Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kardeşim bizde azı sperm hastasıyız Ankara da Kaan Aydos ilk olarak tedaviye başladık bundan 2yil önce bizi maddi manevi mahdur etti eşim FSH 105 deyken tese yaptı sonrada sizin kök hücre biz bileyok Kıbrıs sperm bankasından sperm alın diye konuştu ahlaksız bir teklif yaptı. Sonra ben bu kadınlar kulübünde bakarken biri celalettin Peru diye bı hocayı tavsiye ettiğini öğrendim umutla gittik hocaya şuan 1.5 yıl oldu yavaş yavaş kademe kademe iyilestik ve bugün sperm çıkışı başladı eşimden o kadar mutluyum ki anlatamam inşaallah şişede biz vesile oluruz. Önce Allah im izni sonra doktorumuz CELALETTİN PERU hocamız vesilesi onun bize verdiği testek azmi ve motivasyon la bu duruma geldik.instigram dan bula bilirsin kardeşimMalesef galiba kimse yok bizde de bu sorun var öğreneli 8 ay oldu ama aynıyız değişen hicbisey yok
Canım sizde sorun neydi hormon değerleriniz kaçtıMerhaba kardeşim bizde azı sperm hastasıyız Ankara da Kaan Aydos ilk olarak tedaviye başladık bundan 2yil önce bizi maddi manevi mahdur etti eşim FSH 105 deyken tese yaptı sonrada sizin kök hücre biz bileyok Kıbrıs sperm bankasından sperm alın diye konuştu ahlaksız bir teklif yaptı. Sonra ben bu kadınlar kulübünde bakarken biri celalettin Peru diye bı hocayı tavsiye ettiğini öğrendim umutla gittik hocaya şuan 1.5 yıl oldu yavaş yavaş kademe kademe iyilestik ve bugün sperm çıkışı başladı eşimden o kadar mutluyum ki anlatamam inşaallah şişede biz vesile oluruz. Önce Allah im izni sonra doktorumuz CELALETTİN PERU hocamız vesilesi onun bize verdiği testek azmi ve motivasyon la bu duruma geldik.instigram dan bula bilirsin kardeşim
Nasil yani magdur etti acaba bizde daha yeni ona basladikta merak ettim ablacimHakan Özkul belasına düştük oda bizi maddi anlamda mağdur etti
Bizim ilk Kaan aydosa başladığımızda FSH 95di testesteron 230 bize iğne verdi sonra bizim105 oldu normal dediler sonra tese dedi güvendik işinde ehil prof dedik tese yaptı o halde sonra kök hücre bile yok sperm bankası na gidin dedi çok ahlaksizca.Canım sizde sorun neydi hormon değerleriniz kaçtı
Hiç işe yaramadı bı buçuk ayda üç kez ilaç gönderdi bı dunya paraya önce iki aşamalı bı tedavi uygulicaz dedi tahlil sonuçlarına bile bakmadan ilaçları gönderdi bunları kullan bı ay dedi bı ay geçmeden tekrar ilaç gönderdi bu üç asamali bı tedavi ilkini bitirdik ikinciye en onemliye gectik dedi bı ay sonra test istiycem dedi bı hafta geçti tekrar ilaç göndercem dedi kabul etmedikNasil yani magdur etti acaba bizde daha yeni ona basladikta merak ettim ablacim
Malesef hatta şöyle söyleyeyim sana ben. Azosperm hiç sperm hücresi olmayan yani dışarıya sperm çıkışı yok bizde 5.6 tane var çıkışı azospermide başlıkları var. Biz izmir ege üniversitesi hastanesine gıdiyiruz genetik için kn verdik 22 kasımda ama hala çıkmadı hastaneyi değiştirmek istiyorum. Sizde tedaviye başlayın Bi umudumuz var en zindan sperm çıkarsa tese ile tüp bebek olacak inslalh ALLAH hepimize hayırlı evlatlar nasip eder bizde anne olabilir. Sizler nerde nezman dır tedavi oluyorsunuzEşi azosperm olupra doğal yolla hamile kalan varmı lutfen yardım edin
Ben aslen izmirliyim ege universitesini hic begenmiyorum evlendikten sonra ankaraya geldim 3 tup dondurulmus sperm var. Simdi tup bebk tedavisine baslicaz Rabbim nasip ederseMalesef hatta şöyle söyleyeyim sana ben. Azosperm hiç sperm hücresi olmayan yani dışarıya sperm çıkışı yok bizde 5.6 tane var çıkışı azospermide başlıkları var. Biz izmir ege üniversitesi hastanesine gıdiyiruz genetik için kn verdik 22 kasımda ama hala çıkmadı hastaneyi değiştirmek istiyorum. Sizde tedaviye başlayın Bi umudumuz var en zindan sperm çıkarsa tese ile tüp bebek olacak inslalh ALLAH hepimize hayırlı evlatlar nasip eder bizde anne olabilir. Sizler nerde nezman dır tedavi oluyorsunuz
