b fit + diyet hadi bakalım hayırlısı

Arkadaşlar ben de b-fit e 3 ay gittim be 11 kilo verdim ideal kiloma ulaştım.sporu bırakıp yeme i,çme aynı kalacak şekilde yaşıyorum ama kilo aldım tekrardan.Bu tempoyu hep yapamam çocuk var eş var :)
E peki ben ne yapacağım fikri olan var mı :)

tatlım spor hep hayatının bir parçası olmalı kilo vermeye çalışırken haftada beş gidiyorsan ideal kilona ulaşınca üç git yediklerine biraz dikkat etsen bu iş tamam ben öyle yapmayı düşünüyorum

ya gene yürüyorum , tempolu bir hayat.yediklerim aynı ama yavaş yavaş alıyorum.Deliricem :))

ya gene yürüyorum , tempolu bir hayat.yediklerim aynı ama yavaş yavaş alıyorum.Deliricem :))
herkesin bünyesi farklı tabi yediklerine dikkat et yürüyüşe devam et eğer yinede kilo alıyorsanız kilo yapan hastalıklar var mesela tiroid bezinin az çalışması gibi o zaman bir doktara görünmeni tavsiye ederim

2. ara 16.30 4 tane altın başak sunta bisküvi ve krem peynir bunu simsim arkadaşımızın tavsiyesi ile denedim iki bisküvi arasına krem peynir yoksa bu bisküviyi hiç sevmem böyle çok hoşuma gitti

evet kimler takip ediyor biliyorum ama ben yinede yazıyım dün başarı karnesi verdiler resmini çekip koyacaktım ama pek okunaklı olmadı zaten çok karmaşık
farklı terimler var ben kısaca şöyle yazıyım
kilo önceki 69.3 sonraki 69.2
göğüs önceki 92 sonraki 92
bel önceki 78 sonraki 77
basen önceki108 sonraki 103
kalça önceki109 sonraki 106
inşallah 90 60 90 yazana kadar devam

Son düzenleme:
dün akşam 20.00
bir kıymalı yarım kaşarlı ev lahmacunu
2 bardak ayran

ev lahmacununu bim de satılan lavaşla yapıyorum kıyma soğan biber domates maydanoz robotta çekiyorum sevdiğim baharatlar atıyorum lavaşın üstüne yayıyorum sonra fırından pişiriyorum bazen de kaşarlı yapıyorum
çok lezzetli oluyor dışarıda yediklerimizden hem daha hem daha az yağlı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…