Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hemotoloji bölümüne gittim gerekli testler yapıldı çok şükür birşey çıkmadı ancak b12 halen çok yüksek 2160 çıktı dr tek başına bi anlam ifade etmez, diğer kan değerlerinde bi sıkıntı yok dedi ama halen bende soru işareti neden herkesin düşükken bizde bu kadar yüksek? Siz iğne ya da hap kullandınız mı kendiliğinden mi yüksek çıktıMerhaba gecmiş olsun dr gittinizmi. Gecen hafta benimde 2000cıktı değerim,benide dahiliye bölümüne yönlendirdiler.size bi yorum yaptılarmı
Çok sevindim umarım bendede bir sıkıntıçıkmaz. Hayır her hangi bir takviye almadığım Halde bu kadar yüksek çıktı peki yüksek olmasının dezavantajı olurmuymuşEvet hemotoloji bölümüne gittim gerekli testler yapıldı çok şükür birşey çıkmadı ancak b12 halen çok yüksek 2160 çıktı dr tek başına bi anlam ifade etmez, diğer kan değerlerinde bi sıkıntı yok dedi ama halen bende soru işareti neden herkesin düşükken bizde bu kadar yüksek? Siz iğne ya da hap kullandınız mı kendiliğinden mi yüksek çıktı
İnşallah çıkmaz atlamayın mutlaka gerekli testleri yaptırın onuda sormuştum vücuduma herhangi bir zararı olur mu diye hayır sorun yaratmaz dedi peki düşürmek için bir şey yapmama gerek var mı dedim hayır fazlası idrar yolu ile atılır bir kaç ay sonra testi tekrarlarız dediÇok sevindim umarım bendede bir sıkıntıçıkmaz. Hayır her hangi bir takviye almadığım Halde bu kadar yüksek çıktı peki yüksek olmasının dezavantajı olurmuymuş
K kubra70 merhaba ne yaptınız dr gittiniz miİnşallah çıkmaz atlamayın mutlaka gerekli testleri yaptırın onuda sormuştum vücuduma herhangi bir zararı olur mu diye hayır sorun yaratmaz dedi peki düşürmek için bir şey yapmama gerek var mı dedim hayır fazlası idrar yolu ile atılır bir kaç ay sonra testi tekrarlarız dedi
Merhaba aile hekimimé tekrar tahlil yaptırdım b12 değerim bu sefer 400 çıktı .aile hekimim de gitmeme gerek olmadığını söyledi bende erteledim
Demir takviyesi alıyormusunuz ?B12 si yüksek çıkan arkadaşlar var mı 2000 çıktı benim dr hemotoloji bölümüne yönlendirdi endişelendim açıkçası neden yüksek olabilir
Merhaba aile hekimimé tekrar tahlil yaptırdım b12 değerim bu sefer 400 çıktı .aile hekimim de gitmeme gerek olmadığını söyledi bende erteledim
Düşük çıkmış sevindimMerhaba aile hekimimé tekrar tahlil yaptırdım b12 değerim bu sefer 400 çıktı .aile hekimim de gitmeme gerek olmadığını söyledi bende erteledim
Hayır almıyorumDemir takviyesi alıyormusunuz ?
Aynen bende öyle yaptım şuan b12 iöeren hiç bir gıdayı tüketmiyorum 1 ay sonra testi tekrarlayacağım inşallah düşmüş olur nette ki bilgiler gerçekten korkunç bende çok endişeliyim gelişme olursa tekrar buraya yazarım başından geçen kişilerden fikir almak daha mantıklıBenim de yüksek çıkmıştı bir zamanlar biraz araştırınca tedirgin olup kırmızı eti azaltmıştım.Şimdi 450 civarlarında.Hayvansal gıdayı azaltırsanız değerleriniz normale döner
Düzelme oldumu sizde benimde yüksek nasıl dusurdunuzEvet hemotoloji bölümüne gittim gerekli testler yapıldı çok şükür birşey çıkmadı ancak b12 halen çok yüksek 2160 çıktı dr tek başına bi anlam ifade etmez, diğer kan değerlerinde bi sıkıntı yok dedi ama halen bende soru işareti neden herkesin düşükken bizde bu kadar yüksek? Siz iğne ya da hap kullandınız mı kendiliğinden mi yüksek çıktı