Azospermi sonrası gelen mutluluk

pofudukterlik95

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2022
49
28
29
Merhaba kızlar belki size bir iç ferahlı olur yada yol gösterir diye yazmak istedim çünkü bende çok araştırdım çok okudum
Bu serüvenimiz eşimin azospermi olmasıyla başladı tese ameliyatı dediler korktuk zaten olsada bulunacağı belli değildi. Fulyada sens üreme merkezine gittik emre bakırcıoğluyla görüştük bizden tekrar semen analizi istedi ümitsizce beklerken birden 70 tane sperm bulduk hemde 40 ıda sağlıklı dedi hemen tüp bebeğe başladık inanırmısınız ne oldu ne bitti demeden şuan 5 buçuk haftalık hamileyim doktorlar kurum o kadar ilgili ki biz çocuğumuz olmıcak diye üzülürken şimdi bebeğimiz için sevinçle doluyuz ümidinizi kaybetmeyin kızlar .. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Merhaba, 70 adet sperm çıkınca nasıl bir tedavi yaptılar yani hepsi sağlıklı miydi spermlerin, kaç tane embriyonuz oldu, nasıl seçildi. Merak ettim Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

40ı sağlık denildi ve donduruldu hemen bu şekilde tüp bebeğe başladık. Amin isteyen herkese nasip etsin inşallah

40ı sağlık denildi ve donduruldu hemen bu şekilde tüp bebeğe başladık. Amin isteyen herkese nasip etsin i

Benim esimde sperm hareket ve bozukluğu vardı çok az miktarda sperm vardı bende herhangi bir sorun yok . Sperm işini halletmeden her denememiz başarısız oldu.sunu sormak istiyorum. Tüp bebek öncesi ben hazirlanmadan eşimden sağlam sperm bulunsa ona göre tüp Bebek başlasak böyle bir durum olur mu? Bir de sperm dondurulup cozulunce etkisi azalır mı?

Sperm dondurup cozulunce etkisi azaliyormus yanlış mı biliyorum bir de Dr. Kim aceba.
Sanırım yanlış biliyorsunuz çünkü araştırdığımda canlı ve donuğum aynı olduğu yazıyordu sizde araştırabilirsiniz detay öğrenebilmek için benim doktorum numan bayazıttı. Diğer sorunuz için doktorlar yanıtlaybilir benim bu konuda bilgim yok

Arkadaşlar bilen varsa bakabilir mi? Araştırdım hiç bir şey anlamadım dr görmesi için en az bir ayımız var. Bu sonuç değerleriiİyi mi kötü mü? cevaplarsanız minnettar olurum

Eklentiler

• 4551C3A8-9EAA-4117-9212-391A0421FFE8.jpeg
    166,3 KB · Görüntüleme: 60
Bizim başımıza geldi dondurulmuş spermler çözüldü embriyolar 3. Günden sonra yaşamadı. Sperm kalitesi düşmüş ondan olmuş

Benim esimde ilk tüp bebek denememizde mikrotese olmustu.Bu ikinci denememiz sperm cikisi var donduruldu.Ama sperm kalitesi hakkin da bir bilgi vermediler biz de sormadık her hastane bakiyormu acaba kalitelerine cumartesi gunu kontrole gidicem bunu sorup öğrenmem lazım

Tese ameliyatini kime yaptırdınız tedaviniz nerede aceba biz de iyi bir tese yapacak Dr. Bakiyoruz

Tese ameliyatini kime yaptırdınız tedaviniz nerede aceba biz de iyi bir tese yapacak Dr. Bakiyoruz
Biz ilk tüp bebek de yaptirdik mikroteseyi devlet hastanesiydi Marmara eğitim arastirma üroloji doktoru Bahadır bey vardi o yapmisti.suan pendik yüzyıl hastanesin de serap simavliya gidiyorum cok tatlı bir doktor memnunum.siz nerde oturuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…