AZOSPERM

elifmacit

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2022
38
5
16
25
MERHABA BENIM ESIM AZOSPERM YANI 0 SPERM CIKIYO TAHLILLERDE VE HUCRE YOK
SPERM TESTLERINDE ML 0.2 0.4 0.5 CIKTI SIRASIYLA GENETIK TEST VERDIK GENETIK TEMIZ CIKTI BU SEKILDE BİSEYLE KARŞILAŞAN VE COZUM YOLU BULABILEN VARMI SIMDI DOKTORA GIDECEGIZ AMA BI TURLU ZAMANIMIZ YOK GENETIK RAPORU ALMAYA SONRASINDA NELER YAPABILIRIZ BU SEKILDE OLUP TESA TESE VS YAPTIGINDA SPERM CIKAN / CIKMAYAN OLDUMU,?

Ben cnm. Biz bir buçuk yıl ilaçla sperm çıkışı sağlayamadık. Genetik testler temiz geldi. Tese ile sperm bulundu şu an tramsfer aşamasındayım. Korkma siz eşinle birbirinize destek olun herşeyin çözümü var inşallah

merhaba bende bu konuyu cok merak ediyorum yaklaşık bir yildir cocuk sahibi olmak istiyoruz , bi sorunmu var diye test yaptirdim bende hic birsey cikmadi, eşimden hic şüpelenmedim cünku daha 25 yasinda. Doktor tavsiyesi üzerine Spermiogram yapildi test ve sonuc 0 cikdi hic sperm bulunamadi. Doktor dogal yola hamile kalman imkansiz dedi okadar uzuldumki sabahdan beri internetden arastiriyorum bu durumla karşılaşıp da derdine derman bulan varmi diye

Bize doktor ilk ilaç verdi tekrar spermiyogram verdik sonra özelde tup bebek merkezinde verdik detaylı test ve sonrasında genetik test yaptik biz tikanikliktan şüpheleniyorum ultrason felan çektirdik urolojide muayene olsun bi çok sebepten dolayı olabilir varikosel de yüksek derece de varsa mesela engel oluyo sperm çıkışına

Çok zor bisey umarım hemen çözüm yolu bulabilirsiniz

Biz varız. Bizim de azosperm. Hormon ve genetik normal. 3 ay ilaç tedavisi yani takviye vitamin verdi. Sonrasında tese düşünülür dedi

Bizde varız bizim önceden sayı 200 bindi 1 negatif tüp bebek denmemiz var. 1 yılı geç kindir de sayı sıfır. Genetik temiz çıkmıştı. Ama detaylı sperm testinde haploid hücreye rastlanmadı. İlaç dozunu arttırıp 2 ay sonra tese denildi. Tese olmasın diye çok çabaladım ama nasip... Şu anki Dr umuz dan çok memnunum. Geçen gün dedi ki ben 200. Bin cıktığına inanmıyorum. Yani ne denir bilmiyorum. Tüp bebek Dr um transfer günü tutmazsa üzülme demişti. Şimdi düşününce çok üzülüyorum. Yani eğer öyleyse hakkım helal değildir. Bende durum böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…