Baba Bedduası?

kıyamam.......
hepsi imtihan, herkesin imtihanı ayrı ayrı işte.

annen başta neden istemedi?

annen başta neden istemedi?

Annemin tek korkusu " alıp götürecek " diyeydi. Konuştular yüz yüze, uzun uzun. En son " anlaşma imzalayayim " dedi sevgilim. Annem güldü. Annem Annem diye sarıldı. Kendi kardeşim böyle sarilmadi anneme. Annem baya isinmisti o zaman. Ama şu an babam annemi evladiyla tehdit ediyor. Annem de" ben sensiz ne yaparım " diye ağlıyor.

imzalasın bence her şartta.

Normal kapalilar. Yaşam tarzlarını falan bilmiyorum ama :/
canım eğer evlenirseniz Türkiye'de yaşayacakmışsınız ama onun ailesi sonuçta illaki gelecekler çocuklarının yanına.bide ailesinin yaşam tarzıda çok önemli.baskıcı mı,çok evlilik var mı vs..babanın korkuları var haklı olarak ama verdiği tepkiler çok büyük.farklı kültürlerle yuva kurmak sıkıntılı ama imkansız değil.tanımadan bilemezsiniz ailesini.ailesiyle tanışma imkanın var mı?

Yazdıklarını okudum ve şok oldum gerçekten bir baba evladına bunları nasıl yapar? Bende hep babaların bedduası tutar diye biliyorum ama babanın yaptığı bu kadar kötülüğe karşılık hiç sanmıyorum. Tabii ki gene RABBİM bilir. Ama şu da bir gerçek ki sevgilin seni çok seviyormuş yoksa o kadar hakarete tehdite katlanamaz bir insan. Umarım hep iyi olursunuz ve güzel mutlu bir evliliğiniz olur. Senin içi dua edeceğim.

7 senedir gelmemisler hiç. 2 kere benimki gitmiş. Kopmuslar biraz. Buraya gelmezler, kardeşleri okuyor. Gelseler de anca yaz tatiline gelirler. Benimki karistirmaz biseye, yani şimdilik öyle. yüz yüze görme ihtimalim şu an yok

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun Amiiiiinnnnnn

anladım canım.evlenince kıymete binmesinde çocukları.söz vermiş ya evlenince temelli Arabistana gitmemek için,ya fikri değişirse diye düşündüm şuan.çocukları kıymete binerse gel gel diye tutururlarsa?tabi tam terside olabilir kopuk bi aileyse.çocuğun seni ne kadar çok sevdiği ortada.babanın tepkilerine rağmen vazgeçmemiş.onun ailesi Türksün diye seni istemese belki bu kadar dayanamazdın canım.o çocuğun durumuna üzüldüm açıkcası.babanın kıramayacağı aile büyüğü yada akraba tanıdık birisi devreye girse ikna etmek için olmaz mı?gizlice evlenip kaçma gibi düşüncelere girme sakın canım.

Seni bahane ederek anneni aldattı mı? Baban için söylenecek çok söz var ama neyse demiyorum birşey..Allah kolaylık versin sana da..Umarım düzelir herşey,gerçekten çok zor bir durum...

Herkesin affina sığınarak söylüyorum töbe hasa ama " Allah yukardan inse yine de vermem " dedi. Onun durumu benden kötü. Okul, iş, ev kirası, faturalar, ben, ailem .. Sevgilim ailesinden para almayi uzun süre önce bıraktı " biz sana bakıyoruz gel artık " demesinler diye. Karistirmiyor ailesini.

Seni bahane ederek anneni aldattı mı? Baban için söylenecek çok söz var ama neyse demiyorum birşey..Allah kolaylık versin sana da..Umarım düzelir herşey,gerçekten çok zor bir durum...

Evet, annemi aldattı. " sen hep kızın üstüne düştün, ben boşlukta kaldım " cart curt. Babama saygım kalmadı, sabahlara kadar pc başında ne yaptığını biliyorum ve artık igreniyorum çünkü. Amin, Allah razı olsun

offf nasıl bi laf etmiş baban böyle.tövbe yarabbim.yok canım yok baban bu lafıda ettiyse imkanı yok müsade etmez.seni tercih yapmak için zorluyor resmen.bu böyle devam etmez illaki tercih yapmak zorunda kalacaksın.sevgilini tercih edersen annenlede görüşmene engel olur mu baban?annene karşıda pek iyi değilmiş sanırım

Ben çok kıskanç bir adamla babam istemediği için değil kendim için evlenmezdim, o ayrı mesele ama babanızın bedduasının hiç elle tutulur tarafı yok. İçiniz sadece bu konuda rahat olsun, diğer konularda hiç rahat olmasın, hep tetikte olun.

Korktuğum için kacmadigimi zannediyor ama aslında kalp kirmamak için kaçmadım bugüne kadar. En son sevgilime zarar vermek için herşeyi araştırmaya, işini bozmaya kalktı. Eline geçse öldürür. Ben o vicdanla nasıl yasarim. " topla eşyalarını s.git " dediği çok oldu. Açıkçası annemden başka kimse umrumda değil. Annem olmasa bugüne kadar kalmazdım. Annemle araları hep kötüydü. Annem bana dayanamaz bi şekilde görüşür benimle, öyle umuyorum. Gizlice evlensem de, annem en azından nikahimi görsün istiyorum

Kiskancliga babamdan alışık olduğum için garipsemedim galiba. kıyafet konusunda çok hassas, ben de çok kıskanç olduğum için pek bişey demiyorum. Yapım gereği hep supheci, tetikte ve guvensizim. Kendime yazık ediyorum ama böyleyim

babandan ben bile tırstım valla.kaçıp evlensende rahat bırakmaz canım baksana işini bile bozmaya kalkmış.yanlış anlamada babanı anlattıkça çok vicdansız biriymiş gibi geldi bana

anne bedduası tutar diyorlarda..baba bedduası nı duymadım..adamın kendine hayırı yokki bedduası tutsun..merak etme böylelerin bedduası tuttuğunu zannetmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…