Kontakt Lens B&l optima colors natural look violet

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
0
Ankara
bu da b&l nin hareli violeti...laf olsun diye almıştım...

kendi gözüm

lensler

Son düzenleme:
Canım senin gözlerin on kat daha güzel bu lenslerden valla... Optima colors nedense optima natural look'a göre daha damarlı oluyor.

Canım senin gözlerin on kat daha güzel bu lenslerden valla... Optima colors nedense optima natural look'a göre daha damarlı oluyor.

teşekkür ederim canım :) bunlar natural look serisi (yani hareli olan seriden)
evet senin de dediğin gibi hareli olanı haresizden daha az damarlı gibi...dıştaki hare damar görüntüsünün sertliğini yumuşatıyor olmalı...
violet açık renk olduğu için damarları biraz belli oluyor gri yada açık yeşildeki kadar belirgin olmasa da...ama yine de rainbowdan sonra çok rahatsız edici geliyor bu görünüm..
bir de b&l nin hareli green turkuazını denemek istiyorum bakalım koyu renklerdenmiş o :)

Çok enteresandır ben bundan altı yedi sene evvel optima natural look gri kullanmıştım. Damarları hiç rahatsız edici gelmemişti o zamanlar ve kendi gözüm sananlar iltifat edenler olmuştu =)) Hatta akşamları takmak için tekrar almayı bile düşünüyorum o rengi. Maviye bakan çok hoş bir griydi. Bazı renklerde dediğin gibi damarlar çok belli oluyor özellikle açık renklerde. Ben de green amazon'u çok merak ediyorum. Koyu olduğu için damarları rahatsız etmiyormuş diye duydum.

canım ümidini kırmak gibi olmasın ama ben o rengi kullanan birisiyle konuşmuştum zamanında...ve göz rengi açık kahveydi bu kişinin...ve renk o kadar koyuymuş ki açık kahve olmasına rağmen lens onun gözünü siyah renge çevirmiş yani kendi gözünden bile daha koyu durmuş..sadece güneş ışığında belli olduğunu ondada yapmacık durduğunu söyledi..normal ışıkta siyah kadar koyuymuş....

Aa şaşırdım ya. Bende alırsam belki geceleri takmak için alırım diyordum iyi oldu söylediğin. Geceleri hiç belli olmaz demek ki.

Aa şaşırdım ya. Bende alırsam belki geceleri takmak için alırım diyordum iyi oldu söylediğin. Geceleri hiç belli olmaz demek ki.

koyu yeşillerin bazıları riskli oluyo canım alırken denemek lazım...
benim rainbow dark green de böyle çıkmıştı...

Güneşcim ben bu rengi beğenmedim ...
Ben de grisini almak istiyorum yardımcı olursanız eğer...
Natural Look Lens
Bana bunun fiyatı çok uygun geldi grisini almak istiyorum ama b&l natural look serisinden daha önce hiç kullanmadım ...
Sizin kulandığınız seri bu kutudanmıydı.

bunlar benim B&L green amazon, ama ters takarak kullanınca bu renk oluyodu normalde acayip koyuydu... neyse ki süresi bitti

Eklentiler

• $IMG0150A.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 2.695

evet canım ben de beğenmedim...seneler önce kullandığım menekşe rengiyle alakası yoktu..rengini çok açmışlar..eski kullandığım dönemler rengiatlı bir koyu mavi gibiydi..eski günlerimi yad etmek adına öylesine almıştım...günlük kullanım için almadım...
evet benim kullandığım seri oydu...natural look olanları hareli oluyor..

Dahamı doğal durur?
B&L soflens star colors serisi var birde naturel look ikisindende kullananlar hangisini tavsiye eder acaba?

Dahamı doğal durur?
B&L soflens star colors serisi var birde naturel look ikisindende kullananlar hangisini tavsiye eder acaba?

ben hepsini kullandım..3 serinin de renkleri aynı aslında..tek farkı natural look olanı hareli...sadece optima colors olanı haresiz...starcolors ise natural look un (yani hareli olanının daha rahat ve kısa süreli olanı (kısa sürede yırtılmıştı ama)
natural look serisi nispeten optima colorsa göre daha az belli ediyor dokusundaki damarları..

Çok sağol canım bu bilgiler çok faydalı oldu...
natural look en iyi seri sanırım ..
Amazon serisi var ama renkleri doğal gelmedi bana onların

Çok sağol canım bu bilgiler çok faydalı oldu...
natural look en iyi seri sanırım ..
Amazon serisi var ama renkleri doğal gelmedi bana onların

rica ederim canım..evet natural look hareli olmasından dolayı dokusundaki damarlar daha az gözüküyor..ama bu biraz da seçilen renkle de alakalı...mesela kahverengi gözde koyu yeşil veya ela renk seçilirse hareli veya haresiz olup olmaması çok da farketmiycektir gibime geliyor..ama daha açık renklerde farkediyor hare ve damar farkı...

katılıyorum. kendi gözlerin cok daha güzel yerimseniben
yapısını durusunu rengini hiç begenmedim ben :1no2:

slm arkadaşlar.
forumdaki yorumları görünce kafam karıştı. bana yardımcı olursanız sevinirim b&l çok damarlı diolar ama doğalda duruyo denio. freshlook çok sahte deniyo ama damarlı değil okadar. şimdi hangisi daha doğal duruyor. yeni lens alıcam daha önümde 3 hafta gibi uzun bi zaman var. araştırma yapıyorum da :) ya b&l ya da freshlook almayı düşünüorm. şuan freshlook kullanıyorum gayette memnunum batma kaymada yok. ama b&l de çok raat denio. poff. özetle, bu işi bilenler olarak bana yardım edermiisnizz :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…