• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

B12 eksikliği

esrada

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
49
1
6
34
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben 30 haftalık hamileyim kan testimde b12 ve demirim çok düşük çıktı b12 eksikliği bebeğe zarar verirmi çok korkuyorum bilgisi olan varmı

Çok tşkr araştırdım ama anneye vereceği zararlar yazıyo bebekle ilgili bişi bulamamıştım tekrar Saol

Apikobal die bi ilaç var onu kullanıyorum 2gündğr kendimden geçtim ben bebeğe zarar verir die çok korktum :(

canım öncelikle bu ilacı doktorun vermiştir sanırım, her hangi bir yan etkisi varsa bırak bana bu ilacı vermemişlerdi, ilacın adını tam olarak hatırlamıyorum,b12 eksikliğin için bir kadın doğum doktoruna görün,genel şeylerine baktır, b12 eksikliği bebekte bir sorun yaratmaz falkat sana doğumdan sonra zararı olabilir, çünkü bnm saçlarım dökülmüştü, çok şükür düzeldi bnmki :)

canım öncelikle bu ilacı doktorun vermiştir sanırım, her hangi bir yan etkisi varsa bırak bana bu ilacı vermemişlerdi, ilacın adını tam olarak hatırlamıyorum,b12 eksikliğin için bir kadın doğum doktoruna görün,genel şeylerine baktır, b12 eksikliği bebekte bir sorun yaratmaz falkat sana doğumdan sonra zararı olabilir, çünkü bnm saçlarım dökülmüştü, çok şükür düzeldi bnmki :)

Cnm aile hekimi verdi ama kadındoğumcuma Mjla yazdım günde 2 defa kullan dedi sende beni çok rahatlattın çok tşkr ederim

Bebeğe bi zararı olmaz ama anneye zararları var unutkanlık en başta tabi

Back