bhcg değerim 7.91..sizce hamileliğin ilk günlerimi??
canım adet gecikmen oldumu yada adetine kaç gün var biraz bilgi verki yorum yapalım
canım normalde adetim çok düzensiz 40-45 günde bir olduğuda oluyor..ocak 1 son adet olduğum tarih..ama göğüslerim çok acıyor,akıntım var belimde ve kasıklarımda ağrı var,,adet belirtilerim oldu ama adet olmadım..geçen hafta çarşamba günü kanda 7.91 çıktı.doktor yeni gebelik olabilir dedi..hala adet olmadımm.. umut olabilir mi??
canım tabiki hamilelik olabilir..
5 üstü pozitif..
ama geçen hafta vermişsin..
doktorun senden 2 gün sonra tekrar kan testi istemeliydi yükselişe bakmalıydı..
kimyasal hgebelik dış gebelik olabilir..
biran önce doktoruna git ve testi tekrarla[/QUO
evet yarın testi tekrarlicam,,umut olabilir mi ?? yani başlangıcı olabilirmi??
ilgine teşekkür ederim canım..
Canim.umut var tabiki 5 üstünde hamile demek..yyarin kani ver.ayy inş değer çok artnistir..babada haber etcanım tabiki hamilelik olabilir..
5 üstü pozitif..
ama geçen hafta vermişsin..
doktorun senden 2 gün sonra tekrar kan testi istemeliydi yükselişe bakmalıydı..
kimyasal hgebelik dış gebelik olabilir..
biran önce doktoruna git ve testi tekrarla[/QUO
evet yarın testi tekrarlicam,,umut olabilir mi ?? yani başlangıcı olabilirmi??
ilgine teşekkür ederim canım..
1bucuk yılın ardından sonunda rabbime sukurler olsun salı gunu doktora gittim 1 aylık hamilesin dedi bnde haykırmak istedim rabbim tüm isteyene nasip etsin
1bucuk yılın ardından sonunda rabbime sukurler olsun salı gunu doktora gittim 1 aylık hamilesin dedi bnde haykırmak istedim rabbim tüm isteyene nasip etsin
İnnnşşş cnm en yakın zamnda hayırlı bi şekilde haberler verirsin bizlereAyy ne guzell inşbbirgün bendehaykiririm... Tebrik eederim
Canim.umut var tabiki 5 üstünde hamile demek..yyarin kani ver.ayy inş değer çok artnistir..babada haber et
tebrik ederimmm canımmm..ALLAH tamamına erdirsin inşallahh.Sağlıcakla al bebişini kucağına....
Canim.umut var tabiki 5 üstünde hamile demek..yyarin kani ver.ayy inş değer çok artnistir..babada haber et
canım inşallah çok teşekkürlerr...
meraba kızlar ben 2 yıllık evliyim 10 aydır filan bebek istiyoruz ama daha olmadı malesefadetim de normalde 33 günde olur 2 gün gecikti bu ay bugün test yaptım negatif. normalde kasık ağrım başlar ve yarım saate adet olurum bu hep böyledir. ama bu ay adet öncesi kasıklarımda batma vardı dünden bu yana da adet olucakmış gibi ağrım vve kahverengi akıntım var ara ara kafam çok karıştı neden böyle sizce testin negatif olmasına rağmen hamile olabilir miyim ?
evet canım olabilirsin,,idrarda geç çıkabiliyor..kan testi yaptır vakit kaybetmeden..
sanırım gerek kalmadı adet oldum ve bu ay da hayal kırıklığı ile sonuçlandı..Allah tüm bebek isteyipte böyle her ay eli boş kalanların yardımcısı olsun.sabretmek ve beklemek çok çok zor .[/QU
( hayırlısı olsun canım üzülme..ben de senin durumundayım..sabretmek çok zor..
sanırım gerek kalmadı adet oldum ve bu ay da hayal kırıklığı ile sonuçlandı..Allah tüm bebek isteyipte böyle her ay eli boş kalanların yardımcısı olsun.sabretmek ve beklemek çok çok zor .[/QU
( hayırlısı olsun canım üzülme..ben de senin durumundayım..sabretmek çok zor..
çok da üzülüp isyan etmiş gibi olmak istemiyorum aslında ama insanın elinde olmuyo malesef ki hele bir de test sonucunu eşime gösterdiğimde eşimin yüz ifadesinden ne kadar üzüldüğünü ama ben daha fazla üzülmiyim diye belli etmemeye çalıştığını görünce içim gidiyobu ay eşimle birlikte bi jinekoloğa görünmeyi düşünüyoruz en azından bi problem filan yoksa içimiz rahat eder belki stres yapmam ve daha kolay hamile kalırım
inşallah en kısa zaman da sende hamile kalırsın ve mutlu haberi burda bizimle paylaşır bizi de mutlu edersin.
Merhaba arkadaşlar. . Ben de adet tarihme göre gebeliin 5.haftasında test yaptırdım. Beta hcg değerim; 8753 çikti. Sizce çok mu yüksek? Çoğul gebelik olabilir mi?
çok da üzülüp isyan etmiş gibi olmak istemiyorum aslında ama insanın elinde olmuyo malesef ki hele bir de test sonucunu eşime gösterdiğimde eşimin yüz ifadesinden ne kadar üzüldüğünü ama ben daha fazla üzülmiyim diye belli etmemeye çalıştığını görünce içim gidiyobu ay eşimle birlikte bi jinekoloğa görünmeyi düşünüyoruz en azından bi problem filan yoksa içimiz rahat eder belki stres yapmam ve daha kolay hamile kalırım
inşallah en kısa zaman da sende hamile kalırsın ve mutlu haberi burda bizimle paylaşır bizi de mutlu edersin.
inşallah canımm..ALLAHIM isteyen herkesin gönlüne göre versin,nasip etsin...kendim ve benim durumumda olan herkese dua ediyorum..
Allah yardımcımız olsun
meraba kızlar ben 2 yıllık evliyim 10 aydır filan bebek istiyoruz ama daha olmadı malesefadetim de normalde 33 günde olur 2 gün gecikti bu ay bugün test yaptım negatif. normalde kasık ağrım başlar ve yarım saate adet olurum bu hep böyledir. ama bu ay adet öncesi kasıklarımda batma vardı dünden bu yana da adet olucakmış gibi ağrım vve kahverengi akıntım var ara ara kafam çok karıştı neden böyle sizce testin negatif olmasına rağmen hamile olabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?