Canım senin gözlerin on kat daha güzel bu lenslerden valla... Optima colors nedense optima natural look'a göre daha damarlı oluyor.
Aa şaşırdım ya. Bende alırsam belki geceleri takmak için alırım diyordum iyi oldu söylediğin. Geceleri hiç belli olmaz demek ki.
Güneşcim ben bu rengi beğenmedim ...
Ben de grisini almak istiyorum yardımcı olursanız eğer...
Natural Look Lens
Bana bunun fiyatı çok uygun geldi grisini almak istiyorum ama b&l natural look serisinden daha önce hiç kullanmadım ...
Sizin kulandığınız seri bu kutudanmıydı.
evet canım ben de beğenmedim...seneler önce kullandığım menekşe rengiyle alakası yoktu..rengini çok açmışlar..eski kullandığım dönemler rengiatlı bir koyu mavi gibiydi..eski günlerimi yad etmek adına öylesine almıştım...günlük kullanım için almadım...
evet benim kullandığım seri oydu...natural look olanları hareli oluyor..
Dahamı doğal durur?
B&L soflens star colors serisi var birde naturel look ikisindende kullananlar hangisini tavsiye eder acaba?
ben hepsini kullandım..3 serinin de renkleri aynı aslında..tek farkı natural look olanı hareli...sadece optima colors olanı haresiz...starcolors ise natural look un (yani hareli olanının daha rahat ve kısa süreli olanı (kısa sürede yırtılmıştı ama)
natural look serisi nispeten optima colorsa göre daha az belli ediyor dokusundaki damarları..
Çok sağol canım bu bilgiler çok faydalı oldu...
natural look en iyi seri sanırım ..
Amazon serisi var ama renkleri doğal gelmedi bana onların
Canım senin gözlerin on kat daha güzel bu lenslerden valla... Optima colors nedense optima natural look'a göre daha damarlı oluyor.
katılıyorum. kendi gözlerin cok daha güzel yerimseniben
yapısını durusunu rengini hiç begenmedim ben :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?