Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Celalettin_peru_butuncul _tip Instagram hesabındanMerhaba benim eşimde azosperm
Biz 2019 yılında ögrendik.Celalettin_peru_butuncul _tip Instagram hesabından
Detaylı öğrene bilirsiniz.
İnşallahBiz 2019 yılında ögrendik.
hormonlar, genetik ne kadar test varsa normaldi.
Aralık 2020 de mikrotese oldu, round spermatid bulundu, sperm bulunamadı.
Bizde Şubat ayında Celalettin hocada tedaviye basladık 1 ay oldu daha.
Mayıs ayında kontrol var.
Sansı yüksek olan hastalardansınız. 6 ayda sperm cıkar falan dedi.
Bakalım, yasayıp göreceğiz.
İnsallah sizden motil çıkar ve tüp bebege geçersiniz biran
Sizin en azından spermatit varmış bizim 0 hücre deydikBiz 2019 yılında ögrendik.
İnsallah sizden motil çıkar ve tüp bebege geçersiniz biran önce.
İnsallahSizin en azından spermatit varmış bizim 0 hücre deydiksizin şansınız yüksek evet sizin gibi çok hasta tanıyorum celalettin hocamızın şimdi tubbebek yapmak için işlem yapıyorlar şişede nasip olur inşallah
![]()
Tabiki yazarım arkadaşlarım var kadınlar kulübnden onlar şuan bizden önderlerİnsallah
sizinde az kalmıs, insallah bir an önce cıkıslarınız baslar.
haber verirsiniz![]()
Ne guzel masallahTabiki yazarım arkadaşlarım var kadınlar kulübnden onlar şuan bizden önderlerminikler yolda Allah nasip ederse
![]()
Evet onlarda celalettin hocamızın hastalariNe guzel masallah
Celalettin hocanın hastaları mı peki?
Benim esimde azosperm nedeni suan bulunmadi hersey normal gorunuyor yapilan testlere göre.Merhaba arkadaşlar öncelikle bir azosperm hastası eşi olarak durumumuzu yazmak istedim bizim gibi azosperm hastası olup çare arayan internette bir umut arayan yanlış kişilere doktorlara rastlamis hastalar hep beraber bilgilerimizi paylaşmak için![]()
Merhaba azossperm nedeniniz bulunmadimi acaba benim esjmde azosperm hersey normal görünüyor .Biz 2019 yılında ögrendik.
İnsallah sizden motil çıkar ve tüp bebege geçersiniz biran önce.
Sebepsiz azospermMerhaba azossperm nedeniniz bulunmadimi acaba benim esjmde azosperm hersey normal görünüyor .
Kan sonuçlarıniz nasıl?Benim esimde azosperm nedeni suan bulunmadi hersey normal gorunuyor yapilan testlere göre.
Genetik vs normal cikti hormonlar falan Herseg normal doktor mikro tese dedi hic t3davisiz olmak istemedik.Kan sonuçlarıniz nasıl?
Eşimin arkadaşının da herşey normal di sonuçlara göre meğer xy ler var genetik onlarda sıkın ti çıktı şuan dün itibari ile haraketsiz spermleri çıktı 6 yıllık evliler onlarda çok şükür bizde son seviyedeyiz
Tedavi goruyormusunuz?
Size tavsiyem doktorumuz olan @celalettinperu insgtigram hesabından sonuçlarınızı göndermeniz.
Hocam benim esime de azospermi dendi.Kaan Aydos klomen ve emodex kullan dedi.Bu ayin sonu icin bi kac test istedi.varikosel de var benim esimde.Bilmiyorum surec nasil olacak?Sizin sayenizde benim gibi olanlar varsa bende bilgilenmek isterimAzosperm hastası için tedavi ?
Bizde covid olduk tedavimizi etkilemedi hata eşim kronik bağışıklık sistemi zayıf elhamdülillah atlattık.alt yapı var sizde demekki size destek verilse kısa sürede sonuç alırsınız.Genetik vs normal cikti hormonlar falan Herseg normal doktor mikro tese dedi hic t3davisiz olmak istemedik.
Ilk spermiyogram testinde hic sperm gorulmedi 2. Baska hastanede verdik orda 1-2tane motil 2-3 tane immotil sperm goruldugu yaziyordu doktor bu spermlerle hicbirsey yapilmaz tedavi uygulamiyorum su durumda dedi bidaha gitmedik sonra korona geçirdik bidaha gideceğiz suanki sonuc ne durumda korona etkiledimi etkilemedimi bilmiyoruz .
Güzel kardeşim bizde Kaan Aydos a tedavi olduk ama sonuç alamadikk maddi manevi çok yıprandık birde mikro tese olduk.sonuc 0 oldu.Hocam benim esime de azospermi dendi.Kaan Aydos klomen ve emodex kullan dedi.Bu ayin sonu icin bi kac test istedi.varikosel de var benim esimde.Bilmiyorum surec nasil olacak?Sizin sayenizde benim gibi olanlar varsa bende bilgilenmek isterim