Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Microtese ye gerek kalmadan normal tüp bebeğe geçebilirsiniz .Ama aralıklarla tekrar sperm testi verin .Bazen tekrar sıfırlanabiliyoor
İsmi ne canım vitamin takviyesinin ? Bundan sonra doktor sizi yönlendirir tabi ama direk tüp bebeğe başlayın .Bizde proxeed plus kullanmıştık 2 ay sonra sayı 600 bin olmuştu .somra doktor klomen adında bir hormon ilacı verdi yan etki yaptı ve tekrar spermleri sıfırladı.İlacı bıraktık tekrar spermlerin çoğalmasını bekliyoruzÇok sevindim su anda ben 0,6 yi acaba sadece 6 mi dedim 600 bin olduğunu hiç düşünmemiştim.
Tam 2 ay oldu gida takviyesi kullanıyoruz içerisinde l karnitin selenyum çinko e ve c ginseng olan eczanede 220 tl ye doktor önerisiyle aldik
Carniact duo vitaminin ismi canım bize fayda etti inşallah size de faydasi olur ki kullanırsanız olacağını düşünüyorum insAllahİsmi ne canım vitamin takviyesinin ? Bundan sonra doktor sizi yönlendirir tabi ama direk tüp bebeğe başlayın .Bizde proxeed plus kullanmıştık 2 ay sonra sayı 600 bin olmuştu .somra doktor klomen adında bir hormon ilacı verdi yan etki yaptı ve tekrar spermleri sıfırladı.İlacı bıraktık tekrar spermlerin çoğalmasını bekliyoruz
Bizde proxeed plus kullanıyoruz canım , çok iyi gelmişti eşime .İnşallah tekrar artış olur bizdedeCarniact duo vitaminin ismi canım bize fayda etti inşallah size de faydasi olur ki kullanırsanız olacağını düşünüyorum insAllah![]()
Olsun her şeyde bir hayır vardır çoğu kişinin tedavisi yarim kaldi corona sebebiyle insaadaha da yukselir sizindeYani biz direk tüpe başlamadığımıza pişman olduk, nerden bilebilirdik ilacın yan etki yaptığını.Doktor tekrar sperm çıkacak dedi , onu bekliyoruz bide .1 buçuk ay oldu , tekrar sperm testi verecek eşim
İnşallah canım , eğer tekrar çıkış olursa bizde Temmuz da başlayacağız tüp bebeğe .Ertelemek istemiyoruz artıkOlsun her şeyde bir hayır vardır çoğu kişinin tedavisi yarim kaldi corona sebebiyle insaadaha da yukselir sizinde
Olur canım vitaminler çok faydali buna da şükür :) en azından bir üretim var biliyoruzBizde proxeed plus kullanıyoruz canım , çok iyi gelmişti eşime .İnşallah tekrar artış olur bizdede
Bizde genetik testimizin sonucunu bekliyoruz doktor o olmadan yapmıyor tedaviyi 3 aydır cikmadiİnşallah canım , eğer tekrar çıkış olursa bizde Temmuz da başlayacağız tüp bebeğe .Ertelemek istemiyoruz artık
Bizim çıkmış bizde almadık daha bu hafta alacağız .Zannetmiyorum bir sorun olduğunu ama insanın aklı kalıyor yine deBizde genetik testimizin sonucunu bekliyoruz doktor o olmadan yapmıyor tedaviyi 3 aydır cikmadi
Birlikte başlarız ne güzel olurBizede temmuzda nasip olur belki![]()
Evet canım birlikte hamiş oluruz bakarsınBirlikte başlarız ne güzel olur![]()
sizin adiniza cok sevindim, esimde bir suru ilac kullandi ama cikis saglayamadik. suan igne kullaniyor 3 ay kullanacak dr %90 umutlu konusuyor ama bilemiyorum...
Umarim en kisa surede anne oluruz.
Çok teşekkürler inşallah çıkış olur umudumuzu yitirmeyin olmazları olduran Rabbimiz var duanın gücüne inanan bir insanın bol bol dua edin ve inanın.. sizin içinde dua edeceğim inşallah hepimize en tez vakitte nasip eder rabbim anneliği ❣