Örgü Azmettim! Kendi Çeyizimi Kendim Yapacağım!

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

KeskinSirkeKupuneZarar

Show must go on!
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
101
64
98
Herkese merhaba öncelikle... Bakmayın çeyiz dediğime, öyle evimin her yerini dantelle örgüyle yünle doldurmaya niyetim yok, erkek arkadaşım da pek sevmez... Sadece kimseye muhtaç olmamak adına evlenince sahip olmak istediğim şeyleri kendim yapmak istiyorum. Daha önce birkaç denemem olsa da ilk defa bu kadar hevesliyim, çünkü dünya tatlısı bir sevgilim var:) Bütün sitelere baktım. Model çok, anlatımları da var ama mesela trabzan ya da haroşa kelimeleri bana hiçbir şey ifade etmiyor ne yazık ki.. Bana önerebileceğiniz bir site ya da kurs var mı? Ya da bana öğretmek isteyen olur mu? Tığ işi, örgü, kanaviçe..... tam olarak konuya hakim olmadığımdan ne istediğimi bile anlatamıyorum. Sadece yapmak istediklerimi biliyorum. Ankara Çankaya'da yaşıyorum. Şimdiden teşekkürler. :)

Son düzenleme:
bende kendı ceyızımıkendım yapmak ıstıyorum eee naaapmalıymısız :44:

Valla kendime bi kumbara almakla başladım. Çok işe yarıyor, hele de benim gibi para biriktirme özürlüsü isen... Onun dışında şansıma annem vefat etmeden önce bir sürü yün şiş ve tığ almış kendine, onları yeni bulabildim. Yavaştan başladım işte.. dantel yapamam belki ama çok güzel atkılar örmeye başladım... İnternetten bilgisayarımdaki 'evim' klasörüne resimler indiriyorum. Dekorasyonla vs. alakalı.. Hayal kurmak işikolaylaştırıyor.. Bilmiyorum senin aklında neler var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…