Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba çok geçmiş olsun. bizde eylül sonu olucaz. ameliyata girmeden önce hangi testleri yaptırdınız? azosperm nedeni belli mi?
Bizimki tam belli değil ya. Doktor kanal tıkanıklığı dedi büyük ihtimal. 5 yıl önce varikosel ameliyatı olmuş büyük ihtimal o zaman küçük kanallar zarar görmüş dedi. Hormonlarımız normal. Ama ben genetikten korkuyorum. Eşim kendisi 7yıl sonra olmuş. Genetik testine gerek yok dedi doktorumuz. Ama tüp bebek doktorumuz gerek görür mü bimmiyorum. Bizde sperm testinde 2-3tane hareketsiz sperm çıkışı oluyor.Merhaba bize suanda ilaç tedavisi uygulanıyor, tıkanıklıga baglı azosperm var eşimde. Bugune kadar yapılan testler hormon tahlilleri - doppler usg - elle muayne- genetik test- inhibin b testi. Eylül 5 te eşim tekrar hormon tahlili ve spermiyogram yaptırıcak. Sanırım bundan sonra Baska tahlil istemez doktor. Sizde neye baglı azosperm var acaba?
Bizimki tam belli değil ya. Doktor kanal tıkanıklığı dedi büyük ihtimal. 5 yıl önce varikosel ameliyatı olmuş büyük ihtimal o zaman küçük kanallar zarar görmüş dedi. Hormonlarımız normal. Ama ben genetikten korkuyorum. Eşim kendisi 7yıl sonra olmuş. Genetik testine gerek yok dedi doktorumuz. Ama tüp bebek doktorumuz gerek görür mü bimmiyorum. Bizde sperm testinde 2-3tane hareketsiz sperm çıkışı oluyor.
ameliyata girmeden hiç bir test yapmadılar. azosperm nedeni de belli değil genetik testte vs bir şey yokMerhaba çok geçmiş olsun. bizde eylül sonu olucaz. ameliyata girmeden önce hangi testleri yaptırdınız? azosperm nedeni belli mi?