b-fit ile shapes for woman arasındaki fark

gamzeulas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
133
0
merhaba bayanlarr b-fite gidenler ya da shapes for womanı gidenler ya da benim gibi hangisine gidiceğini karar veremeyenler giden arkadaşlar bizlere fikir öneri verebilir mi acep ?:44: zayıflayan hanımlarr sıkılaşan hanımlarr hadi bakalımm önerilerilerinizii bekliyorummmm :KK54:

merhaba;ben yaklaşık 3 aydır b fite devam ediyorum.Normalde 2-3 saat yapan biri olarak bir anda günde yarım saatlik bir sisteme geçince tereddüt ettim ama 30 dk sistem baya yorucu açıkcası,ardında da esneme hareketleri vücudunu şekillenmesine yardımcı oluyor.Normalde çok kilolu değilim,ama ilk ay toplamda 22 cm incelmiştim :) diğer dediğin sistemi bilmiyorum ama b fit eğer spora çok vakit ayıramıyorsan faydalı bir sistem

merhaba;ben yaklaşık 3 aydır b fite devam ediyorum.Normalde 2-3 saat yapan biri olarak bir anda günde yarım saatlik bir sisteme geçince tereddüt ettim ama 30 dk sistem baya yorucu açıkcası,ardında da esneme hareketleri vücudunu şekillenmesine yardımcı oluyor.Normalde çok kilolu değilim,ama ilk ay toplamda 22 cm incelmiştim :) diğer dediğin sistemi bilmiyorum ama b fit eğer spora çok vakit ayıramıyorsan faydalı bir sistem

teşekkür ederim :)) bende çok fazla kilolu bi insan değilim ama sağlık açısından faydalı olması için spor yapmayı düşünüyorum hem sıkılaşmak için bakalım daha ne öneriler gelicek :KK9:

bende b fite başladım incelme yorumlarını çok büyük zevk alarak
bu 22 cm derken her bölgenin toplamımı 22 cm inceldiiniz yoksa sadece göbek falanmı
kilo verdinizmi bir de ne sıklıkla gittiniz en az 3 gün diyorlar 4 ideal
ama hergün giden yada günde 2 kere falan giden varmı merak ediyorum

bende b fite başladım incelme yorumlarını çok büyük zevk alarak
bu 22 cm derken her bölgenin toplamımı 22 cm inceldiiniz yoksa sadece göbek falanmı
kilo verdinizmi bir de ne sıklıkla gittiniz en az 3 gün diyorlar 4 ideal
ama hergün giden yada günde 2 kere falan giden varmı merak ediyorum

bildiğim kadarıyla aynı gün bi kaç kere gitmek yok :KK34:

merhaba;ben haftada 5-6 gün gidiyorum ve toplamda tüm vücut 22 cm incelmişim.Genelde baya cm incelme oluyor düzenli giden bayanlarda :) kolay gelsin

X