Azosperm hastasıyız ( mücadele)

Merhaba arkadaşlar öncelikle bir azosperm hastası eşi olarak durumumuzu yazmak istedim bizim gibi azosperm hastası olup çare arayan internette bir umut arayan yanlış kişilere doktorlara rastlamis hastalar hep beraber bilgilerimizi paylaşmak için 👏

Biz 3.5 yıllık evliyiz nisanliyken nişanlımın ivig alırken doktorların demeleriyle öğrendiği azosperm.evlendik ilk olarak Ankara'da prof.doktor K.a başladık tedaviye tedavimiz 6 ay sürdü fsh95 di 105 yükseldi testesteron 0.234 du.tedaviniz cevap vermiyor tese olmanız lazım diyerek tese olduk sonra malesef sertoli cell only dedi çocuğunuz asla ekleyerek olmaz kiprista tubbebek yapan yer var sperm alabilir evlatlık alabilir dedi orda bitti. Ben kadınlar kulübün de bakarken araştırırken celalettin Peru diye bir doktor bulduk araştırdık bir hafta sonra randevu aldık İstanbul'a gittik vakit kaybetmeden,bize tese olmanız büyük hata zaten sperm hücre çıkmayacağı kan hormon tahlillerinizde belli bile bile yapmışlar size mikro tese dedi yıkıldık.
Biz başlayalım Allah büyük dedi o günü asla unutamam umut azda olsa yaşadıklarımız dan sonra,başladık tedaviye nederse yapmaya çalıştık bir yıl 100 de 100 lokasit gitti bir buçuk yıl sonra 3 4 adet immotil çıkmıştı.ama sonra devamı olmadı eşim kronik bağışıklık yetmezliği var çok rahatsızlık yaşıyoruz şuan 2.5 yıldır tedavideyiz artık çok az kaldı 0 hücreden sperm yakın sperm olan kuyruklu spermler oluştu Rabbime binler şükür bilinçsiz tese olmayın çok zararı oluyor emin ellere teslim olun ki umutlarınız calinmasin😔
Celalettin Peru hocamıza ne kadar dua etsek teşekkür etsek az bize hem abi hem baba hem doktor oldu elimizden tuttu👏🤲🏻🤲🏻

Celalettin_peru_butuncul _tip Instagram hesabından
Detaylı öğrene bilirsiniz.
Biz 2019 yılında ögrendik.
hormonlar, genetik ne kadar test varsa normaldi.
Aralık 2020 de mikrotese oldu, round spermatid bulundu, sperm bulunamadı.
Bizde Şubat ayında Celalettin hocada tedaviye basladık 1 ay oldu daha.
Mayıs ayında kontrol var.
Sansı yüksek olan hastalardansınız. 6 ayda sperm cıkar falan dedi.
Bakalım, yasayıp göreceğiz.
İnsallah sizden motil çıkar ve tüp bebege geçersiniz biran önce.

İnsallah sizden motil çıkar ve tüp bebege geçersiniz biran
İnşallah 🤲🏻Nisan 5.6.7 sinde semra hocaya test vereceğiz bakalım enson sd2 deydik SD 4 son aşama biliyorsunuz dur 🥰

Sizin en azından spermatit varmış bizim 0 hücre deydik😔 sizin şansınız yüksek evet sizin gibi çok hasta tanıyorum celalettin hocamızın şimdi tubbebek yapmak için işlem yapıyorlar şişede nasip olur inşallah 🤲🏻

Sizin en azından spermatit varmış bizim 0 hücre deydik😔 sizin şansınız yüksek evet sizin gibi çok hasta tanıyorum celalettin hocamızın şimdi tubbebek yapmak için işlem yapıyorlar şişede nasip olur inşallah 🤲🏻
İnsallah 🙏🏻🙏🏻
sizinde az kalmıs, insallah bir an önce cıkıslarınız baslar.
haber verirsiniz 😌

Merhaba arkadaşlar öncelikle bir azosperm hastası eşi olarak durumumuzu yazmak istedim bizim gibi azosperm hastası olup çare arayan internette bir umut arayan yanlış kişilere doktorlara rastlamis hastalar hep beraber bilgilerimizi paylaşmak için 👏
Benim esimde azosperm nedeni suan bulunmadi hersey normal gorunuyor yapilan testlere göre.

