arkadaşlarr benim b12 eksikliğim vardı doktorda bana iğneler verdi ben bunu 5 gün kullandım haftası olmadan yüzümü sırtımı ve göğüs aralarımı iltihaplı sivilceler kapladı. sırtım bonum nesede yüzüm acayip acıyo ve başı yokk sinirlerim fena bozuluyoo ve ergenlikte bile sivilce çıkmamış bir cildim var bilginiz varmı acaba benm kullandığım iğnelerden olabilirmii. bilginiz varsa söleyin kızlarr benneyaptımki
aynen canım bana doktor b12 vitamin hapı çıktı aynı yerlerde bendede sivilce çıktı :Sarkadaşlarr benim b12 eksikliğim vardı doktorda bana iğneler verdi ben bunu 5 gün kullandım haftası olmadan yüzümü sırtımı ve göğüs aralarımı iltihaplı sivilceler kapladı. sırtım bonum nesede yüzüm acayip acıyo ve başı yokk sinirlerim fena bozuluyoo ve ergenlikte bile sivilce çıkmamış bir cildim var bilginiz varmı acaba benm kullandığım iğnelerden olabilirmii. bilginiz varsa söleyin kızlarr benneyaptımki
Sivilceler gecti mi sonradan yoksa kalıcı bi yan etkisi miymis ilacin?arkadaşlarr benim b12 eksikliğim vardı doktorda bana iğneler verdi ben bunu 5 gün kullandım haftası olmadan yüzümü sırtımı ve göğüs aralarımı iltihaplı sivilceler kapladı. sırtım bonum nesede yüzüm acayip acıyo ve başı yokk sinirlerim fena bozuluyoo ve ergenlikte bile sivilce çıkmamış bir cildim var bilginiz varmı acaba benm kullandığım iğnelerden olabilirmii. bilginiz varsa söleyin kızlarr benneyaptımki
Merak ettim ne zaman geçti sivilceleriniz diye. Benim bu olayın üstünden yaklaşık 10 yol sonra geçti sivilcelerim. Oda menapoza giricem artık ondan diye düşünüyorumarkadaşlarr benim b12 eksikliğim vardı doktorda bana iğneler verdi ben bunu 5 gün kullandım haftası olmadan yüzümü sırtımı ve göğüs aralarımı iltihaplı sivilceler kapladı. sırtım bonum nesede yüzüm acayip acıyo ve başı yokk sinirlerim fena bozuluyoo ve ergenlikte bile sivilce çıkmamış bir cildim var bilginiz varmı acaba benm kullandığım iğnelerden olabilirmii. bilginiz varsa söleyin kızlarr benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?