B-hcg 0.100

Carpe Diem Angel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
239
123
103
Arkadaşlar merhaba
Adet dongulerim kendimi bildim bileli hep normaldir. Bu ay 12 mayısta adetimi gördüm ama sadece 1 gün sürdü, sonra hemen kesildi, 15 mayıs bugün doktora gittim b-hcg değerim 0.100 çıktı. Benim gibi aynı durumu yaşayan var mi aranızda? Bu değer artar mi? Hamile olabilme ihtimalim nedir?

28 günde bir olurum adet normalde, bu ay 3 gün gecikmem de oldu onu yazmayı unutmuşum. Şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Eczaneden idrar testi alıp yapsam mi acaba? Benim gebeliklerimde üstüne görme gibi bir durumum da var. Annem bana hamileyken 4 ay adet görmüş, ona çektim sanırım.

Genelde adetin kac gun surerdi. Bence olsaydi cikardi ama gec döllenme de olmus olabilir
28 günde bir olurum adet normalde, bu ay 3 gün gecikmem de oldu onu yazmayı unutmuşum. Şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Eczaneden idrar testi alıp yapsam mi acaba? Benim gebeliklerimde üstüne görme gibi bir durumum da var. Annem bana hamileyken 4 ay adet görmüş, ona çektim sanırım.

Erken gebelik testi alip yapabilirsin ilk idrarda kesin sonuc verir eger gecikmen olduysa

Canım Üstüne görme durumu olsaydı 0.100 çıkmazdı bence en azında 3-4 gibi bi rakam çıksaydı şüphelenebilirdik ama bu değer en düşük değer bence başka bir nedeni var
Bir çok kişiden 0.100 değerinden 1 hafta sonra yükselme olduğunu ve gebelik başladığını duydum ondan tereddütte kaldım açıkçası.

Hemen al yap bence sabah erken gebelik testi al ama digerleri tam belli etmeyw bilir sabah yap o kesin sonuc verir baktin negatif bi kac gun bekle tekrar kan tahlili ver
Hemen al yap bence sabah erken gebelik testi al ama digerleri tam belli etmeyw bilir sabah yap o kesin sonuc verir baktin negatif bi kac gun bekle tekrar kan tahlili ver
En iyisi prodüktör alayım onda sonuç güzel oluyor dediğin gibi de haftaya kan vereyim tekrar. Çok teşekkür ederim. Konuşunca az da olsa rahatladım valla

Adetin 1 gün surmesi normal değil.Doktora gittin birsey demedimi doktor.
Üstune gorme ve gec döllenme olabilir
Bende ondan şüpheleniyorum zaten, çünkü 3 gün de gecikmisti adetim. Kafam allak bullak oldu. Dr adetimin 1gun sürmesine bazen bünye yapabiliyor telaş yapma dedi ve dostinex diye bir ilaç verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…