B hcg si yüksek olup düşen var mı

canmart80

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
24
2
selam.ben ilk kez yazıyorum.2 haziranda yumyrta toplattım 7 haziranda transfer yapıldı.12 gün sonra kan testi 21,7 yani pozitif dediler.çok sevindim.2 gün 52 ye çıktı sonuç.sonra kahverengi lekelenmem oldu tahlil sonucum 44 e düştü.ümidimi yitirmiştim tekrar bakalım dendi 54 sonraki gün 175 çıktı.sevindim yine.bu arada lekelenme devam.kese görünmüyor dendi tekrar tahlil ve 24. gün test sonucu 27 çıktı.ne yapacağımı bilemiyorum.endometrium hala kalın dediler.bana yardımcı olun ilk denemem bu anlayamadım neler oluyor.kanamam da kesildi.

merhaba bnmde ılk denenmm ve bgn 9 gunum hast gıttım hanı olurda sonuc cıkarmı dıye doktor kullandıgın ılaclar bhcg nın yuk cıkmasına sebeb olur 12 gunden once baktırma dedı ve kesenn olusumu 6 haftayıda bulabılır dedı bu normal bısey bhcg nın degısık sonuclar vermesı tabıı ben doktorun soyledıgını dıyrm bn cuma veya pzt yaptıracgm tahlılımı

selam.ben ilk kez yazıyorum.2 haziranda yumyrta toplattım 7 haziranda transfer yapıldı.12 gün sonra kan testi 21,7 yani pozitif dediler.çok sevindim.2 gün 52 ye çıktı sonuç.sonra kahverengi lekelenmem oldu tahlil sonucum 44 e düştü.ümidimi yitirmiştim tekrar bakalım dendi 54 sonraki gün 175 çıktı.sevindim yine.bu arada lekelenme devam.kese görünmüyor dendi tekrar tahlil ve 24. gün test sonucu 27 çıktı.ne yapacağımı bilemiyorum.endometrium hala kalın dediler.bana yardımcı olun ilk denemem bu anlayamadım neler oluyor.kanamam da kesildi.

selam
seni üzmek istemem ama kendini olumsuz sonuça hazırla, normalda 1000-1500 değerler arasında keselerin görünmesi gerek üstelik adetten 5 haftayıda geçmişin.ayrıca 5 .gün tarnsfer yapılmış beklenilen değerin çok altındasın şu anda.
birkaç gün beklemekte fayda var.istersen dr gidip kese olup olmadığı varsa durumu nedir ögrenmeni tavsiye ederim.
Yinede herşeye rağmen belli olmaz güzel süprizde yaşaya bilirsin.Umarım öyledir.

benimkide seninkine benziyor.ama benimki öyle çok yükselmedi.13. gün 23, 15. gün 27, 17.günde 16 ya düşmüştü.

merhaba bnmde ılk denenmm ve bgn 9 gunum hast gıttım hanı olurda sonuc cıkarmı dıye doktor kullandıgın ılaclar bhcg nın yuk cıkmasına sebeb olur 12 gunden once baktırma dedı ve kesenn olusumu 6 haftayıda bulabılır dedı bu normal bısey bhcg nın degısık sonuclar vermesı tabıı ben doktorun soyledıgını dıyrm bn cuma veya pzt yaptıracgm tahlılımı

en doğru ve yalın ,net sonuç 12 gün hani 10 günde yaptıranlar var ama genelde standart 12 ci gün.
kesenin oluşumu 5-6 hafta arası oluşur genelde değerde 1000-1500 olduğunda kese net vajinal utrasonda net görülebilir.
normal gebelik ve aşılama yaşamış olsaydın 6 .hafta olabilirdi çünkü geç döllenme diye bir şey var.Bebek son yumurtada yumurtlama gününden sonra döllenebiliyor hali ile geç tutnuyor evet 6 haftada görülebilir.Ama tüpde pek sayılmaz .

siyah lekeler gelmeye başladı daha sonra kana döndü ve adetim oldu.dr um çok erken bir düşük dedi.ama bana hiç inandırıcı gelmedi.bu ayın 5 inde tekrar adet olucam.2. tedaviye balayacağız.senağlama

X