B-fit hakkında :)

sufigo

Mühendis adayı :)
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
718
156
kızlar merhaba yaz geldi bile bende spora gideyim ve diyet uygulayım diye düşünüyorum :) tekirdağdayım ve burdaki b-fite gitmeyi düşünüyorum giden varsa düşüncelerini yazabilirmi ayrıca b-fite maalasef 1 ay gideceğim bacaklarımı ve kollarımı inceltmem lazım yardımcı olur mu? Yanında da diyete de başlayacağım ve burdaki kürleri uygulayacağım :)

arkadaşım haftada 5 gün yarım saat olmak üzere düzenli olarak yapıyor. Bir ara ayağında yanlış hareketten dolayı bir problem yaşadı ama memnun yine de. Bana kalırsa Spinning' i tavsiye ederim ya da yüzmeyi.

canım ben yaklasık 1 yıl gıttım ama ben mı cıddıye almadım az gıttım yoksa işe yaramıyor mu bılemıyorum ama gunluk yarım saat zorlanmadan yapılan bı sporun cok fazla zayıflatacagını dusunmuyorum acıkcası ben pek faydasını goremedım, hele sen 1 ay gıdıcekmıssın

Merhaba,

1 ay gideceksen boşuna gitme derim :) Ama illa gideceğim diet de yaparım diyorsan haftanın 6 günü git. pazar günleri kapalı oluyor c.tesi 4'e kadar filan oluyor. ramazan'da durum değişebilir. 3 ay gitmiştim ben kilo verdirmedi ama sıkılaştırdı. göbek için gittim ama bi faydası olmadı popo sıkılaştı, dikleşti selulitler azaldı. bu arada haftanın 4 günü gidiyordum. bazen 5 günü. ısınmadan turlara başlama spordan sonar mutlaka açma germe yap çünkü benim de bir arkadaşım bacağından sorun yaşadı.

Son düzenleme:
X