Saç Uzatma Yöntemleri B-Combin...

aLiye03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
930
5
46
Danimarka
Arkadaslar bugun eczaneye gittim saclarimin daha hizli uzamasini istedigimi ve yeni saclar cikmasini istedigimi söyledim.. biraz utanarak söyledim, bu sac uzatma hastaligi beni bitirdiii akannehir
Ben öylesine bi soruyum dedim ama sac uzatmak icin eczane de birsey bulunmaz diyede düsünerek girmistim acikcasi..
Eczaci B-Combin diye bir sac vitamini verdi.. (saca sürülmüyor agiz yoluyla aliniyor)
Hem cok hizli uzatiyormus hemde saclari gürlestiriyormus..
Bugun basladim 1 ay sonra sonuclari paylasirim sizlerle..hihoyyyt
(saclari cok hizli uzattigi ve yeni sac cikardigi garanti, sonuc göremezsen getir parani iade ederim dedi.. o kadar etkiliymis yani yerimseniben )

selam canim yurt disi yaziyo yasadigin yer ben avusturyadayim sen nerden katiliyon
sonuclari yaz bekliyoruz ,merakla

fiyatı ne kadar acaba? çok etkili bi ilaç ise pahalı olabilir.

fiyatı ne kadar acaba? çok etkili bi ilaç ise pahalı olabilir.

Canim ben yurt disinda yasadigim icin Türkiye deki fiyatindan bilgim yok ama aynisi biraz isim farkiyla Türkiye'de de varmis arastirdim..
Benim ödedigim miktar 110 Danimarka kronu.. (25 TL yapiyor) icinde de 3 aylik yetecek kadar var..opuyorumnanaktan

bu bir b vitamini kompleksi yani bizim b-vit'ler vs gibi :)

arkadaşım siteyi (ya da ilacın tam adını) yazarsan içeriğine bakalım hangi vitaminden ne kadar kullanılmış diye de ona göre burda da vardır tabii :)

B-combin canim vitaminin tam ismi..

icerigi :
B1, B2, B5, B6, biotin, cinko ve folik asit..

B-combin canim vitaminin tam ismi..

icerigi :
B1, B2, B5, B6, biotin, cinko ve folik asit..

oyyy bayağı güzel bir karışımmış :) bizim burada bu karışımı bu kadar hesaplı bulabileceğimizi zannetmiyorum ama bakacacağım :)

özellikle çinko ve folik asit de içermesi güzel, ayrıca burda genelde rastladığım b vit kompleksleri biotini hiç içermiyor ya da pahalı ticari ürünler oluyor :))

yani B1-B2-B5-B6 buraya kadar herşey normal :) bizim BEMİX denen drajelerde var oldukça da hesaplı :)

kalanını da tek seferde içeren medikal (yani ilaç firmaları tarafından üretilen) bir şeye rastlayan olursa haber versin :)

ben google'a "b vitamini kompleksi" yazdım ilk çıkan şey MNC B-COMPLEX - B VİTAMİN KOMPLEKSİ oldu... fiyatı da 33 tl içinde de 120 tablet var... ama son derece bilinmedik bir firma... ben çok güvenemiyorum dozda her türlü oynamayı yapabilirler...

gnc bile kandırdı beni ona yanıyorum :) biotin aldım saç dökülmemi gerçekten durdurdu (yeniler gelmedi ama :) sadece tırnaklarım uzadı) ama önerdiği doz meğer olması gerekenin dörtte biriymiş ve her gün o dozda biotin almaya kalksaydım bir aylık biyotin masrafım fahiş fiyat oluyordu.. benim kızdığım bunun pahalı olması değil, üretim maliyetleri çok düşükken bu kadar pahalıya satılması...ben salak mıyım maliyeti bilirken sırtımdan bu kadar kazandırayım.

Türkiyedeki ismi ne acaba bir de ne kadar faydalı (uzaması ve kırıkları onarması konusunda) burdakini deneyenler vardır mutlaka..Ben de bir ara saçımın uzamasına takmıştım gerçi ayda 1 parmak uzuyor ama ben daha hızlı uzasın istiyordum..Facebookta bir kaç ay önce saçları çabuk uzatmaya yarayan ürün reklamı görmüştüm ama ilgilenmediğim için adını hatırlamıyorum..

Bende Benexol (B12) var..Sinir uçlarını güçlendiriyormuş..B1, B6, B12 var içinde..işe yarar mı acaba.. eczacı bana bunun bir nevi ekmek yerine geçtiğini kilo aldırdığını , o yüzden insanların kullanmak istemedğini söyledi..

Kilo mu aldiriyormus :1shok:
Ben de sordum kilo aldirmiyor sadece keratin yani sac diplerini besliyor dökülmeyi engelleyip yeni sac cikarmadan hizli uzatmaya kadar faydali dedi..

şimdi internette araştırdım..bu ilacı kullananların bazıları kilo aldığını veremediklerini yazmış..ıştah açar ve kilo aldırırmış..Acaba her bünyeye farklı mı etki yapıyor ben 2-3 tane kullanıp bıraktım o zaman şöyle 1-2 kilo almak istiyordum ialç kullanmama gerek kalmadı :))

saçları hızlı uzatıyor demek bunu bilmem iyi oldu bir daha soruşturayım bakalım

Valla bende istah felan acmadi. Evet uzatiyormus.

saçlar için B vitamini iyi geliyor da, yüz(cilt) için vitamin kullanmak istiyorum.. kombine de olabilir tek tek te olabilir..hangi vitamin ve markayı tavsiye edersiniz?

saçlar için B vitamini iyi geliyor da, yüz(cilt) için vitamin kullanmak istiyorum.. kombine de olabilir tek tek te olabilir..hangi vitamin ve markayı tavsiye edersiniz?

Canim zaten benim kullandigim sac cilt ve tirnak icin.. Zaten genelde de oyle oluyor,
B-vitaminlerinin hepsini iceriyorsa sadece sacla kalmaz cildini ve tirnaklarini da besler..
Benim kullandigim baslikta gördügün gibi B-combin (markasi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…