Kontakt Lens b&l mu yoksa freshlook mu? Kızlar yardım edin :(

Bsglr

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2012
1
0
Uzun zamandır üye olmadan takip ederdim bu siteyi sonunda üye oldum iyki de olmusum suan cok ihtiyac duydum neyse.Tüm araştırmalarıma ragmen hala dogru rengi tutturmus değilim. Artık fena halde sıkıldım herkese lensinin markası ve rengi nedir diye sormaktan. Az önce pek de samimi olmadıgım bir arkadasa sordum. Gönülsüz gönülsüz b&l nin gümüş grisi dedi. Şeffaf olan kısmı geniş mi diyince hareli al dedi. Anlamadıgım olay hare yeşilde olmuyor muydu ya? Of isyanlardayım valla. Batmayan, gercekci duran, ortası cok geniş olmayan güzel renkli gri veya yeşil lens arıyorum. Lütfen yardım edin :KK43:

Hare her renk lenste olur,çeşit yani hareli-haresiz diye 2 ye ayrılıyor ya zaten,b&l çok damarlı bir lens güzel değil ama siz beğenebilirisiniz tabi ben kullanmadım araştırdım sadece Freshlook ona göre daha iyi ama ikisi de yapay,,en iyisi solotica diyorlar zaten sizde okumuşunuzdur,onlara bakabilirsiniz isterseniz,umarım aradığınızı bulursnuz...

Bende de b&l cok damarli ve cok kotu durmustu. Hic kullanamamistim. Ikisi de cok dogal degil. Ama birini sececeksen bana gore freshlook.

her gözde gerçekten nasıl durduğu çok önemli en damarlı bile bazen çok hoş durabiliyor ben b/l almıştım uzaktan lens olduğu anlaşılmıyordu bedne burda resmini görüpte almıştım hereli grey yan igriy mavi oluyordu ama bende maviye bakımlı oldu net mavi olmadı aşırı damarlı ilk günler baş ağrısı yaptıki sonrada alıştı ama hergün takmadım aylık olanlaran yetcihettim çünü yıllığı gözde batma yapabiliyormuş diye okumuştum bana batma yanma yapmadı 6 saate yakın takılı durdu gözümde bazen hiç sorun çıkmadı ama damarlı doğal değil..daha doğlalları var sitede çok resim var soloticalar mesela ama pahalı benim gibi her önüne geleni alıp 2 gün sonra cayacaksan okadar para veröe derim uygunlardan al bir bak çünkü ben aldığımı bile sonra takmadım canım istemedi ki herkes beğbmişti uzaktan belli bir mavisi vardı hoş duruyordu resimlerde bile...ama göz bebeğin çıkık baya bi...

Uzun zamandır üye olmadan takip ederdim bu siteyi sonunda üye oldum iyki de olmusum suan cok ihtiyac duydum neyse.Tüm araştırmalarıma ragmen hala dogru rengi tutturmus değilim. Artık fena halde sıkıldım herkese lensinin markası ve rengi nedir diye sormaktan. Az önce pek de samimi olmadıgım bir arkadasa sordum. Gönülsüz gönülsüz b&l nin gümüş grisi dedi. Şeffaf olan kısmı geniş mi diyince hareli al dedi. Anlamadıgım olay hare yeşilde olmuyor muydu ya? Of isyanlardayım valla. Batmayan, gercekci duran, ortası cok geniş olmayan güzel renkli gri veya yeşil lens arıyorum. Lütfen yardım edin :KK43:

freshlook kullandıklarımın içinde en dogal duranı ama en batma ve bulanıklık yapan rahatsız edıcı bır lenss yuzde 90 kullananlardan aynı şikayet varmış aldıgım eczacı soyledı

freshlook kullandıklarımın içinde en dogal duranı ama en batma ve bulanıklık yapan rahatsız edıcı bır lenss yuzde 90 kullananlardan aynı şikayet varmış aldıgım eczacı soyledı

X