• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azosperm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba benim eşim azosperm azosperm olupta hamile kalan oldumu aranızda beni bilgilendirirmisiniz benim eşim sc3 evresinde imiş Semra Sertyele test vermiştik o söylemişti sc3 evresinde diye spermler olgun değil sperm oluşmamış yani p.tesi Mehmet Çolakoğlu dan randevu alıp gidicezde sizce şansımız var mı acaba... Zorlu uzun bı süreç mi
Böyle hamile kalan cok benm tanıdığım ilki tiple ondan sonrada normal yolla kaldı keçi boynuzu kürü yap eşine

Böyle hamile kalan cok benm tanıdığım ilki tiple ondan sonrada normal yolla kaldı keçi boynuzu kürü yap eşine
Sz gerçekmiii diyorsunuz yani sc3 evresyle hamile kaldı ve snra normal yolla çok güzel birşey bu insanlar yillarını harcıyor tedavi oluyor yine kalmıyor 😔 keçi boynuzu kürü nasıl olucak nasıl ypicam

Sz gerçekmiii diyorsunuz yani sc3 evresyle hamile kaldı ve snra normal yolla çok güzel birşey bu insanlar yillarını harcıyor tedavi oluyor yine kalmıyor 😔 keçi boynuzu kürü nasıl olucak nasıl ypicam
Rabbim isterse olur bu Bi sınav sadece hepimiz başka şeylerle imtihan okuyoruz stres yapma netten tarifine bak keçi boynuzu kürü ne bende unuttum ölçülerini

Back
X