• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıyık bölgem mafoluyor

Bisey merak ediyorum ben. Cimbiz kalinlastirir iyi degil diye cok duydum ben. Bunun mantigini anlamiyorum yanliz, yani nasil sirden daha kötü olabilirki? Sonucta ikiside kökten aliyo ayni seye geliyo sonuc olarak. Biri beni bu konuda aydinlatsin lütfeeeeeeeeeeeennnnn...kaydirigubbakcemile2

valla ben hem ipi hem cımbızı hemde sir ağdayı demiş biri olarak söylüyorum cımbızda bende mantığını bilmiyorum ama diken diken oluyor biri metal değince öyle oluyo demişti ama mantıklı gelmedi pek.sir ağda yapmam daha bence dudağı sarkıtır ip en iyisi yine ama bu söylediğim jel gerçekten süper internettende bakabilirsiniz benim cildimde hassas aldıktan sonra hem kuru oluyo pul pul oluyor hemde sivilce oluyo artk hiç öyle bişe olmuyo şiddetle tavsiye ederim.

Tesekkür ederim canim. Kizlar aranizda ayni tecrübeyi edinen oldumu??? Gercekten cimbizla ip yada sir arasinda fark varmi ya?? Mantik disi aslinda ama cok kisi söylüyo bunu. Bide iple almayi nasil ögrenebilirim ben?hihoyyyt

bir parça ipi kopar uçlarından birine bağla nasl anlatayım yuvarlak olacak şekilde sonra baş ve işaret parmağını her iki ucuna geçir makas gibi aç kapa bıyık bölgende. eğer böyle anlamadıysan ben bazen bacağıma bağlyorum bi ucunu kuaförlerin aldığı ibi ipin ucu ağzmda değilde bacağmda bağlı oluyor.

cımbız bazı tüyleri kökünden alamayıp icerde kırıyo cünküü bu yüzden diken diken olluyo ... farkı görmek isdıosan msla kaslarımzdaki cıkan tüylerle -ki cımbızla alıyoruz- bıyık bölgemizdeki kılların sertliği cok frklı .. en azından bnde böyle oluo =))

Back
X