AZOSPERM ILACLARI

elifmacit

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2022
38
5
25
SIZDEN YARDIM RICA EDICEM ESIM AZOSPERM VE HORMONLARINDA BI SIKINTI YOK. GENETIK TESTI VS YAPTIRCAZ AMA BEN YINEDE EK OLARAK ILK BASTA BIRAZ DOGAL ILAC KULLANMAK ISTIYORUM HORMONLARI NORMAL OLUP BU UNLU DOKTORLARA GIDIP AZOSPERM ICIN ALDIGINIZ DOGAL VE INTERNET SATISLI OLAN ILACLARIN ISIMLERONI VEREBILIRMISINIZ SUAN PARASAL SIKINTILAR YUZUNDEN BU DOKTORLARA GIDEMIYORUZ BELKI DOGAL YOLLA BI CIKIS OLUR YARDIMCI OLURSANIZ ILAC ISMI KONUSUNDA MUTLU OLURUM OLUMLU SONUÇ ALANLAR ICIN

SIZDEN YARDIM RICA EDICEM ESIM AZOSPERM VE HORMONLARINDA BI SIKINTI YOK. GENETIK TESTI VS YAPTIRCAZ AMA BEN YINEDE EK OLARAK ILK BASTA BIRAZ DOGAL ILAC KULLANMAK ISTIYORUM HORMONLARI NORMAL OLUP BU UNLU DOKTORLARA GIDIP AZOSPERM ICIN ALDIGINIZ DOGAL VE INTERNET SATISLI OLAN ILACLARIN ISIMLERONI VEREBILIRMISINIZ SUAN PARASAL SIKINTILAR YUZUNDEN BU DOKTORLARA GIDEMIYORUZ BELKI DOGAL YOLLA BI CIKIS OLUR YARDIMCI OLURSANIZ ILAC ISMI KONUSUNDA MUTLU OLURUM OLUMLU SONUÇ ALANLAR ICIN
Doktor kontrolünde olmadan kafanıza göre aldığınız takviyelerle normal olan hormon dengesini bozarsanız ne yapacağınızı düşündünüz mü?

Hormon düzeyi uygun olanların gittiği bi tedaviden olumlu sonuç alanlar için soruyorum farkindamisiniz neden morel bozucu konuşuyorsunuz acaba

Hormon düzeyi uygun olanların gittiği bi tedaviden olumlu sonuç alanlar için soruyorum farkindamisiniz neden morel bozucu konuşuyorsunuz acaba
Niye moral bozucu konuşayım hanımefendi? Dikkatli olun diye uyarıyorum. Reçeteler kişiye özel düzenlenir. Yanlış bir şey yaparsanız sonra daha çok uğraşmanız gerekebilir

Sizin doktora danışmadan yapabileceğiniz tek şey, eşinize sigara ve alkolü bıraktırmak. Kilosu varsa diyete girmesini sağlamak,. Paketli ve şekerli gıdalardan uzak tutmak. Bunun dışındakileri mutlaka doktora danışarak kullanmalısınız. Azosperm nedeni nedir buna göre tedaviye başlanır. Bazı takviyeler daha da kötü duruma getirebilir ve ya altta eşinizin tansiyon ve şeker dengesini bile bozabilir. Özel hastaneye gidemiyorsunuz , biraz randevu bulmakta zorlanırsınız ama araştırma hastanelerine gidebilirsiniz.

X