Azosperm olup Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

delidirdeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2018
106
48
98
35
Merhaba bayanlar
Biz bir buçuk yıldır evliyiz altıncı ayda karar verdik bebeğimizin olmasına sonraki altıncı ayda olmayınca önce ben sonra eşim muayene olduk bende sorun yoktu fakat eşimin sperm testinde hiç sperm çıkmadı ileri derecede varikosel olduğunu söylemiş ürolog. Bi süre araştırdıktan sonra ameliyat oldu üç ay sonra gelin tüp bebeğe başlayın normal yolla olması imkansız dedi doktor bizim bir ay olmadı daha. Genelde varikosel ameliyatı olduktan üç ay sonra sonuç alınıyormuş ama o da kesin değil. Biz direk tüp bebeğe başlamak istemedik önce çözüm arayalım istedik Üç ay sonra tekrar girecek sperm testine. Değişiklik olur inşallah umudumuz hiç bir zaman bitmeyecek. Böyle bizimle aynı durumda yani Azosperm olup sonra tüp bebekte başarılı olanlar var mı? Gerçekten kendimi çok yalnız hissediyorum hep olumsuz şeyler geliyor aklıma düşünmemeye çalışıyorum ama zaman zaman kaptırıyorum kendimi.

Iyi düşün insallah iyi olur canım.Tüp bebekte artık başarı şansı çok yüksek.Pek bi bilgim yok ama teknoloji tıp çok ilerledi.Rabbim verdikten sonra imkansız diye bişey yok.Taşın içinden ot bitiren Rabbim çok büyük.Ol desin yeter ki

Allah razı olsun yok zaten umut her zaman olacak inançlı insanlarız ama işte düşünmeden edemiyorum

Allah razı olsun yok zaten umut her zaman olacak inançlı insanlarız ama işte düşünmeden edemiyorum
Bende aynı durumdayım canım arada çok evham oluyo.Ümitle korku arası gidip geliyorum işte

Bende aynı durumdayım canım arada çok evham oluyo.Ümitle korku arası gidip geliyorum işte
Siz de mi yeni öğrendiniz tüp bebeğe başladınız mı hiç canım ay Allah yardımcımız olur inşallah bahsedebilir misin biraz durumunuzdan

Merhaba .benim eşim de azosperm di.bahceci-fulya klinikte tedavimiz oldu.tese ameliyatıyla.simdi 8 aylık bebeğim var.cok şükür msjimi okuyan herkese tavsiyem hicbir yerde vakit ve para kaybetmeyin.ordaki hekimlerden hemşirelerden Allah razı olsun.gecen yıl ocakta ben de burda okuduğum yorumla gitmiştik oraya.benim gibi zor durumda olup sıkıntı çekenler için yazdım.rabbim dileyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…