Arkadaslar merhaba
Uc gun once esimin sperm tahlili sonucu çıkmıştı telefondan kendimiz arastirmistik azosp. Çıkıyordu hep
Bugun hastahaneye gittik doktor da aynisini soyledi esimde bende cok üzüldük bi ihtimal degildik diyoduk ama oyleymis
Genetik icin kan alimina gonderdiler kani gelecek ayin 19 unda verecekmis ve sonucu 2 ay sonra cikacakmis lutfen bana yardımcı olurmusunuz
(Eşimin degerleri hep 0)
Kadinlar kulübünde kür buldum ama simdi yapsammi yapmasammi bilemedim
Bu surec cok mu uzun surecek aceba
Asla isyan etmiyorum uzgun oldugum kadar anlamiyorum icimde bir ferahlikta var benim gibi olqn var mi azosperle ilgili bildiklerinizi o surecte neler oldugunu yasayanlar bilgilendirebilir mi
Birde hangi hastahane hangi hekim tanidiginiz var
Simdiden hepinize cok teşekkür ederim
Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkesin duasini kabul etsin
Uc gun once esimin sperm tahlili sonucu çıkmıştı telefondan kendimiz arastirmistik azosp. Çıkıyordu hep
Bugun hastahaneye gittik doktor da aynisini soyledi esimde bende cok üzüldük bi ihtimal degildik diyoduk ama oyleymis
Genetik icin kan alimina gonderdiler kani gelecek ayin 19 unda verecekmis ve sonucu 2 ay sonra cikacakmis lutfen bana yardımcı olurmusunuz
(Eşimin degerleri hep 0)
Kadinlar kulübünde kür buldum ama simdi yapsammi yapmasammi bilemedim
Bu surec cok mu uzun surecek aceba
Asla isyan etmiyorum uzgun oldugum kadar anlamiyorum icimde bir ferahlikta var benim gibi olqn var mi azosperle ilgili bildiklerinizi o surecte neler oldugunu yasayanlar bilgilendirebilir mi
Birde hangi hastahane hangi hekim tanidiginiz var
Simdiden hepinize cok teşekkür ederim
Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkesin duasini kabul etsin