Azra Akın

tıpkı cagla sıkelın 97 yılındakı avrupa guzellık yarısmasında 2. olması kadar tuaf:)

walla ben onlardan daha güzelimm::)

yüzünü çok güzel bulmasam da diğer yönlerini beğeniyorum
bence gayet hoş ve zarif bir kız. yarışmalarda görünümü dışında, yürüyüşü, kültürü, eğitimi, kendini ifadesi vb şeylere de dikkat ediliyor diye biliyorum.

o dönem, Türkiyede henüz seçilmemişken, tüm Türk güzeller bir programa katılmıştı. oradaki birçok kişi de en çok Azra hakkında olumlu yorum yapmışlardı. o zaman şaşırmıştım ama zamanla Tv de gördükçe bana da sempatik geldi. ben seviyorum.

sözlüğe uygun bir cevap olmadı belki ama yazayım dedim :)

sesi güzel ama Dünya güzeli olacak kadar güzel biri değil bence..hoş kız..

Kendimi kendisinden çok daha güzel olduğumu düşündüren bir kız...Bu yaşta kaz ayakları oluşmuş yahu......:44:

Sempatik olduğu kesin ama asla çok güzel olmayan, kocaman ağzı olan, avon katalogunda kollarındaki kara kara kıllarını görmemle şoka uğradığım geçmiş zamanın güzel olmayan dünya güzeli :1:

İlk seçildiği zamanlarda Dünya Güzeli denilecek kadar büyük bir dereceye girmesine anlam veremediğim,

zaman geçtikçe diğerlerinin yanında farklı olduğunu gördüğüm ve farklı bir güzelliği olduğunu gördüğüm bayan.

Pepsi reklamlarında görmekten bunaldığım şahıs :27: Ama yinede Seda Sayan'dan bin kat daha iyidir :52:

reklamlarda cebıne arı kaçmış gıbı dans eden güzel olmayan kainat güzeli
kıvanç tatlıtuğ kısmına zaten hiççç girmıorum :45::45::45:

çirkin değil ama güzel de değil diyerek dünyanın en güzel kızı seçilmesine şaşırdığım
fakat yine de bir Türkü seçmişler diye de övündüğüm kişidir.

Back