gelişmeleri bekliyoruz o zamanbayanssulusmile
selam canim yurt disi yaziyo yasadigin yer ben avusturyadayim sen nerden katiliyon
sonuclari yaz bekliyoruz ,merakla
fiyatı ne kadar acaba? çok etkili bi ilaç ise pahalı olabilir.
bu bir b vitamini kompleksi yani bizim b-vit'ler vs gibi :)
arkadaşım siteyi (ya da ilacın tam adını) yazarsan içeriğine bakalım hangi vitaminden ne kadar kullanılmış diye de ona göre burda da vardır tabii :)
B-combin canim vitaminin tam ismi..
icerigi :
B1, B2, B5, B6, biotin, cinko ve folik asit..
Türkiyedeki ismi ne acaba bir de ne kadar faydalı (uzaması ve kırıkları onarması konusunda) burdakini deneyenler vardır mutlaka..Ben de bir ara saçımın uzamasına takmıştım gerçi ayda 1 parmak uzuyor ama ben daha hızlı uzasın istiyordum..Facebookta bir kaç ay önce saçları çabuk uzatmaya yarayan ürün reklamı görmüştüm ama ilgilenmediğim için adını hatırlamıyorum..
Bende Benexol (B12) var..Sinir uçlarını güçlendiriyormuş..B1, B6, B12 var içinde..işe yarar mı acaba.. eczacı bana bunun bir nevi ekmek yerine geçtiğini kilo aldırdığını , o yüzden insanların kullanmak istemedğini söyledi..
şimdi internette araştırdım..bu ilacı kullananların bazıları kilo aldığını veremediklerini yazmış..İştah açar ve kilo aldırırmış..Acaba her bünyeye farklı mı etki yapıyor ben 2-3 tane kullanıp bıraktım o zaman şöyle 1-2 kilo almak istiyordum ialç kullanmama gerek kalmadı :))
saçları hızlı uzatıyor demek bunu bilmem iyi oldu bir daha soruşturayım bakalım
saçlar için B vitamini iyi geliyor da, yüz(cilt) için vitamin kullanmak istiyorum.. kombine de olabilir tek tek te olabilir..hangi vitamin ve markayı tavsiye edersiniz?
bu saç kırıklarını napıcaz,,, koparak dökülüyo saçlarım,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?