B-fit ile kilo almak mümkünmü ?

oyayzc

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
11
0
Arkadaşlar 2 haftadır b-fit programına katılıyorum. Amacım bacaklarımın kalınlaşması.
Ve benim gibi bir amaç dahilinde o programa katılanla tanışmadım henüz.
Varsa eğer öyle birileri yardımcı olurmusunuz?
Böyle birşey mümkün değilse eriyip gitmek istemem = ))) Zaten zayıflıktan geberiyorum = ))

bacak kalınlaştırmayı bende istiyorum

tam olarak ne yapıyorsun video ekleyebilirmisin..

Son düzenleme:
bacak kalınlaştırmayı bende istiyorum

tam olarak ne yapıyorsun video ekleyebilirmisin..

Malesef elimde bir video yok. Fakat b-fit programı 30 dakikadan oluşuyor. Çalıştığınız makinalar kendi gücünüz kadar itme ve çekme kuvvetiyle hareket ediyor.
İnsanların oraya zayıflamak için gittikleri yazıyor birçok yerde. Bacaklarım kalınlaşıcak derken daha da incelmiyim =(

B-Fit merkezlerinde 30 dakikalık spor programı / Spor / Milliyet Blog

Bu internet sitesine bir bak sen = )) b-fit ile ilgili bilgi veriyor.

Merhaba,
Konu açılalı epey olmuş ama deneyimlerimi yazmak istedim.
B-fit sayesinde epey sıkılaştım. Bu yaşa kadar spor görmeyen vücudum hemen kas yaptı. Çok zayıf bi insandım. Spora başlamadan önce 50 kiloydum vitaminler sayesinde 59 kilo oldum. Şu an kilomdan gayet memnunum B-fit'e başlayalı 1 ay oldu ve kas, sıkılaşma konusunda etkisini gördüm. Vücudumda kas, su oranı arttı yağ oranı epey düştü. Beni en çok sevindiren şeyse hiç kilo kaybetmemem.

kilo almak için fitness merkezlerine gidebilirsin b-fit kesinlikle olmaz orası sıkılaştırma odaklı bence birde kadın anatomisine uygun

arkadaşlar ne oldu durumlar biri birşey yasın ya.. kilo almaktan ziyade kas ve yağ oranımı arttırmak istiyorum ben. yağ %13 lerde o da normal değil. kas %36 o da. ikisini de arttırabilir mi b fit?

canım kas kütleni artırmak istiyorsan biraz ağırlık çalışması yapmalısın. kendi vücut ağırlığını kullanarak evde bile çalışabilirsin youtube da birsürü video var. bir de en önemli nokta günlük kalori ihtiyacından 500 kalori daha fazla almalısın. mesela normal bir kadının günlük kalori ihtiyacı 2200 cal diyelim sen 2700 kalori almalısın.kalori ihtiyacını internetten hesaplarsın.
bu arada b-fit e ben de gittim bir dönem. eğitmenin besyo 1. sınıf öğrencisi olduğunu öğrenince de bayağı soğumuştum. ben antrenörün sertifikalı ya da mezun olmasına önem veriyorum, tabi herkesin kişisel tercihi farklı. ama spora yeni başlayan biri için o program çok ağır gelebilir. sonuçta orada uygulanan kardiyo antrenmanı. hangisi olursa olsun bütün kardiyolarda yavaş yavaş şiddeti artırman lazım yoksa kalbe aşırı yük bindirirsin. ama o tarz yerlerde 30 dk yı tamamlaman gerekiyor. eğitmenlerle görüşüp başka bir fitness salonuna yazılmanı öneririm.zaten kütle artırmak istiyorum deyince sana uygun bir program çıkarırlar. karar senin tabii.

yazmayı unutmuşum bu arada. günlük kalori ihtiyacında protein mutlaka yer almalı. ağırlığının birbuçuk-iki katı kadar protein alman gerekiyor. yani 50 kilosun diyelim günlük 75-100 gr protein alman lazım kas oluşumu için. kalan enerji ihtiyacının %35-45 ini de karbonhidrat alman lazım.zaten bir eğitmenle konuşursan sana beslenme planı da çıkartırlar. en kötü ihtimal internetten araştırıp kendin de hazırlarsın beslenme planını.

Teşekkür ederim cevapların için :-) vazgeçtim b fit ten. Eğitmen birkaç gün daha dusunecegimi duyunca beni görmezden dediklerimi duymazdan geldi. Yanımdaki 6 aylık paket yaptırmaya niyetli kız ile konuştu hep ki iki kişi idik o an zaten :-) böyle davranan insanları sevmem. İnsana değil paraya değer veriyor demek ki. Adres de vereyim trabzon yesiltepe b fit. Hem nette arayinca kardiyonun daha çok yağ yakmaya yönelik olduğunu öğrendim. Kg 47 ve 6 aylık bebek emziriyorum. Uzun süre ayrı kalamam evden yarım saat iyiydi. Şimdi yoga ile devam etme kararı aldım. O bile 2 gün hamlamaya yetiyor bende. Yogaya alisayim sonra bi fitness salonu düşünüyorum. Bu arada iyi bir hekim buldum ona gidip beslenmemi de iyice düzenlemek istiyorum. Çiğ beslenmek hoşuma gidiyor ama galiba et siz olmayacak bu iş. Hekim karar versin bakalım ne yiyip yemeyecegime.

Teşekkür ederim cevapların için :-) vazgeçtim b fit ten. Eğitmen birkaç gün daha dusunecegimi duyunca beni görmezden dediklerimi duymazdan geldi. Yanımdaki 6 aylık paket yaptırmaya niyetli kız ile konuştu hep ki iki kişi idik o an zaten :-) böyle davranan insanları sevmem. İnsana değil paraya değer veriyor demek ki. Adres de vereyim trabzon yesiltepe b fit. Hem nette arayinca kardiyonun daha çok yağ yakmaya yönelik olduğunu öğrendim. Kg 47 ve 6 aylık bebek emziriyorum. Uzun süre ayrı kalamam evden yarım saat iyiydi. Şimdi yoga ile devam etme kararı aldım. O bile 2 gün hamlamaya yetiyor bende. Yogaya alisayim sonra bi fitness salonu düşünüyorum. Bu arada iyi bir hekim buldum ona gidip beslenmemi de iyice düzenlemek istiyorum. Çiğ beslenmek hoşuma gidiyor ama galiba et siz olmayacak bu iş. Hekim karar versin bakalım ne yiyip yemeyecegime.

Russian Twist diye bir teknik var. Evde çok kolay yaparsın. 2 gündür yapıyorum bende. Henüz fark yok ama karnım öyle ağrıyor ki kas olduğunu hissediyorum. Üstüne bir de 15 er mekik.. Hem kalça hem karın hem de bacak şekillendiriyor mekik.
Üstüne bir de squat yapıyorum. Sabah kalkınca her tarafım tutulmuş oluyor. :KK45:

Tüm bu dediğin ağrılar sırf yogayla bile oluyor bende. Önce onu bi asayim sonra devam edicem inşallah bin kenara not aldım dediklerini çok sağol canım

X