Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 tane vuruldum aşırı çıktıYapar doktorunuza danışınız
5 Tane üst üste vuruldum aşırı çıktıFazlası yapabilir
Bildirdim geçmezse dermatolog gidin demişti sizin geçti mi nasıl geçtiBen b12 iğnesi olurken doktorum beni uyarmıştı sivilce yapabilir diye. Diğer gittiğimde söylemiştim sivilce yaptı diye. Yani durumu hekiminize bildirin.
Geçmedi dermatologa gittim. Benim başka sivilceyi tetikleyen şeyler de var haşa uğraşıyorum sivilcelerleBildirdim geçmezse dermatolog gidin demişti sizin geçti mi nasıl geçti
YaaaGeçmedi dermatologa gittim. Benim başka sivilceyi tetikleyen şeyler de var haşa uğraşıyorum sivilcelerle
Bende alerji yapti 1 aydir geçmedi biraz söndü gibi ama çıkıyor yine normalde olmazdı sivilcemBende b12 iğnesi kullandım oyle bır etkısı olmadı
Yaa benimde yüzümde boynumda sırtımda sivilce yaptı böyle küçük küçük hiç sivilcem yoktu inşallah geçer çok canım sıkıldıYapar hatta karaciğer degerleri alt ust olan cok yakinim var
Tavsiyem dil alti formu arastirmaniz.
Merhaba peki regl gecikmesi yapar miYapar hatta karaciğer degerleri alt ust olan cok yakinim var
Tavsiyem dil alti formu arastirmaniz.
Regl gecikmesi yapti mi acabaGeçmedi dermatologa gittim. Benim başka sivilceyi tetikleyen şeyler de var haşa uğraşıyorum sivilcelerle
Regl gecikmesi yaşadınız mı pekiFazlası yapabilir
HayırRegl gecikmesi yaşadınız mı peki
Yok o pcostan kaynaklanıyor b12 iğnesiyle ilgili değil regl gecikmesiRegl gecikmesi yapti mi acaba