evet bir ayda cnm teşekkür ederimtebrikler canım
bir aydamı 15 cm inceldin
evet bir ayda cnm teşekkür ederim
evet bende moralimi bozmuyorum ölçülerim inceldigi sürece sorun yok kilo kaybı azda olsa olacakozaman süper
bende önceleri ayda 1 kg anca verirdim
ama spor yaptığım için incelmelerim süper olurdu
evet bende moralimi bozmuyorum ölçülerim inceldigi sürece sorun yok kilo kaybı azda olsa olacak
inşallah ne güzel söylüyorsun ağzından bal damlıyorgöreceksin birden gidecek kilo ayda belki 5kg birdenn gözlerine inanamıyacaksın
öğle 12.30 sulu köfte yoğurtlu bakla domates yeşil soğan ekmek yok Eki Görüntüle 1450809
teşekkür ederim çeşitli yemeyi seviyorum tek çeşit yiyince doymuyorumSENİN menüleri gördükçe iştahım açılıyorrrrr
teşekkür ederim çeşitli yemeyi seviyorum tek çeşit yiyince doymuyorum
tatlım spor hep hayatının bir parçası olmalı kilo vermeye çalışırken haftada beş gidiyorsan ideal kilona ulaşınca üç git yediklerine biraz dikkat etsen bu iş tamam ben öyle yapmayı düşünüyorumArkadaşlar ben de b-fit e 3 ay gittim be 11 kilo verdim ideal kiloma ulaştım.sporu bırakıp yeme i,çme aynı kalacak şekilde yaşıyorum ama kilo aldım tekrardan.Bu tempoyu hep yapamam çocuk var eş var :)
E peki ben ne yapacağım fikri olan var mı :)
herkesin bünyesi farklı tabi yediklerine dikkat et yürüyüşe devam et eğer yinede kilo alıyorsanız kilo yapan hastalıklar var mesela tiroid bezinin az çalışması gibi o zaman bir doktara görünmeni tavsiye ederimya gene yürüyorum , tempolu bir hayat.yediklerim aynı ama yavaş yavaş alıyorum.Deliricem :))
Simsimsin öneri her zaman beğenilir bnada çok yardımcı oldu2. ara 16.30 4 tane altın başak sunta bisküvi ve krem peynir bunu simsim arkadaşımızın tavsiyesi ile denedim iki bisküvi arasına krem peynir yoksa bu bisküviyi hiç sevmem böyle çok hoşuma gitti