Azra Akın

Azra Akın'da 1. seçildi ya güzellik kavramını yitirdim bu mu güzel yahu

Böyle bakınca rahatsız oldugunuz yuz tiplerı vardırya bende bu kadının yuzunde aynı seyı hıssedıyorum..
Çok itici hele gülmeye baslayınca ..
Konusmasıda cok yavan ..
Tv.de falan sevımlı olmaya calısıyor roportaj verırken ama hepten batırıyor ..

Dunya guzelı secıldıgınde de aynı seyı dusunmustum ınsanlar ne kadar zevksız olabılıyor ..
Kaldıkı Erkan bey bu tezımı de kanıtlar gb bır demeç vermıstı..

bende hıc ama hıc begenmıyorum özellıkle ağız yapısını!

Son düzenleme:
benı şoka sokan bır ınsan daha,yahu benım guzellık anlayısım mı farklı anlamadım yanı bu kız bence guzelı gectım sıradan bıle değil hatta çirkin nasıl oluyorda 1. oluyor . bir tek ben mı saskınım bu duruma:53:

Guzellık yarısmalarında yüze bakılmaz bu bir ikincisi Azra Akının bırcok yerde bırıncı olmasının sebebı klasık kadın fıgurunden farklı olmasıdır. Ayrıca Turk kadınlarına fızıksel ozellıklerı benzer ve bıze farklı ve guzel gelmemesının sebebı bu ulkede cok olmasındandır. Yanı sıyah sac kahve goz gıbı... Bence ozellıkle buradakı kadınlar fazla abartmıs bu kadında bır guzellık olmasa 3 kere 1. secılmezdi.
Su kıvanca yazık laflarınada fazlasıyla kızıyorum. Sankı kız dunya çirkini . Gayet dogal ve guzel bir kız kıskanclıgında dozu olur.

Azra akını özellikle Anlat İstanbul adlı fılmde cok begenmıstım. Izleyenler bilir orada cok hoş farklı bır guzellıgı vardı. Hatta Azra akın mı bu dıye ekranın ıcıne gırmıstım. Bence hos bır hatun gurur duyuyorum

Back