B negatif anneler bakarmisniz?

Lentecik

Yasamak cok guzel!
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2007
797
11
Selam bayanlar kan uyusmazligi hakkinda bilgim var nedir diye sormuyorum sadece B negatif olan anneler 2.bebekte sorunlarla karsilastinizmi?
Bende B negatifim kan uyusmazligimiz var ilk bebek sorun olmuyormus ama bundan sonrakileri simdiden dusunuyorum...Hersey allahtan ama yinede duymak bilmek istiyorum ne gibi sorunlar yasadiniz??

merhaba ben b negatifim ilk oğlumda 6.5 ayda ve doğum sonrası koruyucu iğne yapıldı.Şimdi ikinci bebeğime hamileyim yine iğnemizi vurulucaz 2 hafta sonra.Sanırım doğumdan sonra yine.Oğlumda bişey yok çok şükür.Artık tıp çok ilerledi bu konularda. Bi sorun olucağını zannetmiyorum.ınşallah da olmaz:)

cnm benm de kan grubum b negatif..ama ben 24.haftaydı sanırım anti-d testi yaptırdım tehlike cıkmadı o yüzden koruyucu iğne yaptırmadım.ama dr.herhangi bir çarpma,yaralanma vs.. durumunda gel hemen yapalım dedi.2.cocuk için de dogumdan sonra 72 saat içinde iğne yapacaklarmıs.birde bu iğne sadece dogumdan sonra değil düşük veya ölü dogum falan yapsan da yapılıyormus.2.cocugu kouryor demk ki..

X