- 19 Kasım 2018
- 20
- 4
- 1
- 38
- Konu Sahibi magazinkonseyi1
-
Ayyy sorma, ne mide var şunlarda.Sokaktaki insanlar bunları göre göre azıyor
kızın instagramına giremiyorum çatladımAyyy sorma, ne mide var şunlarda.
Neden giremiyorsn ki gizli hesap mı
Ay şimdi gördüm kızı.oyuncuymuş bu kız ayolEvet ne bok yiyorsa orada kim bilir kimlerle konuşuyor bir ara yılmaz erdoğan takip ediyordu cem yılmaz falan sonda Cem Yılmaz ile kavga ettiler adam çıktı bunu takipten şimdi ne yapıyor göremiyorum.İnstada storyde atmış Aziz Yıldırım'la ama ben göremiyorum
Ay şimdi gördüm kızı.oyuncuymuş bu kız ayol
Sende takip atsana instagramdan belki onaylar?
Attım kabul ederse sana söylerimSende takip atsana instagramdan belki onaylar?
Kızlar soruyor a yazdım içeriği kaldırmışlar millet ne korkak olmuş kızın ailesinde siyasetçi var bir tarafta Aziz Yıldırım ..... yahu zaten kızın Google gir açık açık söylüyor dedem yaşında adama aşık oldum diyeAttım kabul ederse sana söylerim
Kaldırma sebepleri korkaklıktan değil, TCK 125. madde gereğidir, bir kişinin kendi ağzından dedem yaşında birine aşık oldum demesiyle, başkalarının kadının hakkında ithamlarda bulunması arasında fark vardır ve bir kişinin şeref ve onuru hakkında nahoş sözler söylemek dava açma sebebidir.Kızlar soruyor a yazdım içeriği kaldırmışlar millet ne korkak olmuş kızın ailesinde siyasetçi var bir tarafta Aziz Yıldırım ..... yahu zaten kızın Google gir açık açık söylüyor dedem yaşında adama aşık oldum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?