- 27 Haziran 2022
- 262
- 98
- 28
- 45
- Konu Sahibi Asi gelincik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep aynı marka test mi kullanıyorsunuzBu testten nefret ettim her ay umutlandırip sonrada bütün hayallerimi suya düşüruyoridrar damlatir damlatmaz cikti ama akşam başka test negatif .bıktım artik
Genelde farklı ama eskiye baka baya bozulmuş testlerHep aynı marka test mi kullanıyorsunuz
Canim inan bıktım çoğu aynı şekilde ama bu bariz pozitif tiBaşka marka kullanın eğer sürekli yalanci pozitif gösteriyorsa:) prodoctor awox gibi bunlar güvenilir testler arasında. Freely artimed de almayın onlarda yalanci pozitif çıkarıyor denendi onaylandı.
Adet olmazsam öyle yapacam sanki adet başlıyor gibi geldi inşallah degildirKan testi verin bence birkaç gün bekleyip daha kesin sonuç elde edersiniz.
Kurumayı erken mi çıkarıyor acaba? Umarım istediğin gibi sonuçlanır, farklı marka al ya da gecikince kan testi ver benceBu testten nefret ettim her ay umutlandırip sonrada bütün hayallerimi suya düşüruyoridrar damlatir damlatmaz cikti ama akşam başka test negatif .bıktım artik
İnşallahAdet olmazsam öyle yapacam sanki adet başlıyor gibi geldi inşallah degildir
Yani kuruma gibi de deil bildiğin pozitif. Insallah canım çok saolKurumayı erken mi çıkarıyor acaba? Umarım istediğin gibi sonuçlanır, farklı marka al ya da gecikince kan testi ver bence
Merhaba sonucunuz nedir.bende bu testten yaptım dün uyumadan önce 5 dk bekledim bisey yoktu uyudum, uyandım çizgi vardi sizin gibi kuruma heralde dedim az önce de kafama takıldı erken gebelik avox aldım fener tutunca belli olan cizgi var kafam karıştı vallaYani kuruma gibi de deil bildiğin pozitif. Insallah canım çok saol
Reglimin 3. Gün gecikmesinde bende aynı marka kaset testte silik 2. Çizgiyi gördüm, kan verdim 0,1 çıktı. Ki çizgi hemen belirmişti silik de olsa. Bugün gecikmemin 5. Günü hala regl olmadım ki, reglim hep düzenlidir ama kanda baktırdığım için ve 0,1 olduğu için hamilelik olduğunu düşünmüyorum.Bu testten nefret ettim her ay umutlandırip sonrada bütün hayallerimi suya düşüruyoridrar damlatir damlatmaz cikti ama akşam başka test negatif .bıktım artik
Bu da aynı gün predictor express olan test, onda da anında 2. Çizgi silik belirdi. Kan 0,1 çıkınca anladım ki, silik çizgilere itibar edip umut bağlamamalıyız, üzüyor insanıBu testten nefret ettim her ay umutlandırip sonrada bütün hayallerimi suya düşüruyoridrar damlatir damlatmaz cikti ama akşam başka test negatif .bıktım artik
Malsef adet oldun ve tedaviye başladım canım beklemekle olmayacaktiMerhaba sonucunuz nedir.bende bu testten yaptım dün uyumadan önce 5 dk bekledim bisey yoktu uyudum, uyandım çizgi vardi sizin gibi kuruma heralde dedim az önce de kafama takıldı erken gebelik avox aldım fener tutunca belli olan cizgi var kafam karıştı valla
Ah canım ah hemde nasil sinirle firlattim resmen elimde testiBu da aynı gün predictor express olan test, onda da anında 2. Çizgi silik belirdi. Kan 0,1 çıkınca anladım ki, silik çizgilere itibar edip umut bağlamamalıyız, üzüyor insanı