• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıyık bölgem mafoluyor

OVERnight

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
585
6
318
arkadaşlar daha öncede yazmıştım hatrlayanınız vardır belki 3 defa aldırdım bıyıklarımı,3ündede aldırmadan 3 gün sonra sadece bıyık bölgemde felaket derecede başı olan sivilcelerle doldu yaklaşık 20 tane kadar..sirle aldırdım krem sürdürtüm gene oldu gene sirle aldırttım krem sürdürttüm üstüne bide bi krem önerdiler kortizonlu onuda sürdüm gene oldu,iplede aldırım gene yaptım krem bilmemne gene de çıktı,ellerimlede dokunmuyorum hiç aldırdıktan sonra..öneriniz var mı?bıyıklarım gene çıktı ve korkuyorum resmen,hassas ciltler için veet sir gördüm onu alıp deniyim diyorum bu seferde?kafamçokkarıştı

ah tatlım benim bi arkımda da göğüs kısmında sirle alınca aynı durum oluodu 2-3senedir alıo ama bi çözüm bulamadı o sanırım pekde kafaya takmıo.. keşke bişe önerebilseydim ama kremde yapıo olamaz mı bence biraz yag problemınden oluo olabılır dudak üstünde cildini kurutcak yagı dengelıcek bıseler denesen belkı etkısı olur( benım fıkrım tabı )

dayanabilirsen limonu dene.aldıktan sonra limon sür ama sonra bana çemkirme canın yanar biraz

en kesin çözüm lazer epilasyon. Seansına 35-40 TL veriyorsun, 2 ayda bir gidiyorsun. 5-6 seansta da bitiyor. Neler denedim, hiç biri işe yaramadı! Lazer kesin çözüm. Çok rahat ettim!

Sorun olursa özelden mesaj atabilirsin.

cnmm ben 7-8 aydır lazere gidiyorum..onun öncesinde iple ve agdayla alınca sivilce iz oluyodu..baktımm olmuyoo bende cımbızla alıyodummm alıştıgım için zor gelmiyorduuu..öyle dene istersen ip agda 1 dkda temizliyor ama cımbızla biras ugraşman gerekio 5 dk falan..

en kesin çözüm lazer epilasyon. Seansına 35-40 TL veriyorsun, 2 ayda bir gidiyorsun. 5-6 seansta da bitiyor. Neler denedim, hiç biri işe yaramadı! Lazer kesin çözüm. Çok rahat ettim!

Sorun olursa özelden mesaj atabilirsin.

ay cnmm bende bııyıka 20 tl veriyorum 3 ayda bi gidiyorumm doktor bıyık bölgesi en inatcı yer ondan çok uzun sürede biter dedii yakşalık 10-15 seans..yanii2-3 sene oluyo:)sabır işi yaaaa

kesimlikle limon canım.....bendede olurdu limonla kurtuldum..aldırdıktan sonra hemen limon sürüyorum kuaföre yanımda limon götürüyorum...limon bulamadığımda elma sirkeside sürmüştüm hiç sivilce olmadı idaha aldırınca...

sirle aldırdıktan 3 saat sonra su değmeyecek kaşımayacaksın ve güneşe çıkmayacaksın bunlara dikkat ettin mi cnm? dikat etmene rağmen oluyorsa bi cilt dr görün derim

su degmedi dokunmadım günese çıkmadım genede oldu..limondan eminmisiniz kızla rya iyice mahfolmasın öyle böyle olmuyo çünkü

bence bi dr git cnm ya da limon yap hiç denemedim nasıl etki ediyor bilmiyorum sen bilirsin... olmazsa cımbızla al o zaman oluyor mu denedin mi ya da durumun musaitse lazere git

hyr bı zararı yok aksıne tuylerı azaltıyor ama her cılt bir olmuyor bazen arkadaşımızın ki gibi sorun yaratıyor ama sirden sonra 3 saat su gelmeyecek güneşe çıkmayacaksın ve elinle felan kaşımayacaksın bunlara dkkat etmezsen iz kalır benim bi arkadaşım da kaldı güneşe çıktı leke kaldı hiç hoş gözükmüyor bunların dışında ben bi zararı olduğunu bilmiyorum...

ah tatlım benim bi arkımda da göğüs kısmında sirle alınca aynı durum oluodu 2-3senedir alıo ama bi çözüm bulamadı o sanırım pekde kafaya takmıo.. keşke bişe önerebilseydim ama kremde yapıo olamaz mı bence biraz yag problemınden oluo olabılır dudak üstünde cildini kurutcak yagı dengelıcek bıseler denesen belkı etkısı olur( benım fıkrım tabı )

valla bende de aynısı oluyodu annemde de biz wpcare diye bi markanın epilasyon öncesi jeli varmş onu aldık süper kızlar kesinlikle ne sivilce oluyor nede kızarıklık hatta bizim burda bazı kuaförlerde bile var almadan önce sürüyolar.ben sadece kaş ve bıyığa kullanıyorum 1,5 sene oldu alalı üstelik iki arkadaş ortaklaşa aldık bi 3 sene daha gider mercimek kadar sürsen bile yetiyor.başka markalarında varmış eczanelerde falan ama onlar nasıl bilmiyorum.

kızlar cımbız tüyleri kalınlaştıryor diken diken çıkıyor bence almayın cımbızla yinede siz bilirsiniz benden önermesi:)))

Bisey merak ediyorum ben. Cimbiz kalinlastirir iyi degil diye cok duydum ben. Bunun mantigini anlamiyorum yanliz, yani nasil sirden daha kötü olabilirki? Sonucta ikiside kökten aliyo ayni seye geliyo sonuc olarak. Biri beni bu konuda aydinlatsin lütfeeeeeeeeeeeennnnn...kaydirigubbakcemile2

Back
X