Baba Bedduası?

Çok efendi bir erkek arkadaşın var kıymetini bil
sırf baban diye sana işkence yapma hakkına sahip değil
babadır hakkı ödenmez ama bu yaptıkları çok kötü

haksız yere edine beddua tutmaz
sen deseydin erkek ark işsiz
erkek ark alkolik o zaman baban haklı derdim
baban önce yaptığı ırkçılığın bedelini nasıl ödeyeceğini düşünsün
bir bakmışsın Allah evlat olarak o küçümsediği adama muhtaç etmiş onu tabii etmesinde.
boşver sen düşünme bunları çok mutlu ol umarım

Baban resmen insan ayrımı yapıyor,yaptığı çok yanlış ve günaha giriyor o kadar beddua ederek..Ayrıca Hz.Muhammed efendimiz bile arap,sence tutar mı babanın bedduası bir arapla evleneceksin diye?

Evet, artık olmuyor. İkna da olmuyor. Evlenseniz de bırakmam dedi. " boğazını sıkıcam gözleri yuvalarından çıkana kadar " dedi. Yani evlensek bile rahat yok. İşini falan bozacakmis erkek arkadaşımın.
yuhhhhhh.. ne denir böyle bir adama aman kendinize dikkat edin. ne yapacağı belli olmaz.

Teşekkür ederim bu mesaj için. Evet, mezhep farkliligimiz var ama bunu sorun etmedik 3 senedir. Evlenince ne olur bilemem tabi ama şöyle birşey var o da, ben de mezhebimize çok bağlı değiliz. Allah kitap biliyoruz çok şükür. Fedakarlık olduğu zaman da asariz diye umuyorum. Amin çok teşekkür ederim

bu kadar büyük tepki hem babadan hem akrabalarından bana sanki arap olmasından daha öte başka bir sorun var gibi düşüncesini getirdi?
belki sana göre sorun değildir onlara göre sorundur? belki gerçektende sorundur? varsa söyle?

Baban resmen insan ayrımı yapıyor,yaptığı çok yanlış ve günaha giriyor o kadar beddua ederek..Ayrıca Hz.Muhammed efendimiz bile arap,sence tutar mı babanın bedduası bir arapla evleneceksin diye?
Psikoloji kalmadı ki bende. Neye Inanayim ne yapayım şaşırdım.

Baban sanırım seni türkiyeden götürür başını kapatır çarşafa sokar üstüne 3 kadın daha alır gibi şeylermi düşünüyor acaba? gerçi kapalımısın bilmiyorumda bizim komşuda vermemişti kızı bu gerekçelerden dolayı

Off vay anasini be. Babaya bak.
can güvenliğiniz tehlikede. Ama cidden sadece Arap oldugu icin mi bu?

Bizim oralarda hep akraba evliliği olur, akraba olmasa da, aynı köyden evlilik olur. Eğer dışardan biriyle evlenirse bir kız " niye bizim köyden alan olmadı, acaba neyi vardı " derler. Özellikle bu cümleyi yazdım "dünyanın en iyi insanı olsan da, kızımı çok mutlu edecek olsan da, ben seni istemiyorum. Bu ilişki bitecek " .. Çünkü başka hiç birşey yok.

Heeehhh aynen böyle söylüyor.

Psikoloji kalmadı ki bende. Neye Inanayim ne yapayım şaşırdım.
Üzülme sen kötü birşey yapmamışsın ki..Sevdiğin insanla evlenmek istiyorsun bundan doğal ne var? Babana bir saygısızlık yapmadın,onu üzecek birşey yapmadın,bir kötülük yapmadın ee ne istiyor bu adam daha? Sadece çocuk arap diye mi bu kadar beddua,bu kadar hakaret? Sen kendin için korkma,baban için kork..Zira haksız yere bu kadar beddua ediyor,dönüp dolaşıp onu bulmaz inşallah...

Off vay anasini be. Babaya bak.
can güvenliğiniz tehlikede. Ama cidden sadece Arap oldugu icin mi bu?
Hiç görüşmedi, hiç arastirmadi ki başka ne olabilir. 1 kere karsilastilar o da karakolda. Babam öldürmeye gitmişti

Heeehhh aynen böyle söylüyor.

Tahmin etmiştim aynı bizim komşumuz oda çok dövdü kızını babam dayanmıştı kapısına kızı kurttarmak için ama kızın sevgilisi pes etmişti artık. seninki ne güzel etmemiş

Ona göre bi kız istenir, aile uygun görür kıza sorarlar, kız isterse verilir. Taş devrinde yaşıyoruz çünkü. Benimle Türk Olmak için evleniyormus, burda kaçak yasiyormus falan bin tane şey söyledi. Türkiye'nin en adı duyulmus hastanesinde okuyor bu adam, nasıl kaçak olsun? Sırf Türk Olmak için ölümü göze alır mı insan? Almaz. Babama göre sadece bunun için benimle beraber

Tahmin etmiştim aynı bizim komşumuz oda çok dövdü kızını babam dayanmıştı kapısına kızı kurttarmak için ama kızın sevgilisi pes etmişti artık. seninki ne güzel etmemiş
Yazık, üzüldüm kıza Allah hayırlı kapılar açsın inşallah.

Hih iste maalasef benim ailemle cok takintili bu konuda sadece arap olmasi zor cunku tr de mezhebide farkli oluyor arap vatandaslarimizin genelde cunku..babaniz cocuklarinizin mezhebinden tutunda farz olarak yapilmasi gereken (ona gore,mezhebine gore)seylere kadar herseyi takiyordur kafasina evet cok seviyorsundur,evet harika bir adamdir sevgiliniz ama oburude baba yaa...bedduasi tutar mi bilemem ama o ata olarak size emek verdiyse soz hakkida olmali diye dusunuyorum ..tum ailenizi silip evlendiniz diyelim ya karsi tarafin ailesi sizi uzerse bu herkes icin ayni oranda bir risk aslinda ...ihtimal hep var gerci kimle evlenireniz evlenin ama cokta karsi gelmeyin babaniza eger tek sorununuz sevgilinizse...allah yardim etsin

Hastanede ne okuyor anlamadim????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…