- 10 Nisan 2014
- 2.102
- 3.155
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offf çok güzel görünüyoooakşam 19.45Eki Görüntüle 1414478 sebzeli yumurta (kabak yeşil ve kırmızı biber ) 1 dilim çt ekmek ayran
bayada doyurucu olduOfff çok güzel görünüyooo
Bende uzun uzun düşünüyorum bazen ne yesem öğle yemeğinde diye bunu ekledm listeme yaparım bi arabayada doyurucu oldu
çok severim afiyet olsunakşam 19.45Eki Görüntüle 1414478 sebzeli yumurta (kabak yeşil ve kırmızı biber ) 1 dilim çt ekmek ayran
afiyet olsunn cnmb fit resimleriEki Görüntüle 1415848 kahvaltı etkinliği
teşekkür ederim b fit bir bağımlılık diyorlardı sanırım doğru b fit sadece bir spor salonu değil bir çok etkinliğin yapıldığı sıcak bir ortamafiyet olsunn cnm
ne güzel cnm motive oluyorsun işteteşekkür ederim b fit bir bağımlılık diyorlardı sanırım doğru b fit sadece bir spor salonu değil bir çok etkinliğin yapıldığı sıcak bir ortam
ben 3 aylık üyeliğe 222 tl verdim avealılara indirimli fiyatı ve ayrıca semtlere ve şehirlere göre farklılık olabiliyormuşSağlıklı yaşamlar b fit e ben de gitmek istiyorum standart bir fiyatları var mı acaba ?
Teşekkür ederim bu ücrete salondaki tüm etkinliklereden yararlanabiliyor musunuz mesela benim gitmek istediğim salonda dans dersleri de var her etkinliğin ücreti ayrımı acaba çok oldu ama gün sınırı da var mıben 3 aylık üyeliğe 222 tl verdim avealılara indirimli fiyatı ve ayrıca semtlere ve şehirlere göre farklılık olabiliyormuş
gün sınırlaması yok her tam ve yarım saatte seanslar var internete araştırma yaparsanız bütün bilgilere ulaşırsınızTeşekkür ederim bu ücrete salondaki tüm etkinliklereden yararlanabiliyor musunuz mesela benim gitmek istediğim salonda dans dersleri de var her etkinliğin ücreti ayrımı acaba çok oldu ama gün sınırı da var mı