b fit + diyet hadi bakalım hayırlısı

2. ara 16.30 4 tane altın başak sunta bisküvi ve krem peynir bunu simsim arkadaşımızın tavsiyesi ile denedim iki bisküvi arasına krem peynir yoksa bu bisküviyi hiç sevmem böyle çok hoşuma gitti
afiyet olsun canım begenmene sevindim
ilk ayını tamamlamışsın tebrik ederim ve cmler gitmeye başlamış ben çok insan tanıyorum tartıda zayıf ama vücudu şekilsiz veya tam tersi tartıda çıkandan daha zayıf ve fit gözüken..benimde çok tartıyla aram yok(hala çok istesemde tartılmıyorum,arada sırada işte bu motivasyon için bence çok önemli..yoksa ben çoktan bırakmıştım diyeti..bizim rakamlarla degil aynalarla cmlerle işimiz sonra rakamlar da geliyor zaten eli mahkum yeme şeklini çok begeniyorum.benim beslenmem gibi herşeyden var.. tebrik ederim

teşekkür ederim cnm bende senin gibi düşünüyorum önemli olan tartının ne gösterdiği değil şekilli bir vücut kendini içinde güzel gördüğün bii bedende olmak bu 36 bedende olabilir 40 bedende önemli olan sağlıklı bir beden sağlıklı psikoloji
gerisi kendiliğinden gelir zaten yeme şeklime gelince öncedende dengeli beslemeye çalışırdım bununla ilgili bazı kitaplar okudum çok araştırma yaptım
fakat senin günlüğünü takip etmeye başladıktan sonra her şey daha bir şekillendi mevsimlerden ramomayla senin sayende tanıştım okudum oradanda çok güzel bilgiler edindim hepsinden edindigim bilgilere ilerlemeye çalışıyorum
artık sporda hayatımın bir parçası inşallah sağlıklı mutlu huzurlu günler hepimizi bekliyordur
sanırım bugüne kadarki en uzun yazım oldu bu konudada kendimi geliştirmeye çalışıyorum yani içindekileri yaziya dökmek

Son düzenleme:
harikasın canımmm ne güzel yazmışsınnn yazmaya da güzel beslenmeye de spor a da devam keyifle takipteyim

öğle 12.30 zeytinyağlı bakla üzerine yoğurt salata ve bir dilim pizza ne zamandır canım pizza istiyordu kısmet bu güneneymiş

2.ara 1 kâse yoğurt 5 küçük galeta hani şu serçe parmak büyüklüğünde olandan

akşam 19.30
tarhana çorbası ev yapımı tavuk döner
salata bir dilim ekmek yoğurt

tavuk döneri yaparken tavuk göğsünü yarı buzlu iken ince ince kesiyorum tavaya çok az yağ koyup pişiriyorum sonra istediğiniz baharatlıları ekleyip yiyebilirsiniz

merhaba günlügüm seni çok ihmal ettim tabi diyetide hafta sonu taşınıcamız evi temizledim önümüzdeki hafta sonu bir aksilik olmazsa taşınıyoruz yani yoğun günler beni bekliyor diyete biraz ara veriyorum bu arada herkes kendine iyi baksın işlerim bitince bomba gibi görüşmek üzere tabi fırsat buldukça herkesi takipteyim

kolay gelsin ,taşınmak çok zor iş.. pazartesi bekliyoruz canım

taşınma işi
kolay gelsin ,taşınmak çok zor iş.. pazartesi bekliyoruz canım
sağol cnm taşınma işi önümüzdeki cumartesiye kaldı ev ayakta çıldırmak üzereyim diyet konusuna gelince ekim ayından beri yanlız günlük tutuyorum ama hala kilom aynı artık saraycanın karar verdim zayıfolcam günlüğündeki yarışmada devam edicem bakalım birde böyle denicem isterseniz ondan takip edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…