• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

B-hcg ve hcg arasında ki fark?

sahra_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
42
1
96
İstanbul
Merhaba b-hcg ve hcg arasında fark var mıdır ? Bilen var mı. İki farklı hastanede test yaptırdım. Birinde hcg birinde b-hcg yazıyor. Nolur yardımcı olun :( hcg olan 170 bhcg olan 195 çıktı iki gün ara ile.

Merhaba b-hcg ve hcg arasında fark var mıdır ? Bilen var mı. İki farklı hastanede test yaptırdım. Birinde hcg birinde b-hcg yazıyor. Nolur yardımcı olun :KK43: hcg olan 170 bhcg olan 195 çıktı iki gün ara ile.
Ben yok diye biliyorum. Farklı.hastane olduğu için değer öyle çıkmış ama pek.fark yok

Ben yok diye biliyorum. Farklı.hastane olduğu için değer öyle çıkmış ama pek.fark yok
Farklı hastane ve farklı ülke. İlk testi yurtdışında yaptırdım. İki gün sonra Türkiye ye gelip testi tekrar ettirdiğim de 195 i gördüm b-hcg olarak. Doktor kimyasal gebelik dedi :(

Farklı hastane ve farklı ülke. İlk testi yurtdışında yaptırdım. İki gün sonra Türkiye ye gelip testi tekrar ettirdiğim de 195 i gördüm b-hcg olarak. Doktor kimyasal gebelik dedi :KK43:
Hcg ve b hcg arasinda fark yok ikiside ayni şey hastane farkli oldugundan öyle yaziyo bunda takilacak bisey yok. iki gün sonra yaptırmışsin degerinin artmasi normal. Doktor neye göre kimyasal dedi kanaman mi var ?? bu doktorlarin hemen olumsuz konuşmalarindan sinir oluyorum

Hcg ve b hcg arasinda fark yok ikiside ayni şey hastane farkli oldugundan öyle yaziyo bunda takilacak bisey yok. iki gün sonra yaptırmışsin degerinin artmasi normal. Doktor neye göre kimyasal dedi kanaman mi var ?? bu doktorlarin hemen olumsuz konuşmalarindan sinir oluyorum

Doktor bunun şuan 400 500 lerde olması gerekiyordu, şuan düşüğün devam ediyor olabilir dedi. Çünkü kahverengi akıntı ile regl sancısı şektim üç gün

Doktor bunun şuan 400 500 lerde olması gerekiyordu, şuan düşüğün devam ediyor olabilir dedi. Çünkü kahverengi akıntı ile regl sancısı şektim üç gün
Bence hemen umutsuzluga kapilma. Regl sancisi hamilelikte normal kahverngi akintida kırmızı ya dönmedikce sorun değil. Progestan filan vermedi mi kanama olmamasi için

Orasini tam bilemem ama genelde 1-2 ay içinde kalani çok duydum. Iyi yönünden bak demek ki hamile kalabiliyosun yine olur. Ben 1 senedir hiç hamile kalamadim

Evet önceden tüplerim kapalı mı yumurtalarım sağlıksız mı diye stres yapıyordum :( Allah hepimizin yardımcısı olsun

Back