- 5 Kasım 2023
- 143
- 143
- 23
- 24
- Konu Sahibi hellotheworld
Üst 20lik dişleri tamamen gömülü olup ameliyatla aldıran var mı? Zor bir işlem mi ve acıyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler devlet mi özelde mi oldunuz peki?Benim alttaki gömülüydü ve yanındaki dişin köküne zarar veriyormuş. Ameliyat kelimesi gözünüzü korkutmasın normal diş çekimi gibi ama biraz daha uzun sürüyor sadece, cerrahi işlem diye geçiyor. Sonrasında 1 hafta falan antibiyotik kullanmıştım, ağrısı olduğunda ağrı kesici içmiştim, ilk günler buz koymak gerekiyor şişebiliyor yoksa, dikiş atıldığı için o tarafla 2 hafta kadar yiyememiştim sonrasında dikişler alınınca baya iyileşmişti. Geciktirmeden çektirin ben biraz geciktirmiştim yanındaki dişi de kökten doğru çürütmeye başlamıştı ona da kanal yapıldı vs sonrasında başka şeyler çıkmasın yani
Devlette olmuştumTeşekkürler devlet mi özelde mi oldunuz peki?
Geçmiş olsun. Travmatik olması acaba uyuşmadı mı tamBenim de hepsi gömülü 1 tanesi için operasyon geçirebildim sadece onda da çok travmatik oldu diğer üçünü çektirmiyorum gittiği yere kadar gitsin dedim. Dişleri bozma ihtimali varmış zamanla ama ne diyim
Çıkmadı kökü doktor asılıp durdu çenem çıkacaktı operasyon 4-5 saat sürdü o yüzden bıraktı bir parça en sonundaGeçmiş olsun. Travmatik olması acaba uyuşmadı mı tam
Çıkmadı kökü doktor asılıp durdu çenem çıkacaktı operasyon 4-5 saat sürdü o yüzden bıraktı bir parça en sonunda
Alt sağ taraftı. Bence de doktordan kaynaklandı sonrasında görüştüğüm başka doktor genel anestezi ile hepsi birlikte alınmalı senin hata olmuş dedi de ben bi daha göze alamadımAyy geçmiş olsun 4-5 saat ne demek yarım saat sürüyor normalde diye biliyorum. Ama hepsinde aynı sonucu almazsın doktor da değiştirmekte fayda var bence. Operasyon olan alt diş miydi bir de?
alttan iki üstten iki çekilmişti benim gömülüydüler... Biraz abartıyorlar cerrahi işlem diyerek korkmayın sadece üstü uyuştururken damağa vurulan iğne canımı yakmıştıÜst dişte ameliyat daha zor sanırım üstte gömülü dişi olanlar da bilgilendirebilir mi?
İçimi rahatlattınız biraz. Ahh o damak iğnesi de benim travmam ama biraz katlanırım artıkalttan iki üstten iki çekilmişti benim gömülüydüler... Biraz abartıyorlar cerrahi işlem diyerek korkmayın sadece üstü uyuştururken damağa vurulan iğne canımı yakmıştı
Canım ben sağ taraf hem alt hem üst gömülü kocaman diş çıkardılar hemde röntgen de çıkmıştı eğer son derece modern bir praksis doktor bulursan en acısız şekilde atlatırsın ben yaşlı ve eski enstrümanları olan bir doktora denk gelmiştim beni öldürdü zaten iğne yaparken bide dilime getirdi iğneyi beni hepten uyuşturdu ş**fsiz 5 tane iğne yedim ama dediğim gibi modern ve iyi doktor bul enstrümanları eski olursa acı da okadar yüksek olur çünkü benimkini 4 e bölüp bide çıkarmaya çalıştı elindeki malzemeler eski ve paslanmış durumda yani taş devrinden kalan malzemeler ile ameliyat etti salak doktor endişe etme 1 haftaya düzeliyor iyi doktor şart geçmiş olsun şimdidenÜst 20lik dişleri tamamen gömülü olup ameliyatla aldıran var mı? Zor bir işlem mi ve acıyor mu?