis ama kıymet bilmemisiz. 4 aydır annem bakıyor eve. Çünkü babam sevgilimin peşine düştüğü için çalışmıyor. " millet babasıyla parka giderken nerdeydin? Pazar günleri nerdeydin? Bizle vakit mi gecirdin? " diyorum cevap yok. Çünkü yoktu. Ne zamanki ergenligi atlattim o zaman babam oldu. Çünkü dünyanın en önemli et parçasını taşıyordum! Zarar gelse dünyanın sonuydu ve kötü yola duserdim ( ona göre yani )

Kinlendi. Kendi söylüyor zaten, evlensen de rahat olcam zannetme sakın dedi. Yapar da .. yabancılar şubeye şikayet için gitti geçen gün, hâlâ kaçak zannediyor çünkü.
Allah babana vicdan nasip etsin.siz evlensenizde başka şehire kaçın canım rahat bırakmaz sizi.Allah korusun canınıza bile zarar vermeye kalkar.

Allah babana vicdan nasip etsin.siz evlensenizde başka şehire kaçın canım rahat bırakmaz sizi.Allah korusun canınıza bile zarar vermeye kalkar.
Amin inşallah. .
Burda işi çok iyi, okulu da burda hem. Gidemeyiz yani :/ bi süre saklanarak yaşarız.

bütün konusmalari okudum bastan sona ve hayretler icerisinde kaldim... ilk basta Allah yardimcin olsun...
sana bir müftüyü yada hatiri sayilir bir hocayi araya koy diyecektim ama babanin galiba pek inanca, dini degerlere saygisi yok maalesef...
seni üzmek istemem fakat düsüncelerimi paylasmak istiyorum...
bence baban anlattigin gibi ´elalem ne der?´ itibarim kaybolur diye gurur yapiyor seni vermek istemiyor... ayrica internette muhtemelen baska kadinlarla görüstügü icin seni cok SIKIYOR...
baban sevgilini öldürmeye kalkismis bile..bence evlenirsen gurur yapip (olmayan gurur) sevgilini gercekten öldürebilir yada kardesini zorlar öldürmesi icin...cok üzgünüm ama haberlerde halen görebiliyoruz böyle olaylari...

ayrica bu haberleri izleyince böyle ailelerin kizlari olacaklari bile bile neden kacar ki derdim? Sizin durumunuzu okuyunca daha iyi anladim...yine de kötü düsüncelerden alamiyorum kendimi cünkü gercekci olmamiz lazim..baban sana bisey yapamazsa annene yapabilir ´bu kize sen yüz verdin, neden sahip cikmadin, kizi annesi yetistirir´ gibi birsürü bahane uydurabilir...

tavsiyem...bir psikatra gidin babanizin durumunu anlatin...belki ilac yazarda babaniz biraz sakinlesir...o olmazsa internetten arastirin ´lavanta, melisa cayi´ gibi bitkiler insanlari sakinlestiriyormus... babaniza bunlardan icirin icmezse eczaneden recetesiz satilan sakinlestiriler varsa onlardan alin....

VE cok cok dua et...fakat sevgilimle evlenin diye degil hem dünyaniz hem de ahiretiniz icin ne hayirli olacaksa onu iste...gözyaslari ile dua et...yasin oku... ve istisare et ki zaten burada ediyorsun...

son karari kendin vereceksin cünkü babani en iyi sen taniyorsun...sevgiline ya da annene bisey yapar mi yapmaz mi...yaparsa dayanabilir miyim diye iyi düsün...belki 5-6 senede ask acisi azalir fakat birine bisey olursa dayanabilir misin....

kusura bakma lütfen seni üzmek istemiyorum ama bunlari düsünmen lazim cnm... Allah yardimcin olsun

bütün konusmalari okudum bastan sona ve hayretler icerisinde kaldim... ilk basta Allah yardimcin olsun...
sana bir müftüyü yada hatiri sayilir bir hocayi araya koy diyecektim ama babanin galiba pek inanca, dini degerlere saygisi yok maalesef...
seni üzmek istemem fakat düsüncelerimi paylasmak istiyorum...
bence baban anlattigin gibi ´elalem ne der?´ itibarim kaybolur diye gurur yapiyor seni vermek istemiyor... ayrica internette muhtemelen baska kadinlarla görüstügü icin seni cok SIKIYOR...
baban sevgilini öldürmeye kalkismis bile..bence evlenirsen gurur yapip (olmayan gurur) sevgilini gercekten öldürebilir yada kardesini zorlar öldürmesi icin...cok üzgünüm ama haberlerde halen görebiliyoruz böyle olaylari...

ayrica bu haberleri izleyince böyle ailelerin kizlari olacaklari bile bile neden kacar ki derdim? Sizin durumunuzu okuyunca daha iyi anladim...yine de kötü düsüncelerden alamiyorum kendimi cünkü gercekci olmamiz lazim..baban sana bisey yapamazsa annene yapabilir ´bu kize sen yüz verdin, neden sahip cikmadin, kizi annesi yetistirir´ gibi birsürü bahane uydurabilir...

tavsiyem...bir psikatra gidin babanizin durumunu anlatin...belki ilac yazarda babaniz biraz sakinlesir...o olmazsa internetten arastirin ´lavanta, melisa cayi´ gibi bitkiler insanlari sakinlestiriyormus... babaniza bunlardan icirin icmezse eczaneden recetesiz satilan sakinlestiriler varsa onlardan alin....

