B-HCG değeri düşük olup hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarrr varmıı????

canım adet gecikmen oldumu yada adetine kaç gün var biraz bilgi verki yorum yapalım

canım normalde adetim çok düzensiz 40-45 günde bir olduğuda oluyor..ocak 1 son adet olduğum tarih..ama göğüslerim çok acıyor,akıntım var belimde ve kasıklarımda ağrı var,,adet belirtilerim oldu ama adet olmadım..geçen hafta çarşamba günü kanda 7.91 çıktı.doktor yeni gebelik olabilir dedi..hala adet olmadımm.. umut olabilir mi??

canım tabiki hamilelik olabilir..
5 üstü pozitif..
ama geçen hafta vermişsin..
doktorun senden 2 gün sonra tekrar kan testi istemeliydi yükselişe bakmalıydı..
kimyasal hgebelik dış gebelik olabilir..
biran önce doktoruna git ve testi tekrarla

1bucuk yılın ardından sonunda rabbime sukurler olsun salı gunu doktora gittim 1 aylık hamilesin dedi bnde haykırmak istedim rabbim tüm isteyene nasip etsin

1bucuk yılın ardından sonunda rabbime sukurler olsun salı gunu doktora gittim 1 aylık hamilesin dedi bnde haykırmak istedim rabbim tüm isteyene nasip etsin

Ayy ne guzell inşbbirgün bendehaykiririm... Tebrik eederim

meraba kızlar ben 2 yıllık evliyim 10 aydır filan bebek istiyoruz ama daha olmadı malesef adetim de normalde 33 günde olur 2 gün gecikti bu ay bugün test yaptım negatif. normalde kasık ağrım başlar ve yarım saate adet olurum bu hep böyledir. ama bu ay adet öncesi kasıklarımda batma vardı dünden bu yana da adet olucakmış gibi ağrım vve kahverengi akıntım var ara ara kafam çok karıştı neden böyle sizce testin negatif olmasına rağmen hamile olabilir miyim ?

Merhaba arkadaşlar. . Ben de adet tarihme göre gebeliin 5.haftasında test yaptırdım. Beta hcg değerim; 8753 çikti. Sizce çok mu yüksek? Çoğul gebelik olabilir mi?

evet canım olabilirsin,,idrarda geç çıkabiliyor..kan testi yaptır vakit kaybetmeden..

evet canım olabilirsin,,idrarda geç çıkabiliyor..kan testi yaptır vakit kaybetmeden..

sanırım gerek kalmadı adet oldum ve bu ay da hayal kırıklığı ile sonuçlandı..Allah tüm bebek isteyipte böyle her ay eli boş kalanların yardımcısı olsun.sabretmek ve beklemek çok çok zor .

Merhaba arkadaşlar. . Ben de adet tarihme göre gebeliin 5.haftasında test yaptırdım. Beta hcg değerim; 8753 çikti. Sizce çok mu yüksek? Çoğul gebelik olabilir mi?

tebrik ederim canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini :) hamileliğin daha çok yeni bence hcg değerini filan şimdiden dert edinme kendine ve hamileliğinin tadını çıkarmaya bak derim hem bak 6 aylık evlisin daha fazla beklemeden Allah nasip etmiş sana bi bebiş stres bebeği de etkiler unutma..

Gunaydin canim .. Eger yaptigin test idrar testiyse güvenme derim ben.Adetimin 3 gun gecikmesinden sonra,erken gebelik idrar testi yaptım ve sonuç negatifti ama adetim 14 gun gecikince kan testi yaptirdim ve sonuç 3,5 haftalik hamileyim
Idrar testleri kişinin hormon seviyesine bagli olduğu için,bazi bünyelerde maalesef bu testler etkisiz olabiliyor.Biraz daha bekle ve kan testi yaptır istersen .. Insallah hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…