b&l gri lens

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
kahverengi gözde nasıl duracağını bilen var mı kızlar? ve alanlar fiyatını yazarsa sevinirim.

şimdiden teşekkürler, öpüyorum sizleri :))

nette bir blaster 35tl civarında satılıyor. bir çift için fiyat 70 ytl oluyor yani. ve b&L un renkli lensleri yıllık oluyor öyle 3 aylık olanını hiç duymadım. nette bir araştır canım istersen. bir de her optikçi aynı fiyata satmıyor maalesef, biraz araştırmak lazım. ben grisini denemiştim aman hiç beğenmemiştim çok kötü durdu cart bir şekilde lens olduğu aşırı belliydi. kendi gözüm açık kahve. dark green çok doğal durmuştu ama. b&l un yeşil lensleri daha doğal oluyor kahve gözde. pişmanım almadım diye dark green'i gittim j&j acuvue2colors gri almıştım biraz daha doğal duruyor b&l'a göre. yine de sen bilirsin bir dene, herkesin zevki beğenisi farklı

Son düzenleme:
bazı lensçiler denettiriyo öyle bi yere gidip deneyip almayı düşünüyorum. çiğ çiğ durmasın sonra.

süper duruyo canım benm yeni bitti almam gerek gene:) ama yıllık alma ucuza geliyo diye yıllıgı çok kalın,3 aylık al,sorun olursa mesaj at bana öptm

ben sevmiodum bu mqarkayı yıllık green ocean almıştım kalın die kullanamadm attım geçn gün 3 aylıklarından aldım grisini çook yumuşak ve rengide güzelmiş herkes beğeniyo =) doğal durdu fln diolar tavsiye ederim yani ..

X