Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Azosperm Nedeniyle Tüp Bebek
- Konu Sahibi girl4521
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- @tüpbbektedavisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Kasım 2018
- 128
- 190
- 53
- 29
Hangi doktora gidiyorsunuz acaba ? Doktorun adı yada tüp bebek merkezi adı nedirBizde de aynı durum söz konusu, kesinlikle tüp bebek yaptıracağız. Hormon testlerini istedi doktor, tekrar gideceğiz, mikrotese ya da tese ameliyatı yapılacakmış.
- 23 Kasım 2018
- 128
- 190
- 53
- 29
Sizde durum tam olarak ne ?Bizde de aynı durum söz konusu, kesinlikle tüp bebek yaptıracağız. Hormon testlerini istedi doktor, tekrar gideceğiz, mikrotese ya da tese ameliyatı yapılacakmış.
- 23 Kasım 2018
- 128
- 190
- 53
- 29
Bizdede ilk önce hormon normal denildi genetik testlerde normal Tıkanıklık olmadığı söylendi . Ama testesteron biraz düşük oda bezen düzeliyor bazen düşüyor .Azosperm, hormon değerleri normal ama sebebi bilinmiyor. Tıkanıklık olabilir dendi vs.vs. bizde de net bişey yok şuanda, genetik tahlilleri yapılacak Çarşamba günü. Herhalükarda ameliyat dedi. Şişli Memorial
- 23 Kasım 2018
- 128
- 190
- 53
- 29
Memorial nasıl acaba ilgililer mi bizde İstanbul’da düşünüyoruz ama Bülent tıraş mi yoksa memorial mı karar veremedimAzosperm, hormon değerleri normal ama sebebi bilinmiyor. Tıkanıklık olabilir dendi vs.vs. bizde de net bişey yok şuanda, genetik tahlilleri yapılacak Çarşamba günü. Herhalükarda ameliyat dedi. Şişli Memorial
- 23 Kasım 2018
- 128
- 190
- 53
- 29
Memorialdeki doktorunuzun adı ne peki muayene ücreti tüp bebek ücreti TESE ile ne kadar Bilgi verdiler mi size ?Azosperm, hormon değerleri normal ama sebebi bilinmiyor. Tıkanıklık olabilir dendi vs.vs. bizde de net bişey yok şuanda, genetik tahlilleri yapılacak Çarşamba günü. Herhalükarda ameliyat dedi. Şişli Memorial
- 23 Kasım 2018
- 128
- 190
- 53
- 29
Bizde öyle yolun balındayız hiç denemedik tüp bebek üzme kendini canım iyi düşün iyi olsun güzel haberlerini alırız inşallahbizde sürecin cok basında oldugumuz ıcın ne söylesem yalan olur ben neyle karşılaşacağız başımıza ne gelecek hiç birşey bilmiyorum.
Semra Hanımın ekibi, Umut bey ilgileniyor, aslında tüm doktorlar ilgileniyor. biz daha tüp bebek aşamasına geçemedik. sebebi bulunmaya calısılıyor azospermin. genetik testi yaptıracağız. tese ücreti vermediler, tüp bebek 10.500 diye biliyorum ama ilaçlar felan yok içinde. senin aldıgın fiyatlar nasıl tese için ?
- 23 Kasım 2018
- 128
- 190
- 53
- 29
Bizdaha sormadık fiyatları bütün testlerimizi yaptırdık çok şükür genetikte temiz çöktü bizde tansel kaplancanda biraz tedavi olup ondan sonra tüp bebek için geçeceğiz İnşallah hayırlısıyla olurSemra Hanımın ekibi, Umut bey ilgileniyor, aslında tüm doktorlar ilgileniyor. biz daha tüp bebek aşamasına geçemedik. sebebi bulunmaya calısılıyor azospermin. genetik testi yaptıracağız. tese ücreti vermediler, tüp bebek 10.500 diye biliyorum ama ilaçlar felan yok içinde. senin aldıgın fiyatlar nasıl tese için ?
- 23 Kasım 2018
- 128
- 190
- 53
- 29
Haklısın canım evlatlarımızı alalımda gerisi önemli değil. İstenen testler dediğiniz genetik testler falan mı bu kadar tuttuBu kontrol öncesi testler bile çok pahalı. Benim istenen tahlillerim 1900 TL tuttu. Hamama giren terler dedik, başladık bakalım.
- 23 Kasım 2018
- 128
- 190
- 53
- 29
Canım bizden de bu testler istendi fakat doktorumuz bize dediki bunları devlet hastanelerinde yaptırıp öyle gelin dedi. Boşa para vermeyelim diye böyle dediAMH, Prolaktin, Serbest T4, TSH, HBSAG, anti-hvc,anti-hbs,anti hiv 1,2 - rubella ıgG, kan grubu, tam kan,
- 23 Kasım 2018
- 128
- 190
- 53
- 29
Yok zaten biz bu durumlardan önce gittik daha sonrada zaten koRonadan iptal oldu herşey .Ben çok yoğun çalışıyorum, izin alıp devlet hastanesine gitmem zor, ayrıca şu dönemde devlet hastanesine gitmek mantıklı mı bilemedim