İrembe hastanesi var izmirde oraya cok iyi diyolarBen aslen izmirliyim ege universitesini hic begenmiyorum evlendikten sonra ankaraya geldim 3 tup dondurulmus sperm var. Simdi tup bebk tedavisine baslicaz Rabbim nasip ederse
ege üniversitesinde eşim varikosel oldu çok ağrılı geçti eğer imkanınız var ise başka yere gidin eğer önce varikosel yapalım derlerse buca abidin tuna var ona gidin.Malesef hatta şöyle söyleyeyim sana ben. Azosperm hiç sperm hücresi olmayan yani dışarıya sperm çıkışı yok bizde 5.6 tane var çıkışı azospermide başlıkları var. Biz izmir ege üniversitesi hastanesine gıdiyiruz genetik için kn verdik 22 kasımda ama hala çıkmadı hastaneyi değiştirmek istiyorum. Sizde tedaviye başlayın Bi umudumuz var en zindan sperm çıkarsa tese ile tüp bebek olacak inslalh ALLAH hepimize hayırlı evlatlar nasip eder bizde anne olabilir. Sizler nerde nezman dır tedavi oluyorsunuz
Yok varikosel yok bizde tese olacak eşimege üniversitesinde eşim varikosel oldu çok ağrılı geçti eğer imkanınız var ise başka yere gidin eğer önce varikosel yapalım derlerse buca abidin tuna var ona gidin.
Anladım canım tese ile mi elde edildi spermler.imkan olmadığı için egeye gıdiyoruz inslalah ta Rabbım çocuk sahibi olmayı nasip eder bana bize isteyen herkeseBen aslen izmirliyim ege universitesini hic begenmiyorum evlendikten sonra ankaraya geldim 3 tup dondurulmus sperm var. Simdi tup bebk tedavisine baslicaz Rabbim nasip ederse
Bide Bi şekilde düşündüm başka hastaneye geçmeyi ama çok fazla övgü geldi ege için. Turkiye deki ilk tüp bebekle burda yapılmış filanBen aslen izmirliyim ege universitesini hic begenmiyorum evlendikten sonra ankaraya geldim 3 tup dondurulmus sperm var. Simdi tup bebk tedavisine baslicaz Rabbim nasip ederse
Ay bu şekilde oluyormu başkasinin sperm ini alıyorsun. Ha başkasının sperm ini almışsın yada başka Bi adamla yatmış hamile kalmışsın. Doktorun söylediği çok ahlaksızMerhaba kardeşim bizde azı sperm hastasıyız Ankara da Kaan Aydos ilk olarak tedaviye başladık bundan 2yil önce bizi maddi manevi mahdur etti eşim FSH 105 deyken tese yaptı sonrada sizin kök hücre biz bileyok Kıbrıs sperm bankasından sperm alın diye konuştu ahlaksız bir teklif yaptı. Sonra ben bu kadınlar kulübünde bakarken biri celalettin Peru diye bı hocayı tavsiye ettiğini öğrendim umutla gittik hocaya şuan 1.5 yıl oldu yavaş yavaş kademe kademe iyilestik ve bugün sperm çıkışı başladı eşimden o kadar mutluyum ki anlatamam inşaallah şişede biz vesile oluruz. Önce Allah im izni sonra doktorumuz CELALETTİN PERU hocamız vesilesi onun bize verdiği testek azmi ve motivasyon la bu duruma geldik.instigram dan bula bilirsin kardeşim
eşiniz tese olacak ise ahmet hakan haliloğlu bizim doktorumuz tese olduk çok şükür iyi geçti eşimin ağrısı olmadı sperm de bulunduYok varikosel yok bizde tese olacak eşim
merhaba şuan ne asamadasinizeşiniz tese olacak ise ahmet hakan haliloğlu bizim doktorumuz tese olduk çok şükür iyi geçti eşimin ağrısı olmadı sperm de bulundu
biz tüp bebek denedik fakat tutmadı biyokimyasal gebelik yaşadım bir tüp don sperm var onu deneyeceğiz bekliyorum pıhtılaşma testi istedilermerhaba şuan ne asamadasiniz