B-fit

butterflies

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
66
3
Arkadaşlar herkese selam, benim kilo sorunum yok, sadece sağlıklı yaşamak, hep formda olmak ve biraz sıkılaşmak istiyorum, özellikle karın bölgemi daha da düzleştirmek istiyorum, çalışmayan kaslarımı da işe katmak istiyorum. Bir arkadaşım B fit te ilk günü m diye yazmış bir sosyal iletişim sitesine, merak ettim neymiş bu diye, hoşuma gitti, hiç deneyen var mı diyecektim, Türkiye'nin bir çok noktasında da şubeleri varmış, gidenler varsa paylaşabilir mi, farklı imkanlarından da bahsediliyor internet sitesinde, burada paylaşıp paylaşamayağım konusunda bilemediğim için gördüğüm adresi yazmıyorum, ama bir arama motorunda B-fit diye girereseniz görebilirsinz. Geribildirimlerinizi bekliyorum. Sevgiler...

b-fit'e 3 aylık üye olmuştum, 1 ay devam edebildim, bir süre sonra sıkıcı olmaya başladı hep aynı şeyleri yapmaktan. ama sıkılaştırdı, özellikle bacaklarım ve popom çok sıkılaşmıştı:KK62:

Ben 3 aylık üyelik almıştım, sonrasında üç aylık daha üyelik aldım. Son bir ayım kaldı. Genel olarak oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim. Benim gittiğim merkezde 30 dklık alet, platform çalışmasından sonra 20 dklık esneme, germe, mekik ve bazı bacak hareketleri de ayrı bir yerde yapılıyor. Bunlarında faydasını çok gördüm. Ciddi karın kası yapıyor :KK34: zayıflamak için değil sıkılaşmak için gittiğim için bu yönde faydasını da gördüğümü söyleyebilirim

yalnız üyeliğim bittikten sonra yenilemeye düşünmüyorum. aynı hareketler gerçekten de sıkıcılaşıyor bir süre sonra. başka spor merkezlerini denemeyi düşünüyorum bir süreliğine :KK8:

Arkadaşlar çok aydınlatıcı oldu, o zaman denemek lazım, ben de daha ziyade sıkılaşmak isteyenlerdenin. Süre itibariyle kısa ama aktif egzersizler, biraz da güç egzersizleri var anlaşılan. Kısa süreli üyelikle denemeye değer. Teşekkür ederim.:KK52:

eger cok merak ediyorsanız, bir şubesine giderek 1 günlük deneme hakkı kullanın. ben 1 gün deneme amaçlı gittim ama bana göre değildi. 6-7 adet kondisyon aleti var. daire şeklinde sıralamışlar. müzik ve grup eşliğinde 3-4 sn. kondisyon aletini kullanıp ayaga kalkıyorsunuz 1-2 dk kas haretketleri. 30 dk boyunca tur aynen devam ediyor. ve başka odaya geçip 15-20 dk vücut rahatlatma hareketi, bitiyor ve ayrılıyorsunuz. yok ben biraz daha devam ediyim deme hakkınız yok. 3 aylık 300-350 tl civarı... onun yerine sınırsız spor salonunu kullanabileceginiz bir yere kayıt yaptırmanız bence daha iyi olur.

eger cok merak ediyorsanız, bir şubesine giderek 1 günlük deneme hakkı kullanın. ben 1 gün deneme amaçlı gittim ama bana göre değildi. 6-7 adet kondisyon aleti var. daire şeklinde sıralamışlar. müzik ve grup eşliğinde 3-4 sn. kondisyon aletini kullanıp ayaga kalkıyorsunuz 1-2 dk kas haretketleri. 30 dk boyunca tur aynen devam ediyor. ve başka odaya geçip 15-20 dk vücut rahatlatma hareketi, bitiyor ve ayrılıyorsunuz. yok ben biraz daha devam ediyim deme hakkınız yok. 3 aylık 300-350 tl civarı... onun yerine sınırsız spor salonunu kullanabileceginiz bir yere kayıt yaptırmanız bence daha iyi olur.

şöyle birşey var, tur bittikten sonra yani 30 dkdan sonra zaten insanın hali kalmıyor ki ''ben biraz daha devam edeyim'' diyebilesiniz. zaten efor sarfetmekten ölüyorsunuz resmen ne devamı :KK53: ben 5 aydır gidiyorum ama bu tempo hala hızlı geliyor bana, ki yapılan nabız ölçümlerinde bazen dakikadaki nabzım 200 ü aşıo =S

aylık 79 tl, üç aylık 200 küsür civarı benim bildiğim. ben ilk üç aylık üyeliğimde 230, sonra 210 falan verdim. sizin söylediğiniz fiyat biraz uçuk olmuş belki de şubeden şubeye değişiyordur bilemiyorum.

yalnız şunu söyleyebilirim b-fit gerçekten faydalı. ben haftanın 5 günü düzenli gitmeye çalıştım ve 5 ay sonunda ciddi olarak sıkılaştığımı ve inceldiğimi söyleyebilirim. yemek konusunda sıkıntım yok, hatta fazla fazla yedim çünkü çok enerji harcıyorsunuz ama hala 5 ay önceki kilomdayım ama daha fit görünüyorum. eğer düzenli gidilirse ve bol su içmeye de dikkat edilirse incelme yönünden b-fitin çok iyi olduğunu söyleyebilirim.

merhabalar,
ben b-fit'e başlayalı 1 hafta oldu. ama bir haftada bile kendimdeki dinçliği hissedebiliyorum.
daha önce sınırsız spor salonu üyeliğim de oldu, haftada 3 gün step-aerobik şeklinde de gittim. ancak bende asıl sıkıntı yaratan bu spor sistemiydi.
hiç bir zaman sürekli devam edemedim. ancak bu sistem o kadar eğlenceli geliyor ki.
30 saniyede bir zil çalıyor ve siz hiç duraklamadan tempolu bir şekilde programınızı tamamlıyorsunuz.
haftada bir gün fit popo, bir gün fit karın seansı var. bunlar da çok faydalı.
zaten çok su içen biriyim, bir de hiç yalnız çalışılmıyor bu da çok eğlenceli. oturup çayınızı kahvenizi de içip insanlarla sohbet edebileceğiniz bir ortam sunuyor b-fit.
aynı hareketlerin sıkıcı olabileceği ihtimalini ben de düşünüyorum ancak eğlenerek yaptığım için bir sorun olacağını düşünmüyorum.
şiddetle tavsiye ederim :KK3:

ben de b-fit e başlayalı 1 ay oldu hanımlar.yediklerime dikkat etmeden 1,5 kilo verdim ve toplam 29 cm incelmişim.eğer vücudunuzun sıkılaşmasını istiyorsanız b-fit i tercih edebilirsiniz.kilo vermekten çok vücudunuz sıkılaşıyor.haftanın en az 4 günü gitmeniz tavsiye ediliyor.ben her gün gittim.ve 2.ayıma başladım bu ay yediklerime dikkat ederek daha fazla kilo vermeyi ve sıkılaşmayı düşünüyorum.
herkese tavsiye ederim. :KK34:

X