Azosperm teşhisi sonrası mikro tese yapıldı.

Tupbebeksurecimm2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2023
21
8
26
Azosperm sonrası eşime mikrotese yapıldı. 3 tüp sperm bulundu. Bu şekilde olup sonradan normal yolla hamile kalan var mı? Ya da sperm testi baktırıp değerinde değişen?

Azosperm sonrası eşime mikrotese yapıldı. 3 tüp sperm bulundu. Bu şekilde olup sonradan normal yolla hamile kalan var mı? Ya da sperm testi baktırıp değerinde değişen?
Şanslısınız sperm bulunmuş. Tese de sperm bulunmayanlar var. Normal yolla olanı ben duymadım.eşimde ilaç kullanmadığı sürece değerleri sıfırlanıyor kendiliğinden canlı sperm çıkışı olmuyor.

Şanslısınız sperm bulunmuş. Tese de sperm bulunmayanlar var. Normal yolla olanı ben duymadım.eşimde ilaç kullanmadığı sürece değerleri sıfırlanıyor kendiliğinden canlı sperm çıkışı olmuyor.
Ne kullanıyorsunuz peki bunun için? Evet bulundu ama tüp bebek süreci bir kez olumsuz sonuçlandı. Eşim çok uzak bakıyor bu sürece. Bende doğal yollardan bir şey bulabilir miyiz diye araştırıyorum

Ne kullanıyorsunuz peki bunun için? Evet bulundu ama tüp bebek süreci bir kez olumsuz sonuçlandı. Eşim çok uzak bakıyor bu sürece. Bende doğal yollardan bir şey bulabilir miyiz diye araştırıyorum
Biz iğne kullandık.İlk tedavi olumsuz sonuçlandı sperm kalitesinden dediler. Sonra tesa yaptırdık spermler daha kaliteli oluyormuş diye tesadan çıkan spermlerle tüp bebek yaptık. Çok şükür 19 haftalık hamileyim 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼 doğal yoldan bizimki olmuyordu yani sperm çıksa bile hızlı değillerdi bide iğne kullanmayınca değer yine sıfırlanıyor bizde.

Biz iğne kullandık.İlk tedavi olumsuz sonuçlandı sperm kalitesinden dediler. Sonra tesa yaptırdık spermler daha kaliteli oluyormuş diye tesadan çıkan spermlerle tüp bebek yaptık. Çok şükür 19 haftalık hamileyim 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼 doğal yoldan bizimki olmuyordu yani sperm çıksa bile hızlı değillerdi bide iğne kullanmayınca değer yine sıfırlanıyor bizdeBiz iğne kullandık.İlk tedavi olumsuz sonuçlandı sperm kalitesinden dediler. Sonra tesa yaptırdık spermler daha kaliteli oluyormuş diye tesadan çıkan spermlerle tüp bebek yaptık. Çok şükür 19 haftalık hamileyim 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Ne mutlu size, rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻

Gebelik varmı testim böyle

Eklentiler

• A3D0B987-3A6B-492F-8724-371A1D38CA8B.jpeg
    A3D0B987-3A6B-492F-8724-371A1D38CA8B.jpeg
    99,7 KB · Görüntüleme: 89
şimdi yaptım çok silik çıktı bugun kan vermeye gideceğim

Eklentiler

• E71AFDFE-5CC9-43D1-B78C-2BA8FBFF4FEF.jpeg
    E71AFDFE-5CC9-43D1-B78C-2BA8FBFF4FEF.jpeg
    170,5 KB · Görüntüleme: 90
Yaptırdık. Gürgan klinikte, fakat olumsuz sonuçlandı. Eşimin doktoru Ahmet Hakan Haliloğlu, kendisinden çok ama çok memnun kaldık. Hep çok ilgili ve açıklayıcı oldu.
Bizde gürgan klinikte yaptırdık, 2 tüp sperm bulundu. 2 kez transfer oldum olumsuz sonuçlandı bu ay 3. Transfere gidicem inşallah çok korkuyorum

X