- 10 Nisan 2022
- 405
- 102
- 33
- 33
- Konu Sahibi Ozlenenhanim
-
Bende bu markayı verdi eczane ilk defa denedim erken gebelik testi çok silik bu böyle ckti erken gebelik testinden daha hassas olacağını düşünmüyorum. Sen sonucunu paylaş canım. Başka test yapacakmısinEvet tekrarlayacağım. Sadece bu marka bu şekilde gösteriyor mu bilemedim. 5 yıldır onlarca test yaptım silik çizgi bile göremedim hiç
Bilemedim ki neden böyle çıktı.Bende bu markayı verdi eczane ilk defa denedim erken gebelik testi çok silik bu böyle ckti erken gebelik testinden daha hassas olacağını düşünmüyorum. Sen sonucunu paylaş canım. Başka test yapacakmısin
hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKan testi verdim değerim 120 çıktı
Çok sevindim inşallah bende de vardır bende yeniden test yapayımKan testi verdim değerim 120 çıktı
Yap canım nasip işi belli olmazÇok sevindim inşallah bende de vardır bende yeniden test yapayım
Bebe time marka yaptım onda da çok silik çıktı resimde gözüküyor mu bilmiyorum ilkini ilk dakika çektim ikinci resmi iki saat sonra çektim.Yap canım nasip işi belli olmaz
İlk foto da da belli var bence bi kan verin benceBebe time marka yaptım onda da çok silik çıktı resimde gözüküyor mu bilmiyorum ilkini ilk dakika çektim ikinci resmi iki saat sonra çektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?