b&l markalı olan hangi rengi almayım?

yagmur_tanesi

GÜL Kİ HAYAT SANA GÜLSÜN
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008
335
32
kızlar öncelikle konuya tıklayan arkadaslarıma tskr ediyorum benim gözlerim oldukca koyu kahve siyaha yakın lens alacagım ve gre durmasını istiyorum yani acık renk durmalı bundan öönce aldıgım b&l dark green katolokta acık renk durmasına karsın bende koyu yesil durdu sizde b&l markalı olan hangi rengi almayım gree alsam sizce nasıl durur pazartesi günü siparişimi verecegim yardımcı olan arkadaslarıma şimden tskr eder slmımı iletirimopuyorumnanaktanzemuszemus

Ben birkaç sene önce B&L'un optima naturel look serisinin grey rengini kullanmıştım. Gözlerim orta kahve oldukça açık durmuştu bildiğin gri bir renkti. Beğenerek kullanmıştım. Gri ve açık bir renk istiyorum diyorsan deneyebilirsin.

morrison cum cnm arkadasım ilgin için tskr ederim acık renk aldım koyu durdu ya terddütte kalmıstım bilginitecrubeni benle paylastıgın için cok tskr ediyorum

bnm gözlerde koyu kahve
ben b&l alırsam eger green ocean alırdım
sanırım b&l markasında en fazla begenilen renk bu..
ama aynı zamanda cok damarlı oldugunu da söylüorlar bence bunu göz önünde bulundurarak karar ver..

forumda eklenmis :
31082009365i.jpg

renkliler_05.jpg

ben b&l light greeni denemiştim belli olmamıstı aklıma gelmişken söyliyim sende de görünmeyebilir..

bendede dark vardı belli olmamıstı bakalım mavı duruo o renk sankı bana gıtmez ne bılım greyı sıparıs edıcem ama nasıl durur konusunda süpelyim

Benim görüşüme göre koyu kahve gözlerde en iyi duracak renk mavi veya çok açık gridir.Tabi her markanın gri rengi değil.Göz rengini bayağı açan bir griden söz ediyorum.
Aşağıdaki gibi bir gri hoş durur bence koyu kahverengi gözlerde.Siz ne dersiniz?.

resim yükliycem ama olmuyor.Sitedenmi kaynaklı bu sorun anlayamadım.Ama en kısa zamanda benim beğendiğim gri lensin nasıl durduğunu gösteren resi yükliycem.

ben sipariş ettim gelince resim eklerim :) b&l grey aldım ama merak diyorum biran önce gelse en gec çarsamba elimde olur sanırım

B L grisi baya iddialı durmuştu bende, ama çok açık bi renk oldugu için kullanamamıştım benim gözler orta kahve açık bi renk olsun diyosan istediğin rengi verecektir yerimseniben

mavi gibi durmus tatlı durmus inş benimki yakısır bakalım acıkmı durucak bende benim gözler dekoyu kahve ama be arkadasımla aldık aynı rengi:)

X