- 13 Mart 2023
- 21
- 8
- 26
- Konu Sahibi Tupbebeksurecimm2
Azosperm sonrası eşime mikrotese yapıldı. 3 tüp sperm bulundu. Bu şekilde olup sonradan normal yolla hamile kalan var mı? Ya da sperm testi baktırıp değerinde değişen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şanslısınız sperm bulunmuş. Tese de sperm bulunmayanlar var. Normal yolla olanı ben duymadım.eşimde ilaç kullanmadığı sürece değerleri sıfırlanıyor kendiliğinden canlı sperm çıkışı olmuyor.Azosperm sonrası eşime mikrotese yapıldı. 3 tüp sperm bulundu. Bu şekilde olup sonradan normal yolla hamile kalan var mı? Ya da sperm testi baktırıp değerinde değişen?
Eşiniz spremi 0 miydi mirostese bulundumuAzosperm sonrası eşime mikrotese yapıldı. 3 tüp sperm bulundu. Bu şekilde olup sonradan normal yolla hamile kalan var mı? Ya da sperm testi baktırıp değerinde değişen?
Siz tup bebek yaptiniz mi .ve doktoruz kimdi lütfen bilgi verirmisinAzosperm sonrası eşime mikrotese yapıldı. 3 tüp sperm bulundu. Bu şekilde olup sonradan normal yolla hamile kalan var mı? Ya da sperm testi baktırıp değerinde değişen?
Evet azosperm dediler, çocukluk çağında kemoterapi aldığı için. Ama ilk mikrotese de 3 tüp bulundu.Eşiniz spremi 0 miydi mirostese bulundumu
Yaptırdık. Gürgan klinikte, fakat olumsuz sonuçlandı. Eşimin doktoru Ahmet Hakan Haliloğlu, kendisinden çok ama çok memnun kaldık. Hep çok ilgili ve açıklayıcı oldu.Siz tup bebek yaptiniz mi .ve doktoruz kimdi lütfen bilgi verirmisin
Ne kullanıyorsunuz peki bunun için? Evet bulundu ama tüp bebek süreci bir kez olumsuz sonuçlandı. Eşim çok uzak bakıyor bu sürece. Bende doğal yollardan bir şey bulabilir miyiz diye araştırıyorumŞanslısınız sperm bulunmuş. Tese de sperm bulunmayanlar var. Normal yolla olanı ben duymadım.eşimde ilaç kullanmadığı sürece değerleri sıfırlanıyor kendiliğinden canlı sperm çıkışı olmuyor.
Biz iğne kullandık.İlk tedavi olumsuz sonuçlandı sperm kalitesinden dediler. Sonra tesa yaptırdık spermler daha kaliteli oluyormuş diye tesadan çıkan spermlerle tüp bebek yaptık. Çok şükür 19 haftalık hamileyim doğal yoldan bizimki olmuyordu yani sperm çıksa bile hızlı değillerdi bide iğne kullanmayınca değer yine sıfırlanıyor bizde.Ne kullanıyorsunuz peki bunun için? Evet bulundu ama tüp bebek süreci bir kez olumsuz sonuçlandı. Eşim çok uzak bakıyor bu sürece. Bende doğal yollardan bir şey bulabilir miyiz diye araştırıyorum
Biz iğne kullandık.İlk tedavi olumsuz sonuçlandı sperm kalitesinden dediler. Sonra tesa yaptırdık spermler daha kaliteli oluyormuş diye tesadan çıkan spermlerle tüp bebek yaptık. Çok şükür 19 haftalık hamileyim doğal yoldan bizimki olmuyordu yani sperm çıksa bile hızlı değillerdi bide iğne kullanmayınca değer yine sıfırlanıyor bizdeBiz iğne kullandık.İlk tedavi olumsuz sonuçlandı sperm kalitesinden dediler. Sonra tesa yaptırdık spermler daha kaliteli oluyormuş diye tesadan çıkan spermlerle tüp bebek yaptık. Çok şükür 19 haftalık hamileyim
Amin inşallah Allah size de nasip etsinNe mutlu size, rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok dağılmış fazla idrar damlatmışsınız gibi geldi banaGebelik varmı testim böyle
Merhaba biz de Hakan hocaya gitmiştik gerçekten çok ilgililerdi Ankara da olanlar varsa mutlaka tavsiye ederimYaptırdık. Gürgan klinikte, fakat olumsuz sonuçlandı. Eşimin doktoru Ahmet Hakan Haliloğlu, kendisinden çok ama çok memnun kaldık. Hep çok ilgili ve açıklayıcı oldu.
Git bende de silik çıkmıştı. Vardır kesin hayırlı olsunşimdi yaptım çok silik çıktı bugun kan vermeye gideceğim
Bizde gürgan klinikte yaptırdık, 2 tüp sperm bulundu. 2 kez transfer oldum olumsuz sonuçlandı bu ay 3. Transfere gidicem inşallah çok korkuyorumYaptırdık. Gürgan klinikte, fakat olumsuz sonuçlandı. Eşimin doktoru Ahmet Hakan Haliloğlu, kendisinden çok ama çok memnun kaldık. Hep çok ilgili ve açıklayıcı oldu.
Bende 2 kez transfer oldum maalesef bizim de olumsuz sonuçlandıBizde gürgan klinikte yaptırdık, 2 tüp sperm bulundu. 2 kez transfer oldum olumsuz sonuçlandı bu ay 3. Transfere gidicem inşallah çok korkuyorum
Yaaa 3. Transfere gideceğim bu ay, inşallah bundan olumlu sonuç alırm, Ahmet Hoca çok iyiydi evet ama acaba labaratuarda mı bişey var diye düşünüyoruzBende 2 kez transfer oldum maalesef bizim de olumsuz sonuçlandı
Sonuç ne oldu? Kliniği varmış pahalıdır diye düşündümMerhaba biz de Hakan hocaya gitmiştik gerçekten çok ilgililerdi Ankara da olanlar varsa mutlaka tavsiye ederim