B Hcg Düzenli Değil Napicam:(

beril78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
294
1
Kizlar Merhaba Benim Kan Testi Değerlerim 2 Kat Olarak Artmiyor 2 Gün Arasinda 10 Değer Artmiş Sadece.90 Di 100 Olmuş.doktorumda Cuma Yani Yarin 250 Seviyelerine Ulaşmazsa Normal Değil Dedi.ne Oluyor Olabilir Acaba.gebelik Belirtilerinin Tamamini Yaşadim.idrardada + çikti.yarin Değerim Bu Kadar Artmazsa Sizce Ne Olabilir Bu Durum.moralim çok Kötü.değerler Böyle Giderse Napicaz Dedim Doktora Ya Kendiliğinden Düşecek Yada Kürtaj Dedi.o An Yikildim.çok üzgünüm:KK43:kürtaj O Kadar Korktuğum Bişeyki Anlatamam.muayene Olurken Bile Vajinal Yoldan Olamam Ben :KK43: çokmu Ağrili Birşeyy?

Canim Dur Bi Hemen Korkma.adetin Kaç Gün Geçtiki.hem Yarin Bidaha Yaptir Bakalim Durum Ne Olacak.belkide Birden Bire Yükselir.kürtaj Olman Gerekirsede Korkma.ben Bir Düşük Yaptim Ve Kürtaj Olmak Zorunda Kaldim.genel Anestezi Ile Uyuttular 15 Dk. Sürdü.sonra Hiç Bi Sikintim Olmadi.ama Aklina Kötü şeyler Getirme.gün Doğmadan Neler Doğar.

Sağolasin Arkadaşim Adetim 10 Gün Gecikti Bu Değerlerin Normal Olmadiğinin Farkindayim Canim Benim O Yüzden Artar Diyede Kendimi Kandirmak Istiyorum Ama Olmuyor.normalde Değerlerin 1000 I Aşmasi Lazim.kürtajin Ne şekilde Oldu Peki şu Büyük Aletlerlemi Yoksa Vakum Sistemiylemi?

Berilcim dış gebelikten korkuyor doktorlar değer fazla artmayınca galiba.ama seni yanıltmayayım sen bir araştırsana canım internetten dış gebeliği.İnşallah yarın fırlar değerlerin.Üzme kendini canım.

Evet Günün Baya Geçmiş.korkma Canim Olacağa Engel Olamiyoruz Maalesef.valla Hiç Bilmiyorum Ne Ile Yaptilar Zaten Sürekli Kontrole Gittiğim Doktor Yapti.iğne Vurulduktan Sonra 10 A Kadar Say Dediler Gerisini Hatirlamiyorum.sonra Uyandim Ve Serum Verdiler Bitene Kadar Hastanede Kaldim.sonra Bi Antibiyotik Birde Ağri Kesici Verdi Doktor.düzenli Kullandim.3 Ay Korunun Dedi.şimdi Tekrar çalişmalara Başladik.kismet Herşey.ama Benim 9 Haftalikti Belki Sizden Korunmanizi Hiç Istemeyecek.

Kizlar Merhaba Benim Kan Testi Değerlerim 2 Kat Olarak Artmiyor 2 Gün Arasinda 10 Değer Artmiş Sadece.90 Di 100 Olmuş.doktorumda Cuma Yani Yarin 250 Seviyelerine Ulaşmazsa Normal Değil Dedi.ne Oluyor Olabilir Acaba.gebelik Belirtilerinin Tamamini Yaşadim.idrardada + çikti.yarin Değerim Bu Kadar Artmazsa Sizce Ne Olabilir Bu Durum.moralim çok Kötü.değerler Böyle Giderse Napicaz Dedim Doktora Ya Kendiliğinden Düşecek Yada Kürtaj Dedi.o An Yikildim.çok üzgünüm:KK43:kürtaj O Kadar Korktuğum Bişeyki Anlatamam.muayene Olurken Bile Vajinal Yoldan Olamam Ben :KK43: çokmu Ağrili Birşeyy?

Merhaba canım.benimde adetim 8 gün geçmişti.kanamam oldu.başta hcg normaldi.kanama olunca yeniden hcgye bakalım ya dış gebelik yada erken düşük dedi.zaten keseyide göremedi.hcg düşerse düşük olur.artıyorsa dış gebeliten şüpheleneceğiz dedi.hcg 22 ye düşmüştü.erken düşük dedi .ben başta üzüldüm ama düşünsene sağlıksız embriyoları vücut dışarı atıyor.erken
düşükle ilgili netteki yazıları okursan sağlıksız gebeliklerde erken düşük oluyor.
onun için üzülmemen lazım.seninki sağlıklıysa zaten artış olur devam edersin inşallah. bende senin gibi vajinal muayene bile olamam.çok korkmuştum ama doktor ne korkuyorsun artık dış gebelikte bile teknik gelişti dedi.Allah yardımcın olsun.belki istenilen artışa ulşır

çok Kötüyüm Ağlama Krizinlerinden Kurtulamiyorum...

YAPMA CANIM HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR.BELKİDE DAHA KÖTÜ ŞEYLERDEN ALLAH BİZİ KORUYORDUR.BENDE DÜN ZOR BİR GÜN GEÇİRDİM.SÜREKLİ DUA ETTİM.KENDİLİĞNDEN DÜŞÜK ÇIKINCA BİLE RAHATLADIM.İLK GEBELİK Mİ

hcg düşük evet ama bir umut olmasada doktor yine bakalım demezdii.inşallah istediğin gibi olur.insan vücudu süper birşey.ağlayarak kendine zarar verme,vücudun sana yardımcı olmaya çalışıyor sende güçlü ol.

Kizlar çok Teşekkür Ederim.destek Oldunuz Bana.evet Ilk Gebeliğim Ve Hayatta En Korktuğum şey Bir Ameliyat Olmak Ve Bunun Bebekle Ilgili Birşey Olmasi.inşallah Kendiliğinden Olurda Bunlara Gerek Kalmaz.son Durumlari Yine Yazacağim Size.tekrar Teşekkür Ederim Beni Yanliz Birakmadiniz

X