Azosperm Nedeniyle Tüp Bebek

girl4521

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2018
128
190
53
29
Eşi azosperm olup tüp bebek aşamasında olan yada yaptıran tedavi görenler neler yapıyorsunuz hangi doktora gidiyorsunuz ???

Bizde de aynı durum söz konusu, kesinlikle tüp bebek yaptıracağız. Hormon testlerini istedi doktor, tekrar gideceğiz, mikrotese ya da tese ameliyatı yapılacakmış.

Bizde de aynı durum söz konusu, kesinlikle tüp bebek yaptıracağız. Hormon testlerini istedi doktor, tekrar gideceğiz, mikrotese ya da tese ameliyatı yapılacakmış.
Hangi doktora gidiyorsunuz acaba ? Doktorun adı yada tüp bebek merkezi adı nedir

Azosperm, hormon değerleri normal ama sebebi bilinmiyor. Tıkanıklık olabilir dendi vs.vs. bizde de net bişey yok şuanda, genetik tahlilleri yapılacak Çarşamba günü. Herhalükarda ameliyat dedi. Şişli Memorial

Azosperm, hormon değerleri normal ama sebebi bilinmiyor. Tıkanıklık olabilir dendi vs.vs. bizde de net bişey yok şuanda, genetik tahlilleri yapılacak Çarşamba günü. Herhalükarda ameliyat dedi. Şişli Memorial
Bizdede ilk önce hormon normal denildi genetik testlerde normal Tıkanıklık olmadığı söylendi . Ama testesteron biraz düşük oda bezen düzeliyor bazen düşüyor .

Memorial nasıl acaba ilgililer mi bizde İstanbul’da düşünüyoruz ama Bülent tıraş mi yoksa memorial mı karar veremedim

bizde sürecin cok basında oldugumuz ıcın ne söylesem yalan olur ben neyle karşılaşacağız başımıza ne gelecek hiç birşey bilmiyorum.

tavsiye üzerine burayı seçtik, buradan bebek sahibi olan 2-3 dostumuz oldu. Bülent Tıraşta Acıbademde sanıırım, kötü değildir illaki ama biz tavsiyeyle buraya geldik.

Memorialdeki doktorunuzun adı ne peki muayene ücreti tüp bebek ücreti TESE ile ne kadar Bilgi verdiler mi size ?

bizde sürecin cok basında oldugumuz ıcın ne söylesem yalan olur ben neyle karşılaşacağız başımıza ne gelecek hiç birşey bilmiyorum.
Bizde öyle yolun balındayız hiç denemedik tüp bebek üzme kendini canım iyi düşün iyi olsun güzel haberlerini alırız inşallah

Semra Hanımın ekibi, Umut bey ilgileniyor, aslında tüm doktorlar ilgileniyor. biz daha tüp bebek aşamasına geçemedik. sebebi bulunmaya calısılıyor azospermin. genetik testi yaptıracağız. tese ücreti vermediler, tüp bebek 10.500 diye biliyorum ama ilaçlar felan yok içinde. senin aldıgın fiyatlar nasıl tese için ?

Bizdaha sormadık fiyatları bütün testlerimizi yaptırdık çok şükür genetikte temiz çöktü bizde tansel kaplancanda biraz tedavi olup ondan sonra tüp bebek için geçeceğiz İnşallah hayırlısıyla olur

Bu kontrol öncesi testler bile çok pahalı. Benim istenen tahlillerim 1900 TL tuttu. Hamama giren terler dedik, başladık bakalım.

Bu kontrol öncesi testler bile çok pahalı. Benim istenen tahlillerim 1900 TL tuttu. Hamama giren terler dedik, başladık bakalım.
Haklısın canım evlatlarımızı alalımda gerisi önemli değil. İstenen testler dediğiniz genetik testler falan mı bu kadar tuttu

AMH, Prolaktin, Serbest T4, TSH, HBSAG, anti-hvc,anti-hbs,anti hiv 1,2 - rubella ıgG, kan grubu, tam kan,
Canım bizden de bu testler istendi fakat doktorumuz bize dediki bunları devlet hastanelerinde yaptırıp öyle gelin dedi. Boşa para vermeyelim diye böyle dedi

Ben çok yoğun çalışıyorum, izin alıp devlet hastanesine gitmem zor, ayrıca şu dönemde devlet hastanesine gitmek mantıklı mı bilemedim

zaten memorial da işlemlerden önce yumurta toplama ve tese op öncesinde korona testi istiyormuş yaptırıp götürcekmişiz ya da ücreti karşılığında orda yapılacakmş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…