- 5 Şubat 2011
- 133
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba;ben yaklaşık 3 aydır b fite devam ediyorum.Normalde 2-3 saat yapan biri olarak bir anda günde yarım saatlik bir sisteme geçince tereddüt ettim ama 30 dk sistem baya yorucu açıkcası,ardında da esneme hareketleri vücudunu şekillenmesine yardımcı oluyor.Normalde çok kilolu değilim,ama ilk ay toplamda 22 cm incelmiştim :) diğer dediğin sistemi bilmiyorum ama b fit eğer spora çok vakit ayıramıyorsan faydalı bir sistem
merhaba;ben yaklaşık 3 aydır b fite devam ediyorum.Normalde 2-3 saat yapan biri olarak bir anda günde yarım saatlik bir sisteme geçince tereddüt ettim ama 30 dk sistem baya yorucu açıkcası,ardında da esneme hareketleri vücudunu şekillenmesine yardımcı oluyor.Normalde çok kilolu değilim,ama ilk ay toplamda 22 cm incelmiştim :) diğer dediğin sistemi bilmiyorum ama b fit eğer spora çok vakit ayıramıyorsan faydalı bir sistem
bende b fite başladım incelme yorumlarını çok büyük zevk alarak
bu 22 cm derken her bölgenin toplamımı 22 cm inceldiiniz yoksa sadece göbek falanmı
kilo verdinizmi bir de ne sıklıkla gittiniz en az 3 gün diyorlar 4 ideal
ama hergün giden yada günde 2 kere falan giden varmı merak ediyorum