Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de pko var..ayrıca prolaktin sorunum var..prolaktinim 60 larda idi dostınex le 0,5 e indi..prolaktin yüksekliğimin nedeni de mikroadenom (hipofiz bezi tümörü)..tabii ki bunlara bağlı olarak adetlerim çok düzensiz ve hamile kalamıyorum..4 aydır hamile kalmaya çalıştım olmadı yanii çok yeni ama dr sorunlarımdan dolayı bikaç ay sonra ek tedavilere başlıycak bende..önce yumurta uyarıcı ile başlıcaz sonra aşılama vb..tıpta 1 sene beklemek gerekiyor infertilite (kısırlık tedavisi) için ama bende sorun çok olunca 1 sene beklenmicek yanii..bunu danıştığım da iyi bi dr..doçent ve klinik şefi..sağlam bilgi yanii a.s
hepinize geçmiş olsun..Allah şifa versin arkadaşlar..
çok geçmiş olsun canım...allah yüzünü güldürsün.
anladım cnm.geömiş olsun demiyecem bu bir hastalık değil sonuçta bu gözle bakmayalım.bak benim de yengemde tüylenme ve 2-3 aya 1 adet görme varmış evkenmeden önce.o da senin kg daydı.evlenir evkenmez doğum k. hapı kullanıyo.bırakınca 2-3 ay içinde hamile kaldı düştü.sonra yine kullandı bi müddet.yine bıraktı yine kaldı hamile.bu sefer düşmedi.olunca oluyo yani.bak benim adetlerim düzenli ama ben kalamyorum.bunu anlamıyorum işte.adetlerin düzene girmiyo mu peki.tedavi oldunmu.
selam memleketime bende manisalıyımopuyorumnanaktan
vay hemserım bende akhısar :)))):lepi:selam memleketime bende manisalıyımopuyorumnanaktan
kızlar bişey sorucam..
benim adetim 27 sinde geldi eylülün.daha hala kahverengi geliyo,başta 2-3 gün böyle olup sonra normal seyrinde gelirdi.daha sökülmedi.hatta dün akşamdan beri azaldı diyebilirim.ilk defa böyle bişey başıma geliyor.
ne olabilir ki korktumm.CADIARZU
seninkini bilmemm ama bende en son son kahve rengi akıntı geldiinde kii bu adetimin bitişinden 1-2 hafta sonraydı,ve devam etti baya ,o ay hamileymişim ,ama bi kaçgün içinde düştüü((
bendede hiçbir belirtisi yok pko nun ,2 kerede hamilelik yaşadım ,biri düşük diğeri zorunlu kürtaj,ama şimdi bende hamile kalamıyorum ...2-3 aydır deniyoruz zaten,zeynep kamile gittim geçen hafta adet öncesi test neyin yapcaklarmı dşye ,doktoru görmek kısımet olmadı maalesef ,bi asistan da 2 dk konuştum ,1 yıl geçmeden pko teşhisi konmaz kimseye dedi ,bunlar herkeste görülen şeylermiş ,adet diilsinki hormon testi vereyim dedi ,ama genede hormon testi yaptırmış galiba 4 tüp kan aldılar ,interetten baktım dün sonuçlarıma,ama tabii bişi anlamadım yarın doktoru görürüm belkim kafamçokkarıştı sonrada beni başından savmazsa adetken giderim galibaa...
ya ben kartalda özel bi doktora gidiyorum ama görümcem eczanede çalışıyo iillede zeynep kamil diye tutturduu..daha çok vak'a oluyomuş ordaaa...CADIARZU
sansee günaydın..çevrimiçisin şuan diye yazıyorum..hormon değerlerini merak ediyosan çıkan sonuçları yazarsan yardımcı olmaya çalışabilirim..benim ömrüm hormon tahliliyle geçti :)) yazamıycak durumdaysan da tahlillerine bak LH FSH dan önemli derecede fazla ise polikistik over teşhisi konuluyor..bide prolaktin önemli bi hormon hamile kalabilmek için..yüksekse kalamıyosun ilaç yazılıyo..
ya benim hala gelemiyo bu şey neden böle oldu.yarın 1 hafta olacak.normalde max 3 gün kahverengi lekelenme olurdu adet öncesi.offff belim de çok ağrıyo.sabah test yaptım negatif.ne zor işimiz.