b hcg değerim

dnz34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2021
186
152
53
35
merhaba hanımlar ilk bhcg pazar gunu yaptrdım 55 di . 2 . b hcg salı gunu yaptırdım 161 cıktı değerler nasıl acaba bugun tekrar yaptrdım sonucları beklıyorum . bugunde 339,70 cıkmıs

Son düzenleme:
merhaba hanımlar ilk bhcg pazar gunu yaptrdım 55 di . 2 . b hcg salı gunu yaptırdım 161 cıktı değerler nasıl acaba bugun tekrar yaptrdım sonucları beklıyorum .
Gayet iyi artışı , ben de sizinle aynı gün yaptırdım ilk 52 çıktı Salı günü 232 çıktı , 2 kat artması yeterli zaten

ay çok şukur suan kan tahlılı takıbı yapcagız. allah ısteyen herkese hayırlısı ve sağlıklı bebişler versin

Kızlar merhaba, kan testi verdim, e-nabizda beta hcg <2 olarak görünüyor ama tam ne kadar olduğu görünmüyor. Nasıl görebilirim? Bir de regle 6-7 gün kala sonuc bu. Testi tekrarlamali mıyım?

Kızlar merhaba, kan testi verdim, e-nabizda beta hcg <2 olarak görünüyor ama tam ne kadar olduğu görünmüyor. Nasıl görebilirim? Bir de regle 6-7 gün kala sonuc bu. Testi tekrarlamali mıyım?
Negatif çıkmış ama çok erken yapmışsınız zaten. Adet günü tekrarlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…