Merhaba azossperm nedeniniz bulunmadimi acaba benim esjmde azosperm hersey normal görünüyor .

Benim esimde azosperm nedeni suan bulunmadi hersey normal gorunuyor yapilan testlere göre.
Kan sonuçlarıniz nasıl?
Eşimin arkadaşının da herşey normal di sonuçlara göre meğer xy ler var genetik onlarda sıkın ti çıktı şuan dün itibari ile haraketsiz spermleri çıktı 6 yıllık evliler onlarda çok şükür bizde son seviyedeyiz 🤲🏻
Tedavi goruyormusunuz?
Size tavsiyem doktorumuz olan @celalettinperu insgtigram hesabından sonuçlarınızı göndermeniz.

Kan sonuçlarıniz nasıl?
Eşimin arkadaşının da herşey normal di sonuçlara göre meğer xy ler var genetik onlarda sıkın ti çıktı şuan dün itibari ile haraketsiz spermleri çıktı 6 yıllık evliler onlarda çok şükür bizde son seviyedeyiz 🤲🏻
Tedavi goruyormusunuz?
Size tavsiyem doktorumuz olan @celalettinperu insgtigram hesabından sonuçlarınızı göndermeniz.
Genetik vs normal cikti hormonlar falan Herseg normal doktor mikro tese dedi hic t3davisiz olmak istemedik.
Ilk spermiyogram testinde hic sperm gorulmedi 2. Baska hastanede verdik orda 1-2tane motil 2-3 tane immotil sperm goruldugu yaziyordu doktor bu spermlerle hicbirsey yapilmaz tedavi uygulamiyorum su durumda dedi bidaha gitmedik sonra korona geçirdik bidaha gideceğiz suanki sonuc ne durumda korona etkiledimi etkilemedimi bilmiyoruz .

Azosperm hastası için tedavi ?
Hocam benim esime de azospermi dendi.Kaan Aydos klomen ve emodex kullan dedi.Bu ayin sonu icin bi kac test istedi.varikosel de var benim esimde.Bilmiyorum surec nasil olacak?Sizin sayenizde benim gibi olanlar varsa bende bilgilenmek isterim

Genetik vs normal cikti hormonlar falan Herseg normal doktor mikro tese dedi hic t3davisiz olmak istemedik.
Ilk spermiyogram testinde hic sperm gorulmedi 2. Baska hastanede verdik orda 1-2tane motil 2-3 tane immotil sperm goruldugu yaziyordu doktor bu spermlerle hicbirsey yapilmaz tedavi uygulamiyorum su durumda dedi bidaha gitmedik sonra korona geçirdik bidaha gideceğiz suanki sonuc ne durumda korona etkiledimi etkilemedimi bilmiyoruz .
Bizde covid olduk tedavimizi etkilemedi hata eşim kronik bağışıklık sistemi zayıf elhamdülillah atlattık.alt yapı var sizde demekki size destek verilse kısa sürede sonuç alırsınız.

Hocam benim esime de azospermi dendi.Kaan Aydos klomen ve emodex kullan dedi.Bu ayin sonu icin bi kac test istedi.varikosel de var benim esimde.Bilmiyorum surec nasil olacak?Sizin sayenizde benim gibi olanlar varsa bende bilgilenmek isterim
Güzel kardeşim bizde Kaan Aydos a tedavi olduk ama sonuç alamadikk maddi manevi çok yıprandık birde mikro tese olduk.sonuc 0 oldu.
Biz şuan celalettin Peru hocamıza tedavi oluyoruz elhamdülillah hucremiz bile olmadığı halde doğal sperm çıkışını gördük.darisi herse inşallah 🤲🏻

Back
X