VE cok cok dua et...fakat sevgilimle evlenin diye degil hem dünyaniz hem de ahiretiniz icin ne hayirli olacaksa onu iste...gözyaslari ile dua et...yasin oku... ve istisare et ki zaten burada ediyorsun...

son karari kendin vereceksin cünkü babani en iyi sen taniyorsun...sevgiline ya da annene bisey yapar mi yapmaz mi...yaparsa dayanabilir miyim diye iyi düsün...belki 5-6 senede ask acisi azalir fakat birine bisey olursa dayanabilir misin....

kusura bakma lütfen seni üzmek istemiyorum ama bunlari düsünmen lazim cnm... Allah yardimcin olsun
Çok teşekkür ederim zaten akıl almak, bir olur yaratmak, tarafsız kişilerden birşeyler duymak istedim. Anneme birşey yapmaz ama sevgilime yapar. Beni döven insan, el oğluna acımaz. Korktuğum için " ayrılalım sana zarar verir " dedim ama " ha Ölmüşüm ha sen gitmissin aynı şey, savasicaz " dedi. Ben dışarı çıkacağım zaman " erkek yok değil mi? " diyerek, telefonlarim karistirilarak büyüdüm. Babamın hayali akrabalarından biriyle evlenmemdi. Ama olmadı Allah böyle yazmamis, şu an için görülen bu. doğruları yazmissiniz hep. Babam dünyanın en doğru insanı olduğunu düşünüyor yani psikolog falan ters ona, dinlemez rezil oluruz oralarda. Ben hep hayırlısı dedim zaten. Allah'ım hsyirliysa olsun. Sevgilim için de bunu dedim, ben onun için o benim için hayırlı isek olsun. . Annemle bu konuyu konuşacağım. Çok teşekkür ederim gerçekten. Allah hepimizin yardimcisi olsun

iş yerini biliyor mu?bi insanın ekmeğiyle oynamak en büyük günah.baban bununla tehdit etmiş ya tüylerim diken diken oldu
Bi yere bağlı calismiyor, net bi yeri yok ama şikayet etmiş. Kendi söyledi. Amacı zaten ekmegiyle oynayıp parasız işsiz bırakmak. O zaman ülkesine döner diye düşünüyor. Sınır dışı edilmesi için varimi yogumu dokucem diyo

Bi yere bağlı calismiyor, net bi yeri yok ama şikayet etmiş. Kendi söyledi. Amacı zaten ekmegiyle oynayıp parasız işsiz bırakmak. O zaman ülkesine döner diye düşünüyor. Sınır dışı edilmesi için varimi yogumu dokucem diyo
baban cidden tehlikeli.çok dikkat edin canım.kafayı iyice takmış.neler görüyoruz duyuyoruz Allah korusun sana yada sevgiline bi zarar vermesinde içten içe nefret ederse etsin

Yok güzelim yok evlenip gitmek de senin için çözüm olmaz. Baban oldugu için birşey de diyemiyorum ama söylenecek çok şey var.
Sende sana vurdugu zaman git darp raporu al yarın öbür gün bununla korkutursun belki. Erkek arkadaşına da helal olsun buyuk konuşmak hiç istemem ama katlanılacak seyler değil. Belli ki baya baya çok seviyor seni.

Yok güzelim yok evlenip gitmek de senin için çözüm olmaz. Baban oldugu için birşey de diyemiyorum ama söylenecek çok şey var.
Sende sana vurdugu zaman git darp raporu al yarın öbür gün bununla korkutursun belki. Erkek arkadaşına da helal olsun buyuk konuşmak hiç istemem ama katlanılacak seyler değil. Belli ki baya baya çok seviyor seni.
Dovduklerinde polis geldi eve. Şikayetçi olursan babanı alırız dediler. Ama baba o, kendi babamı o yaşta nasıl şikayet edeyim :/ içim el vermedi. O bana vurdu ama benim vicdanim el vermedi. Saçlarım elinde kalmıştı, Her yerim morarmisti. Onun yerinde başkası olsa, bu kadar cekmezdi. İnsanoğlu çiğ süt emmis. Ya bagrina basip herşeyim olacak yada ailem yok diye ezmeye çalışacak. Zamanla görcez ..

Irkciligin daniskasi. Kac evlen haksiz yere edilen beddua tutmaz döner dolasir sahibini bulur. Onlar korksun nasil hesap verecekler diye.

Cnm cok uzuldum durumuna dinen musluman oldugu surece hic Bir sakincasi yokken bu aileler neden sevenleri ayirmaya calisir anlamis degilim bu zihniyetin degismesi sart ama zor cok zor maalesef ! Istedigi kdr beddua etsin babaniz Allah herseyi goruyor

X