• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

B-good gebelik testi!!

Asi gelincik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2022
262
98
28
45
Bu testten nefret ettim her ay umutlandırip sonrada bütün hayallerimi suya düşüruyor😭idrar damlatir damlatmaz cikti ama akşam başka test negatif .bıktım artik

Eklentiler

• 20241223_163231.jpg
    20241223_163231.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 85
Başka marka kullanın eğer sürekli yalanci pozitif gösteriyorsa:) prodoctor awox gibi bunlar güvenilir testler arasında. Freely artimed de almayın onlarda yalanci pozitif çıkarıyor denendi onaylandı.

Bu testten nefret ettim her ay umutlandırip sonrada bütün hayallerimi suya düşüruyor😭idrar damlatir damlatmaz cikti ama akşam başka test negatif .bıktım artik
Kurumayı erken mi çıkarıyor acaba? Umarım istediğin gibi sonuçlanır, farklı marka al 🌸 ya da gecikince kan testi ver bence 🤍

Yani kuruma gibi de deil bildiğin pozitif. Insallah canım çok saol
Merhaba sonucunuz nedir.bende bu testten yaptım dün uyumadan önce 5 dk bekledim bisey yoktu uyudum, uyandım çizgi vardi sizin gibi kuruma heralde dedim az önce de kafama takıldı erken gebelik avox aldım fener tutunca belli olan cizgi var kafam karıştı valla

Reglimin 3. Gün gecikmesinde bende aynı marka kaset testte silik 2. Çizgiyi gördüm, kan verdim 0,1 çıktı. Ki çizgi hemen belirmişti silik de olsa. Bugün gecikmemin 5. Günü hala regl olmadım ki, reglim hep düzenlidir ama kanda baktırdığım için ve 0,1 olduğu için hamilelik olduğunu düşünmüyorum.

Eklentiler

• IMG_1741.jpeg
    IMG_1741.jpeg
    27,4 KB · Görüntüleme: 39
Bu da aynı gün predictor express olan test, onda da anında 2. Çizgi silik belirdi. Kan 0,1 çıkınca anladım ki, silik çizgilere itibar edip umut bağlamamalıyız, üzüyor insanı

Eklentiler

• IMG_1664.jpeg
    IMG_1664.jpeg
    49 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba sonucunuz nedir.bende bu testten yaptım dün uyumadan önce 5 dk bekledim bisey yoktu uyudum, uyandım çizgi vardi sizin gibi kuruma heralde dedim az önce de kafama takıldı erken gebelik avox aldım fener tutunca belli olan cizgi var kafam karıştı valla
Malsef adet oldun ve tedaviye başladım canım beklemekle olmayacakti

Back