Kontakt Lens b&l natural look renk önerileri

pandoraninkutusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
7
0
merhabalar ben freshlook hareli gri kullanıyorum ama şimdi b&l denemk istiyorum sizce kahverengi gözde en iyi ve endoğal hangisi duruyor karar veremedim bütçe kısıtlı olduğundan dolayı solotica tarzı lenslere bakamıyorum malesef :2: evettt önerilerinizi bekliyorum

Ben yıllarca green ocean rengini kullandım renk acayip güzel,koyu kahve gözlerimde deniz mavisi oluyordu ama maalesef inanılmaz kalın, batan ve damarlı bir lens.bir iki saatte gözleri mahvediyor.soloticaya geçtim rahatladım.sen de soloticayı dene bence,çook rahat.

Son düzenleme:
bu markadan mümkünse hiçbir rengi alma derim ama bence en doğal duran ve damarlı dokusunu en az gösteren rengi starcolors II serisinin dark hazel rengiydi....illa ki b&l de ısrarlıysan yani.....açık yeşil düşünüyorsan b&l nin açık yeşilinin tonu birçok markaya göre çok doğal bir açık yeşildir ancak dokusundaki damarlar o güzelim rengi mahvediyor malesef...ama damarlara aldırmam renk önemli dersen o başka....

yorumlarınız için çok tşkler kızlar evt damar konusunu fln baya araştırdım aslında soloticalar benimde aklımda ama numaralı kullandığım için baya beklemem gerek bir de kapıda ödeme istediğim için düşünemiorum bi arkadaşım açık yeşil kullanıyo b&lnin o önerdi bana da kararsızım ben hala hangi marka alıcağıma :44: :18:

$172871_162643367121053_100001261720081_361516_7304442_o (1).jpg

ela göz üzerinde light green eskiden kullandığım bir lens doğal değil bence kocaman yapıyor gözü onun yerine elegance giallo yu önerirm fiyatı uygun ve daha doğal bir lens gerçi oda pek dayanmadı yırtıldı hemen

ridibunda foto için çok sağol sende baya açık yeşil durmuş normalde nası bilmiorumda baya güzel gözüküyo aslında ama arkadaşım kahverengi gözlü mavi gibi duruyodu ama hala lens araştırmasındayım :26:

ridibunda foto için çok sağol sende baya açık yeşil durmuş normalde nası bilmiorumda baya güzel gözüküyo aslında ama arkadaşım kahverengi gözlü mavi gibi duruyodu ama hala lens araştırmasındayım :26:

dışarda ve yoğun ışıklı ortamlarda resimde göründüğü gibi duruyordu iç mekanlarda daha koyu renk doğal bulmamamın nedeni irisi büyütüyor yapay duruyor bu yüzden

$UIIIII.jpg

B&L GREY kullanıyorum tenime saç rengime en uygun olanı.
Bugüne kadar kimse lens olduğunu anlamadı...
Yeşil tonlarınıda denedim fakat grey kadar güzel durmadı.
Hem makyaj ile yeşil-mavi tonlarınıda alıyor grey...
Bazen okadar rahat ki bazen rahatsız edebiliyor aklında bulunsun.

HYT çok tşkler resim için freshlook u kullanıyorum şuan final sınavları fln derken koşuşturmaca da kaldı öyle lens işi tatilde şimdi yine renkli lens araştırmasına koyuldum :KK9:

X